| HWSW Informatikai Hírmagazin · Fórumszabályzat |
Hirdetéseim
Súgó
Keresés a fórumban
Felhasználók
Naptár
Kedvencek
Galéria
|
| Üdvözlünk a fórumon ( Bejelentkezés | Regisztráció ) | A regisztráció érvényesítéséhez szükséges adatokat tartalmazó e-mail újraküldése |
![]() ![]() ![]() |
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 15:52
|
||
![]() ![]() ![]() Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 259 |
Sziasztok!
Szeretnék egy listát készíteni itt azokról a játékokról (lehetőleg a link beillesztésével) amik ingyenessé váltak, ingyenesek (főképp nem apróbb játékokra gonoldolok, de jöhetnek azok is, bár akkor elég hosszú lesz a lista), s esetleg (!) egy két kép (nem hatalmas screenshotok!!) beillesztével. Én már összeírtam párat, segítsetek abban kérlek titeket, hogy ez a lista megnőhessen. Megísmétlem, itt nem warezt szeretnék összegyűjteni, hanem ingyen és bérmentve letölthető szabad játékok neveit, és elérhetőségeit. A lista: (Frissítve 2003. november 1-én) (Megjegyzendő, hogy az összes link a weblapokat üzemeltető tulajdona!) Ingyenes játékokat tartalmazó lapok: Freestyle-Freeware LGames oldala SourceForge OpenSource játékok The Underdogs - Freeware Vollversion.de Akció Abuse - Letöltés : DOS | Windows | Régi forráskód America's Army - Letöltés : Windows | Linux | Mac Barrel Patrol 3D - Letöltés : Windows | Linux | Mac Enemy Territory - Letöltés : Link | Homepage Grand Theft Auto 1 - Letöltés : Link Hidden & Dangerous Deluxe (Német oldal) - Letöltés : Windows | Cenzúra eltávolító One Must Fall 2097 - Letöltés : DOS | Patch Autóverseny BC Racers - Letöltés : DOS Racer - Letöltés : Windows | Linux (Bináris nVidia binárisok FMod a hanghoz) | Mac | Forráskód Street Rod 3 - Letöltés : Windows (Installer,Zip) Kaland Beneath a Steel Sky - Letöltés : Link Betrayal at Krondor - Letöltés : DOS Szöveges kaland Beyond The Titanic - Letöltés : DOS Zork 1 - Letöltés : DOS | Mac Zork 2 - Letöltés : DOS | Mac Zork 3 - Letöltés : DOS | Mac Stratégia Caesar - Letöltés : DOS Steel Panthers Main Battle Tank v2.0 - Letöltés : DOS | További fájlok... Steel Panthers World At War - Letöltés : Windows Steel Panthers World War II. v6.0 - Letöltés : DOS | További fájlok... Szimuláció B-17 Flying Fortress - Letöltés : Link Ügyességi Donald Duck's Playground - Letöltés : DOS Santa Claus in Trouble - Letöltés : Windows Tuxracer - Letöltés : Windows | Linux forráskód (Bináris,Data) | Mac | MacOS-X A hozzászólást -Norbert- szerkesztette a következő időpontban: 2004. ápr. 9., péntek - 10:45
|
||
| Douglas |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 15:54
|
![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 2114 |
Most oszinten, ki akar mar jatszani ezekkel az ingyenesse tett jatekokkal?
|
| A ferfi illat |
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 15:56
|
||
idézet:
|
||
| Douglas |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 16:00
|
idézet: |
| A ferfi illat |
| Bástya elvtárs |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 16:23
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 5752 |
Érdemes volt hozzászólnod.
BTW, www.the-underdogs.org Itt van sok Abandonware. Amelyiket le lehet tölteni, az jó eséllyel már nem jogvédett. |
| "És ha ezen megsértődsz, akkor hülye vagy." |
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 16:31
|
||
idézet:
|
||
| Bástya elvtárs |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 16:43
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 5752 |
Norbert: a hozzászólásom a Douglas embörnek szólt
Amúgy - nem néztem mindent végig az Underdogson - de amely játék jogvédett, azt nem lehet letölteni. Úgyhogy ebből kiindulva, ami letölthető, az nem jogvédett |
| "És ha ezen megsértődsz, akkor hülye vagy." |
| Douglas |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 16:49
|
Emberek uldozesi maniatok van?
Feltettem egy kerdest mert kivancsi voltam hogy valojaban jatszik is e valaki ezekkel, vagy csak a keresgetes meg a beszelgetes folyik roluk. Erre itt kibuktok nekem Nyugodtan gyujtsetek a listatokat, nem hiszem hogy off lett volna a kerdesem. Norbert tudom ajanlani neked a szamitogepes ujsagokat, viszonlyag jo penzert kapsz lenyegesen jobb, ujabb jatekokat, vagy menj be egy boltba es 1500ert tobzodj a kinalataban Igaz ezek meg mindig nem ingyenesek, ezt nem is vitatom. Azt azert nem ertem hogy ha keves az idod a jatekra, akkor a freewarera nem lesz az? |
| A ferfi illat |
| Daihelyon |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 16:52
|
||
![]() ![]() ![]() Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 1027 |
Van egy jó pár, de most nem jut eszembe.
Ami beugrik az a Quake 1-2, és a 2-nek a forráskódját is le lehet tölteni. Ha jól tudom, akkor még a Doom 1-2. Több játék nem ugrik be. Daihelyon |
||
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 17:19
|
||
idézet:
|
||
| saen |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 17:33
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 5619 |
NHL 97
Linket most lusta vagyok ide tenni, de valahol az EA Sports oldalán lehet |
||
| Douglas |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 18:05
|
| A ferfi illat |
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 18:19
|
||
idézet:
|
||
| Douglas |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 18:24
|
| A ferfi illat |
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 19:01
|
||
idézet:
|
||
| Vortex07 |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 19:30
|
||
Csoport: Elhárító Hozzászólások: 7698 |
Ugyan nem fogok ujdonsagot mondani,de Americas Army
.Ingyenesen, online jatszhato, aranylag uj grafikus motor,es meg topicja is van a HWSWn.
|
||
| ez itt a reklam helye |
| Mumia |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 19:32
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 27859 |
||
| Jó ebédhez szól a bomba! |
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 19:46
|
||
idézet:
|
||
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 19:53
|
||
idézet:
|
||
| Vortex07 |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 20:11
|
||
idézet:
|
||
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 20:15
|
||
Közben alaposabban átrágtam a netet, s bár a weblapon fizetősnek írják a játékot, addig egy másik lapon ingyen letölthető a játék. (Most akkor fizetős, vagy sem??? :confused: )
Mindenestre legyen, kiteszem ide ennek a linkjét is: America's Army [ 2003. október 20.: Norbert szerkesztette a hozzászólást ]
|
||
| Vortex07 |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 20:16
|
||
idézet:
|
||
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 13., hétfő - 20:19
|
||
idézet:
|
||
| HaZeX |
Létrehozva: 2003. okt. 15., szerda - 14:02
|
![]() ![]() ![]() Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 1778 |
Ha még érdekel valakit a téma:
Betrayal at Krondor (http://www.gameogre.com/krondor.zip) ingyenesen és jogtisztán letölthető. Csak azért teszem ezt hozzá, mert az abandonware nem legális, attól, hogy nem árulják már a cuccot, nem lesz szabad. És igen, szerintem sokan szívesen játszanak ma is ezekkel a játékokkal, mert sok embernek elege lett a hype-ból, a százezres hardverekből és a leromlott game szinvonalból. |
| dduvi |
Létrehozva: 2003. okt. 15., szerda - 14:02
|
![]() ![]() ![]() Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 331 |
Hali!
A napokban olvasta a Hardwireden, hogy ingyenes lett a Hidden & Dangerous első része.Ugyan itt ki is van rakva direktbe, ráadásul a deluxe változata.A letöltések rovatban kell rákeresni és megvan. Hardwired letöltések Bye! |
| HaZeX |
Létrehozva: 2003. okt. 15., szerda - 14:08
|
Jut eszembe:
Beneath a Steel Sky (http://www.gamershell.com/download_2992.shtml) az egyik legjobb (és ha jól emlékszem, első CD-s) point&click kalandjáték. Nemrég az MP magazin mellékletén is volt, DOS-os. |
| HaZeX |
Létrehozva: 2003. okt. 15., szerda - 14:22
|
Bocsi, hogy ilyen sokat írok, de
Santa Claus In Trouble egy windows-os, 3D(!) platformjáték, ingyen és bérmentve. Linket most nem találtam, bocs. |
| Májkika |
Létrehozva: 2003. okt. 15., szerda - 14:28
|
||
![]() Csoport: Új vendég Hozzászólások: 33 |
idézet:
|
||
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 15., szerda - 14:39
|
||
Hazex: Szerencsére úgy néz ki vannak még rajtam kívül emberek, kiket érdekel eme téma
A Betrayal at Krondor nekem is megvan, nem kicsit nyomtam vele, rohadt hosszú, s NAGYON nehéz, de nagyon jó, annak ellenére, hogy sajnos grafikailag nem a legszebb, bár nem is ez a lényeg benne Isteni a játékmenet, s nagyon ötletes... Nem is emlékszem már, de azt hiszem az erdő déli felén volt egy városka, melytől nem messze állt egy lepukkant ház, de telis teli volt a környékszellemekkel... A hőseim nagyon fel voltak vértezve, így is eltöltöttem ott egy, másfél hetet, mire eljutottam a házig. Beneath a Steel Skyt sajnos még nem ismerem, de majd kipróbálom. A Santa Claus in Troble-hoz tudnál majd linket is rakni? Megköszönném... dduvi: A topic megkezdésénél már a listában elmítettem a Hidden & Dangeroust, mindenestre köszönöm szépen, hogy betetted. Egyenlőre én is kutatok még, amint lesz valami, írok, de várom a további programneveket, eléréseket!
|
||
| Norbert |
Létrehozva: 2003. okt. 15., szerda - 14:58
|
||
No, közben a HWSW egyéb fórumán is olvasgatok, s elnézést a hozzászólótól, ki egy játékot ajánlott a "Ki mivel játszik Linux alatt" című fórumban, hogy tőle elcsentem a linket, de pont illik ide:
Enemy Territory Egy ingyen letölthető Multiplayeres játék, a II.vh-ban zajlik... Jöhetnek ide amúgy nemcsak Windows/DOS programok is linkekkel, bármilyen gép/operációs rendszer alá... (Machintosh, Linux, Amiga, Commodore, stb...) S példaképp egyik nagy kedvencem Linux alatt (van Windows verzió is!): [img]http://tuxracer.sourceforge.net/images/menu_top_left.jpg[/img] Tuxracer
|
||
![]() ![]() ![]() |