HWSW Informatikai Kerekasztal: Qwerty Computer Kft. keres szervizes gépszerelőt. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Qwerty Computer Kft. keres szervizes gépszerelőt. sűrgősen.

#1 Felhasználó inaktív   mirrmur 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 06. 09:30

Szia mindenki.
Keresek olyan ember(eket) akik gyakorlottak számítógépszerelésben és PC összerakásban jártasak (no itt nem az otthon összeszerelt egy gépedről beszélek hanem naponta akár 20! gép összedobásáról full telepítve pl.).
NEM! kell hogy érettségid legyen, nem kell idegennyelv tudása, viszont amit elvárunk; precíz igényes munkavégzés, pontosság, csapatban való beilleszkedési hajlandóság.

Amit kínálunk; fejlődési lehetőség, és normális fizu.

ide írhattok FÉNYKÉPES önéletrajzot: markus.imre@qwerty.hu

kb 3-4 napig tudok fogadni önéletrajzokat, mindenkit értesítek a fejleménykről.  :smoker:
06-70-297-1157

#2 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 06. 11:30

fenébe hogy nemvagyok pesti pedig ebbe otthon vagyok...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 06. 11:37

Napi 20 gépet Te precíz/igényes melóval össze nem raksz... Esetleg ha szokásos napi 20 órás munkaidőről beszélünk, akkor kijöhet, de a vezetékek összekötegelése, meg himbilimbi, hát nemtom. Csiholtam én már futószalagot eleget, erre a számra azért furcsán nézek.
Make love not Wor.

#4 Felhasználó inaktív   Ysoltee85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 11:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 12:37

Napi 20 gépet Te precíz/igényes melóval össze nem raksz... Esetleg ha szokásos napi 20 órás munkaidőről beszélünk, akkor kijöhet, de a vezetékek összekötegelése, meg himbilimbi, hát nemtom. Csiholtam én már futószalagot eleget, erre a számra azért furcsán nézek.

Már bocs hogy beleszólok, de én amikor dolgoztam szervizben, napi 30-40 gépet raktunk össze "precizen", persze ketten csináltuk ilyen "futószalag" szerüen, a telepités meg mind ghost-al történt, ami megkönnyiti kicsit a dolgot! Mondjuk annyi hogy ezek egyforma gépek voltak konfiguráció szerint!   ;)

Szerkesztette: Ysoltee85 2006. 09. 06. 11:58 -kor

#5 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 12:02

Napi 20 gépet össze lehet szórni, de igénytelenül,  az alapos  tesztelésre és a telepítésre már nem marad elég idő, ráadásul a ghostolásnál sem mindig jön ki ha vmi gáz van a géppel....

#6 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 12:06

Mit takar a normális fizu? :think:
Üdvözlettel:
Gabi

#7 Felhasználó inaktív   mirrmur 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 14:08

20 gép sima liba naponta banduitolva, letesztelve. Nincs ebben semmi lehetetlen. A Csapatmunka pont erről szól. Nem egy ember csinál mindent hanem megosztva. A 20 átlag. Pl 5 ember napi 100-at napi 8 órában rendes ebédszünettel simán megcsinál. A 20 db naponta pedig sarokszám, mert van amikor 1-et sem kell csinálni, van amikor csak 1-2db-ot fejenként naponta, de van amikor meg kell lennie a 15 - 20 db-nak.

A normális fizu azt jelenti hogy nem 60 E Ft-ért tapossák ki még a szart is belőled... De a fizetés az természetesen megegyezés szerinti, Te mondasz egy összeget hogy mennyit szeretnél (reálisan) és a góré pedig mond egy másik összeget (szintén reálisan) és valahol csak ütköztök :)
06-70-297-1157

#8 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 16:40

Idézet: Ysoltee85 - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 12:57

Már bocs hogy beleszólok, de én amikor dolgoztam szervizben, napi 30-40 gépet raktunk össze "precizen",

Kérdés milyen gép, egyforma Dell előcsomagoltat bármikor, ott pár perc összedobni a gépet, csak aztán legyen valaki, aki a dobozait elhordja mögülem. Ilyen kis számoknál a szemét lerakása már nagy tényezőt fog jelenteni.

De 20 gép/nap ha 10 órás melóval számolok, akkor fél órát kapsz egy gépre. Precizitásban nekem biosfrissítés is van, meg beállogatás, ghost is lesz vagy 10-20 perc/gép, preinstall kitnél ugye nem érdemes aztán elindítani, tehát lehet egy gépen imagelni, HDDket meg beleszórni a konfigba a végén. De memtesztről csak külön padon álmodjunk, meg nyilván nem ebbe a napi 20 gépbe kelljen hozzámérni. Egy rendes hűtéssel, meg kábelkötegeléssel is el lehet szórakozni, de akkor nem volt cigiszünet, hanem napi 10 órásban toltuk... Asszem kezdem érteni miképpen készülnek a leesős hűtős, meg összegányolt áruházi konfigurációk occsógazdaságos áron.

Napi 30 gép meg napi 15-20-at jelent/fő. Hát hümm, nekem is voltak ilyen durva napjaim, de most megint más a napi 20 órás időnkénti rohamműszak, meg egy állandó kapkodás, amikor aztán hibaszázalék is bír nőlni. Előlapi 1394 meg USB félredugása viszont nagy bajokkal bír járni...
Make love not Wor.

#9 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 17:04

Idézet: mirrmur - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 15:08

20 gép sima liba naponta banduitolva, letesztelve. Nincs ebben semmi lehetetlen.:)

Ezt lehet kivesézhetnénk valami szakmai topikban, mert a Win install is mindenkinek mást jelent. Nekem minimum friss drivereket+updatét, de ha júzerhez megy, akkor Acrobat Readertől a VLC-ig pár cucc legyen rajt, meg egyből backup, mert 10 másodperc alatt trójaizza össze.

Másik kollégának meg kb. az első újraindítást jelenti, míg csak fileokat másolgat, így jóhogy van 3 óra eltérés a két fajta install közt.
Make love not Wor.

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 06. 17:09

Mondjuk rólam nem is beszélve, aki fél napig installál, de kb. 2 hét, mire azt mondom : működik... ;)

#11 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 19:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 17:40

Kérdés milyen gép, egyforma Dell előcsomagoltat bármikor, ott pár perc összedobni a gépet, csak aztán legyen valaki, aki a dobozait elhordja mögülem. Ilyen kis számoknál a szemét lerakása már nagy tényezőt fog jelenteni.

De 20 gép/nap ha 10 órás melóval számolok, akkor fél órát kapsz egy gépre. Precizitásban nekem biosfrissítés is van, meg beállogatás, ghost is lesz vagy 10-20 perc/gép, preinstall kitnél ugye nem érdemes aztán elindítani, tehát lehet egy gépen imagelni, HDDket meg beleszórni a konfigba a végén. De memtesztről csak külön padon álmodjunk, meg nyilván nem ebbe a napi 20 gépbe kelljen hozzámérni. Egy rendes hűtéssel, meg kábelkötegeléssel is el lehet szórakozni, de akkor nem volt cigiszünet, hanem napi 10 órásban toltuk... Asszem kezdem érteni miképpen készülnek a leesős hűtős, meg összegányolt áruházi konfigurációk occsógazdaságos áron.

Napi 30 gép meg napi 15-20-at jelent/fő. Hát hümm, nekem is voltak ilyen durva napjaim, de most megint más a napi 20 órás időnkénti rohamműszak, meg egy állandó kapkodás, amikor aztán hibaszázalék is bír nőlni. Előlapi 1394 meg USB félredugása viszont nagy bajokkal bír járni...

samsung  lcd tévégyártásárol regélhetnék mint javitóműszerész na az a gyártás durva...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#12 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 19:07

Idézet: djculture - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 20:04

samsung  lcd tévégyártásárol regélhetnék mint javitóműszerész na az a gyártás durva...

Láttam én ilyen igazi futószalagos melót, de az megint más. Elektronikai cuccokat is, TV/Video/estébé, meg részegységeket, meg autógépészeti cuccok, mint pld. fékcsövek, olajteknők, ABS-ek és fékrendszereke. Kicsit más kategória, mint a PCszerelés, aminél 20 darabot elég kézreálló házzal, kezembe való szerszámmal, igényes vasakkal és durva túlmunkával lehet megoldani. de számoljátok már ki, kb. fél óra/gép dolgokról beszélünk...
Make love not Wor.

#13 Felhasználó inaktív   mirrmur 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:57

a 20 gép nem 20 különböző gép hanem pl 20 egyforma. Teszt: GHOST-al át a preinstall oprendszert feldriverezve, egy hang,lan és vga teszt lefuttatva, hőmérséklet megnézve. 1 gép telepítéssel/szereléssel együtt ~20-max 25 perc. a gyártásban a kezére va nadva minden a szerelőknek, előre szétbontott ház. 2GB-os partició a végén leszedve egy mozdulattal.

20x20=400=6,6 óra.

De lényegtelen. nem ez a topik célja.
06-70-297-1157

#14 Felhasználó inaktív   mirrmur 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:59

a precizitáson pl azt értem hogy nem kéne forditva felrakni a CPU hűtőt (volt olyan ember aki Socket-A-ra forditva rakta fel) illetve a megfelelő minőségű igényes kábelrendezés, illetve a megfelelő bekábelezés/bios beállítása pl.
06-70-297-1157

#15 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 08:04

Idézet: mirrmur - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 21:57

a 20 gép nem 20 különböző gép hanem pl 20 egyforma. Teszt: GHOST-al át a preinstall oprendszert feldriverezve, egy hang,lan és vga teszt lefuttatva, hőmérséklet megnézve. 1 gép telepítéssel/szereléssel együtt ~20-max 25 perc. a...

Kizárt. Egy normális VGA teszt minimum 5x loop 3DMark05-ből áll, és akkor még nem biztos, hogy rendben van...

#16 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 09:06

szarráhúzott videókártyánál...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#17 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 09:27

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 9:04

Kizárt. Egy normális VGA teszt minimum 5x loop 3DMark05-ből áll, és akkor még nem biztos, hogy rendben van...

Annyira nem kell bonyolítani, a jó vas úgyis műxik, azt az 1% alatti mennyiséget meg legfeljebb visszahozzák. De egy rendes Chieftec házban elmaszatolni a kábeleket, mert előlapi USB, előlapi 1394, hátulról jönnek a sata kábelek, aztán esetleg kötegelés, bazi nagy hűtő fél méteres kábeljét is csináljuk már meg esztétikusra. Nahh, ezekkel már szerintem lehetne pöcsölni.

Mindegy, hagyjuk.
Make love not Wor.

#18 Felhasználó inaktív   - Mixa - 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 10:36

Engem érdekelne, küldtem privit.  :)
-= 56,6K - Finally, It Works! =-

Megj.: A nagykereskedelmi árak nem tartalmazzák a 25%-os áfát és csak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk és nem felelünk az esetleges nyomdai hibákért. Azaz amit mondtam az sem igaz...

#19 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 10:55

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 10:06

szarráhúzott videókártyánál...

Ezen nem veszünk össze. Nálam a gépösszerakásban ez is benne foglaltatik. :offtopic: vége

#20 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 13:33

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 11:55

Ezen nem veszünk össze. Nálam a gépösszerakásban ez is benne foglaltatik. :offtopic: vége

de te nem is tartasz fent boltot, ahol futószalagon raknak össze gépeket.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó