Idézet: Ysoltee85 - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 12:57
Már bocs hogy beleszólok, de én amikor dolgoztam szervizben, napi 30-40 gépet raktunk össze "precizen",
Kérdés milyen gép, egyforma Dell előcsomagoltat bármikor, ott pár perc összedobni a gépet, csak aztán legyen valaki, aki a dobozait elhordja mögülem. Ilyen kis számoknál a szemét lerakása már nagy tényezőt fog jelenteni.
De 20 gép/nap ha 10 órás melóval számolok, akkor fél órát kapsz egy gépre. Precizitásban nekem biosfrissítés is van, meg beállogatás, ghost is lesz vagy 10-20 perc/gép, preinstall kitnél ugye nem érdemes aztán elindítani, tehát lehet egy gépen imagelni, HDDket meg beleszórni a konfigba a végén. De memtesztről csak külön padon álmodjunk, meg nyilván nem ebbe a napi 20 gépbe kelljen hozzámérni. Egy rendes hűtéssel, meg kábelkötegeléssel is el lehet szórakozni, de akkor nem volt cigiszünet, hanem napi 10 órásban toltuk... Asszem kezdem érteni miképpen készülnek a leesős hűtős, meg összegányolt áruházi konfigurációk occsógazdaságos áron.
Napi 30 gép meg napi 15-20-at jelent/fő. Hát hümm, nekem is voltak ilyen durva napjaim, de most megint más a napi 20 órás időnkénti rohamműszak, meg egy állandó kapkodás, amikor aztán hibaszázalék is bír nőlni. Előlapi 1394 meg USB félredugása viszont nagy bajokkal bír járni...
Make love not Wor.