Idézet: Nurba - Dátum: 2010. 06. 23. 00:51
Ráadásul telefonon rábeszéltek valami digitális, visszatekerhetős TV-re (igaz nincs is tévénk, csak egy tuner a párom gépében, de az is megteszi/tenné). Ki is jelöltünk egy időpontot, de a szervízes csak 1 órával a megbeszélt időkeret után tudott volna jönni (és persze csak az utólsó pillanatban hívott az ipse, negyed órával az igéret lejárta előtt), így az már nem volt jó (menni kellett dolgozni). Megbeszéltük a rákövetkező hétfőt, erre aznap csontra lemerült a telefonom (ilyen is ritkán van velem). Hazaérve gyorsan töltőre vágtam és felhívtam a szervizest, aki ugyan még munkába volt, de lejelentette a központba, hogy nem vagyok elérhető (hát elég gyorsan intézkedett), de majd úgyis hívni fognak az ügyfélszolgálattól, hogy új időpontot kérjenek. Rá két nappal csörgöt is a telefonom, összesen kettőt csöngött, mire felkaptam már le is rakták. Megpróbáltam visszahívni, de csak az upc automatája fogadott. Najó gondoltam majd hívnak még. Erre egy-két héttel később kaptam egy levelet, hogy hívjam fel őket, mert elérhetetlen vagyok...pff. Szóval a központos is lusta disznó! Azóta sem hívtam őket, mert mire odáig jutok, hogy fel is veszi valaki elfogy a kimenőm, ami nem szokott sok lenni (nem vagyok nagy telefonálós, inkább engem hívnak

Bezzeg azt a szutyok fényterápiás reklámkisasszonyt a zepter-től alig lehetett lerázni...valahogy időnként mindig előbányászták a telefonszámom, hogy nyertem egy kezeléssel egybekötött ingyenes előadást

Tisztelt Nurba!
Kérjük írja meg privát e-mail-ben a upconline@upc.hu címre előfizetési adatait (ügyfélszám, cím), kivizsgáljuk az esetet és tájékoztatjuk a megoldási lehetőségekről.