HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls V (Bethesda Soft) PS3/XBOX360/PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

>>  App! mobilalkalmazás-fejlesztés képzés: május 22. <<
  • (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46

The Elder Scrolls V (Bethesda Soft) PS3/XBOX360/PC (A Morrowind és az Oblivion folytatása)

#901 Felhasználó inaktív   Drat 

• r o n i n
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 04. 11. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: juhaszroli - Dátum: 2012. 04. 11. 16:43

Egyébként mennyire hülye dolog, hogy perkekből felhúztam elég jól a one-handedet meg haevy armort..blockon is van, és most elkezdek gyúrni a destruction-ra?

Nyugodtan gyúrjál bármire, abból bajod nem lesz, csak fejlődik a karaktered, arra vigyázz inkább hogy ha warriorod van akkor szintlépéskor ne a megicka-ra dobj pontokat hanem inkább healthre, én minden skillt feltornáztam és egy büdös pontot nem raktam manára, 800 healthem és 200 staminám van cuccok nélkül

Szerkesztette: Drat 2012. 04. 11. 20:38 -kor

'There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill' - JL

#902 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Gladiátolképző
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 12. 08:47

Üzenet megtekintéseIdézet: juhaszroli - Dátum: 2012. 04. 11. 16:43

Egyébként mennyire hülye dolog, hogy perkekből felhúztam elég jól a one-handedet meg haevy armort..blockon is van, és most elkezdek gyúrni a destruction-ra?

Ahogy Drat mondta nyugodtan, de hamar bele fogsz futni abba a problémádba, hogy a nulla manád miatt nem tudsz értelmes spelleket használni, mivel én warrior/bowman karit csináltam egyszer sem raktam magicara, így pl. amikor valami sleep spellt kellett nyomnom, hogy beléphessek a mágusok közé meg kellett szereznem a legnagyobb increase magica potit, hogy egyáltalán el tudjam castolni :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#903 Felhasználó inaktív   N360 

• Old Warrior
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 04. 12. 09:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 04. 11. 21:32

ja, a Skeleton Key

Én ezt a kulcsot csak az Oblivion-ban találtam meg, itt még nem jutottam el addig, de a kereskedőktől vettem és a hulláktól már zsákmányoltam 600 sima kulcsot.

#904 Felhasználó inaktív   Drat 

• r o n i n
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 12. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: N360 - Dátum: 2012. 04. 12. 09:28

Én ezt a kulcsot csak az Oblivion-ban találtam meg, itt még nem jutottam el addig, de a kereskedőktől vettem és a hulláktól már zsákmányoltam 600 sima kulcsot.

csak a Thieves Guild vonalon kell haladni és a végefelé megkapod

#905 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 12. 11:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 04. 12. 08:48

csak a Thieves Guild vonalon kell haladni és a végefelé megkapod

Hogy értve, hogy a thieves guild vonalon?
Elvileg én már befejeztem...csak egy nő meg egy emberke van, akitől lehet kérni extra jobokat...akkor hol az a törhetetlen lockpick? :unsure:

Nekem warriorom van...vagyis az elején összevossza csináltam mindent..nem nagyon értettem még a dolgokat, hiszen első RPG-m.
170 van magicán, 310 van health-on, és 220 körül a staminám...
Erősen gondolkozok, hogy újrakezdjem a karakteremet...és csináljak egy varázsló/mágus karaktert...csak el kéne dobnom ezt a 97 órát amit eddig beletettem..és így nem igen tudom. Meg ugye rengeteg dolog kell még a varázsló karihoz...pl. honnan teszek szert sok-sok-sok varázslatra..? Tudom, hogy a könyvekből, de most is van egy csomó könyv, amiket nem enged megtanulni.
Valamint..Light armorba is vannak jó cuccok, mint heavy-be? Kovácsolni lehet, vagy csak vásárolni?
Varázsló karaktert lehet vinni végig szinte egykezes/kétkezes fegyver használata nélkül?

Egyébként nagyon el van lőve a karakterem, hogy rászórtam 70 pontot a magicára..?

Lényeg a lényeg, warrior a karakterem, pontok healts+stamina, perk bármire?

Szerkesztette: juhaszroli 2012. 04. 12. 11:44 -kor

Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#906 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Gladiátolképző
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 12. 11:50

Szerintem nem lehet ebben a játékban nagyon elszúrni egy karit, mindennel végig tudod csinálni, de a warrior+magica annyira nem illik össze, mivel nincs értelmes mágikus képességed sose fogod kihasználni, cserébe viszont kevés a HP-d így a neccesebb szituációkban csak elszaladni tudsz, amit viszont a kevés stamina miatt nehezen fogsz kivitelezni :)

A skeleton key-t úgy tudom, hogy a thieves guild utolsó küldijének a befejezésénél visszaveszik tőled, így szimplán csak előtte abba kell hagyni és örökre megmarad.

Szerkesztette: Nevl 2012. 04. 12. 11:51 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#907 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 12. 12:06

Továbbra is azt mondom, hogy felesleges külön perk pontokat rakni a lockpickingre. Skeleton Key nélkül is (mivel én "visszadtam") mindenféle komolyabb erőfeszítés nélkül nyitok mindenféle zárat. Azért elég könnyen rá lehet jönni, hogy merrefelé kell tekerni a zárat. Egyébként meg erre pont megfelelő a quick save/load, ha esetleg valami oknál fogva mégis túl sok tolvajkulcs törne el egy-egy zárnál. A magasabb szinteken már túlzottan értelmes dolgot úgy sem nagyon lehet találni a ládákban, a fő gondot az fogja okozni (ahogy mindenkinél), hogy az egyébként megtalált cuccokat sem lehet eladni a boltosok nagyon kevés pénze miatt. (és magasabb szinten bizony a pénzes trénigelés már nagyon sok dohányt el tud vinni szintenként, amit pedig szerintem vétek nem kihasználni, már feltéve, hogy az ember nem az adott képesség használatával akar csak fejlődni)

Jó pár hete nem játszottam már a játékkal, level 69-es vagyok most, lehet, hogy ideje lenne lassan a főszálat is kipörgetni, eléggé a vége felé vagyok már.
Imperial karaktert indítottam, toltam mannára is rendesen, azt varázsolok amit akarok. A varázslatokat egyébként valóban könyvekből lehet megtanulni, ha neked nem sikerül, akkor valamit nem jól csinálsz. (az már megint más, hogy esetleg nem tudod használni a kevés manna miatt)
mgf

#908 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 12. 13:57

A varázslatok mana igényét megfelelően preparált páncélokkal/ékszerrel jelentősen lehet csökkenteni. Láttam olyan videót is, ahol 0 volt bizonyos kategóriájú varázslatok manaigénye, vagyis még egy harcra kihegyezett karakter is tudott master szintű varázslatokat elsütni. Ehhez megfelelő enchanting szint szükséges + az azt növelő potion.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#909 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 12. 14:26

Értem :)
Lehet, hogyha befejeztem...újrakezdem megint..iszonyat jó, hogy ugyanilyen karaktert csinálok-e vagy sem...azt akkor eldöntöm :)
Playstation 3 60 GB

#910 Felhasználó inaktív   medve21 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 04. 12. 18:44

Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékot, és már sikerült elakadnom. A gondom az, hogy egy mágiahasználóval játszom, és a képzés alatt(Whiterun, azt hiszem) eljutunk egy bányába. Ott artifactokat kell összeszednem. Az elsőt meg is találom, de ahogy kiszedem a helyéről, a járatok lezáródnak rácsokkal. A mesterem mondja, hogy azt az amulattet, amit találtam azt kell használnom! A baj csak az,hogy több órát keresgéltem, de nem találtam semmi megoldást! Van valkinek egy kis ötlete?

#911 Felhasználó inaktív   Drat 

• r o n i n
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 12. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: medve21 - Dátum: 2012. 04. 12. 18:44

Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékot, és már sikerült elakadnom. A gondom az, hogy egy mágiahasználóval játszom, és a képzés alatt(Whiterun, azt hiszem) eljutunk egy bányába. Ott artifactokat kell összeszednem. Az elsőt meg is találom, de ahogy kiszedem a helyéről, a járatok lezáródnak rácsokkal. A mesterem mondja, hogy azt az amulattet, amit találtam azt kell használnom! A baj csak az,hogy több órát keresgéltem, de nem találtam semmi megoldást! Van valkinek egy kis ötlete?

tekerj a 8. perchez

#912 Felhasználó inaktív   medve21 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 04. 12. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 04. 12. 18:57

tekerj a 8. perchez

:)THx!!!

#913 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 13. 17:14

Na megoldottam a netet, frissítem a systemet...no de a Skyrimet magát hogyan lehet frissíteni, patchet leszedni hozzá..? Ezt a játékban kell, vagy storeon kell szórakozni?
Playstation 3 60 GB

#914 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 13. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: juhaszroli - Dátum: 2012. 04. 13. 16:14

Na megoldottam a netet, frissítem a systemet...no de a Skyrimet magát hogyan lehet frissíteni, patchet leszedni hozzá..? Ezt a játékban kell, vagy storeon kell szórakozni?

Siker...2.04 update :)
Playstation 3 60 GB

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46

Gyors Válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.