Alig 90 nap telt el azóta, hogy a Facebook bejelentette a 200 milliomodik felhasználót, már a számuk 240 millióra nőtt és jövő héten átlépheti a 250 milliót a létszám. Megdöbbentő, de az utóbbi időszakban naponta 700 ezer új felhasználó csatlakozik a világ legnagyobb közösségi hálózatához, tehát másodpercenként átlagosan nyolc.
http://www.hwsw.hu/h...oldal-web2.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...oldal-web2.html
Oldal 1 / 1
Re: Naponta 700 ezer új felhasználója van a Facebooknak
Elküldve: 2009. 07. 04. 10:06
Továbbra is tartom, hogy ez hihetetlenül nagy számnak tűnik...
üdv
R.
üdv
R.
Can you hear me, major Tom?
Elküldve: 2009. 07. 04. 11:01
Idézet: Renwick - Dátum: 2009. júl. 4., szombat - 11:06
hihetetlenül nagy számnak tűnik...
Irreálisan nagynak.
Elküldve: 2009. 07. 04. 11:25
Persze mert beregel az ember aztán hagyja fenébe én se néztem oda hónapok óta.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2009. 07. 04. 14:41
Nyilván ebben a számban a spambotok is benne vannak.
Elküldve: 2009. 07. 05. 13:59
ez a szám elképesztő. elég hihetetlen.
abban viszont van valami, hogy bizonyos körökben facebookra váltanak iwiw-ről. nálam már kb 70-30 % a használat a facebbok javára.
abban viszont van valami, hogy bizonyos körökben facebookra váltanak iwiw-ről. nálam már kb 70-30 % a használat a facebbok javára.
Elküldve: 2009. 07. 11. 19:01
Amit meg lehet figyelni, hogy aki iwiw-ezett és tapasztalta (mert tapasztalta) a lassulásokat, a néha nehézkes kiszolgálást, előfodulhatott, hogy keresett valami mást, netán meghívták máshová is (eléggé sok létezik)
Velem is többször előfordult, hogy meghívtak más közösségépítőre, regisztráltam és az újdonság varázsa után visszamentem az iwiw-re.
Viszont a legnyugisabb ökör is nekimegy az őt zaklató légynek, így velem együtt biztos sokan megunták a nehézkességet az iwiw-nél.
A Facebook sokkal gördülékenyebb, sokkal több szolgáltatást, interaktívabb tartalmat ad.
S ezt csak simán felhasználói szemmel nézem.
Mindenesetre ez a jelentős szám, iszonyatos nagynak tűnik. Mind postolási, mind bejelentkezés, regisztrálási szinten. A postolás persze épp a bőséges widgetnek köszönhetően nagyon könnyen megoldható, hiszen ha valaki beállítja, a twitter, blogspot, flickr..stb után özönlik a nyersanyag
Szóval ezen az alapon nem is olyan hihetetlen a postolási mennyiség.
Valamilyen szinten divat is lett a webes megnyílvánulás szerintem.
Velem is többször előfordult, hogy meghívtak más közösségépítőre, regisztráltam és az újdonság varázsa után visszamentem az iwiw-re.
Viszont a legnyugisabb ökör is nekimegy az őt zaklató légynek, így velem együtt biztos sokan megunták a nehézkességet az iwiw-nél.
A Facebook sokkal gördülékenyebb, sokkal több szolgáltatást, interaktívabb tartalmat ad.
S ezt csak simán felhasználói szemmel nézem.
Mindenesetre ez a jelentős szám, iszonyatos nagynak tűnik. Mind postolási, mind bejelentkezés, regisztrálási szinten. A postolás persze épp a bőséges widgetnek köszönhetően nagyon könnyen megoldható, hiszen ha valaki beállítja, a twitter, blogspot, flickr..stb után özönlik a nyersanyag
Valamilyen szinten divat is lett a webes megnyílvánulás szerintem.
-- Legyen egy jó napod! --
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó