Horvátország, Spanyolország, Görögország, Törökország, Málta -- szinte kivétel nélkül kedvelt célpontjai a Magyarországról induló turistacsoportoknak, egyéni utazóknak. A napfényes tengerparttal rendelkező országok árszabása azonban jelentősen eltérhet egymástól, a szállástól az élelmezésen át egészen a telekommunikációs szolgáltatásokig.
http://www.hwsw.hu/h...dat-tarifa.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...dat-tarifa.html
Oldal 1 / 1
Re: Szomszédoláskor is az egekbe szökhet a mobilszámla
Elküldve: 2009. 07. 28. 20:48
Mondjuk aki kulfoldre megy, vegye mar a faradtsagot, es nezzen utana a dolgoknak! terkep/gps, kovetseg/konzul szama+cime, egeszsegugyi koltsegek, segelyhivo szamok, netalantan a helyi sarga angyal szama, stb...
Ennek alapnak kene lennie. Aki megszivja a roamingtarifakat, az
1. kussoljon, mert o volt a hulye
2. oruljon, hogy ez volt a legnagyobb baja, es nem ejnek idejen, zivatarban szenved autobalesetet egy idegen orszagban, ahol meg a nyelvet se beszeli...
Ennek alapnak kene lennie. Aki megszivja a roamingtarifakat, az
1. kussoljon, mert o volt a hulye
2. oruljon, hogy ez volt a legnagyobb baja, es nem ejnek idejen, zivatarban szenved autobalesetet egy idegen orszagban, ahol meg a nyelvet se beszeli...
Elküldve: 2009. 07. 29. 00:30
Errol irtatok cikket? Hogy a roaming az draga? Meghogy eleg, ha csak ahatart atleped, vagy netan az, ha belfoldon kulfodre csatlakozik a mobilod?
Eszveszejto, de meghagyhattatok volna a napiasznak
Udv: Nezelodo
Elküldve: 2009. 07. 29. 08:17
@Nezelodo: Azért ennél többről van szó. engem például eléggé meglepett, hogy Horvátországban a roamingtarifa kétszerese az európai uniós szintnek -- miközben folyamatosan azt szajkózza mindenki, hogy csökkennek az európai roamingdíjak. Szerintem fontos, hogy minél többen tudják, hogy a magyarok legnépszerűbb üdülőhelyén milyen tarifákra lehet számítani, ha már a szolgáltatók láthatóan nem igazán törik magukat, hogy korrekt módon tájékoztassák az ügyfeleiket.
Can you hear me, major Tom?
Elküldve: 2009. 07. 29. 12:06
Mondjuk anno nekem is meglepetés volt, amikor a nyaralás előtt kiderítettem, hogy Horváto. nem tagja az Eu-nak.
De azért mégiscsak az előtt kiderítettem, hogy elindultam.
Most akkor büszke legyek magamra, vagy szégyeljem magam?
Elküldve: 2009. 07. 29. 12:17
Ennél már csak az USA a durvább, ott simán elkérnek 500 körüli forintot egy percért.
Elküldve: 2009. 07. 29. 13:01
@Bodnár Ádám: hát ja, de ott a távolság kilométeraránya is nagyobb kissé...
Can you hear me, major Tom?
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó