HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Sokan kimossák ruhájukkal együtt az iPodjukat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Sokan kimossák ruhájukkal együtt az iPodjukat

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 08. 27. 17:07

Saját bevallása szerint már több száz működésképtelenné vált, kontakhibás, elnémult iPodot vagy tönkrement iPhone-t javított meg András, akit sokan csak Dr. iPodként ismernek. Állítása szerint ezek a készülékek viszonylag könnyen újra életre kelthetők, így nem kell rögtön a boltba rohanni egy újért.
http://www.hwsw.hu/h...iz-interju.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...iz-interju.html

#2 Felhasználó inaktív   mercu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 27. 17:07

iPod Shuffle 3.gen nemrég vettem és barátaim előszeretettel ülnek rá ha nem csipeszelem a ruhámhoz Kép

Off: Handrás?

#3 Felhasználó inaktív   mercu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 27. 17:24

Bocs tévedtem
Sok sikert a továbbiakban Dr. iPod, ha gond lesz mindenképp hozzád fordulok Kép
Remek cikk

#4 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 27. 23:34

Alap arc!
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#5 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 28. 06:49

Én úgy érzem, ez a cikk nem a beázott ipod-okról szól, hanem a srácról.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#6 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 28. 08:53

@didyman: tehetséges gondolkodó vagy
chill,
aDoayen

#7 Felhasználó inaktív   maxheadroomm 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 01. 13:59

Nem a reklam helye, de regota,szemelyesen ismerem Andrast, es a vegletekig megbizhato, pontos uriembernek tartom.
Valamint egy adu asz: ki tudja nyitni ugy az elso generacios iPhone-okat, h nem "rogyassza" meg a fém oldallapot! Akinek mar volt szetszedve iPhone-ja, tudja mirol van szo...
Csak igy tovabb Andris!

#8 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 14:26

Idézet

Nem a reklam helye

Á, ez az, erre gondolt a tehetséges gondolkozó...
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#9 Felhasználó inaktív   alb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 09. 22. 14:23

@didyman: ez a cikk arról szól hogy hogy javítja meg ezeket az apple termékeket kedves didyman,nyilván mivel ő az aki meg tudja javítani átvitt értelemben róla szól.Elmeséli ,röviden,hogy jutott el odáig ,hogy ilyeneket javítson,ami szintén hasznos tud lenni valakinek,mint tapasztalatszerzési útmutató,de lényegében magáról a témáról ír,módszerekről,elméletről.Ez egy interjú,tudod ,hogy nez ki az szakmailag?Mert előbb inkább annak nézz utána szerintem mielőtt itt barmit is kommentálsz,vagy ha nem tetszik keress rá a képeknél a google-ben beázott ipodokra és nezegesd azokat,lehet az az ami téged megmozgatna..

#10 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Borsodi Bivaly
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 14:53

Fizetett hirdetésünket olvashatták.
VERS az ipadról : "nem tok mindegy mi van benne, hiszen meg internetezesre is alkalmatlan
vagy megy rajt az edenhotel video? ja nem akkor???... "

A Borsodi Bivaly hivatalos támogatója

#11 Felhasználó inaktív   Ytse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 15:00

érdekesek a kommentek. valamiért azt hittem, hogy ez a téma érdekes és jópofa, nekem például van iPodom és érdekelt hogy mi fog rajta először tönkremenni... furcsa hogy egyesek ott is reklámot látnak, ahol nincs. by the way a HWSW-n erre elég szigorú szabályaink vannak és minden hirdetést külön megjelölünk, illetve azt is feltüntetjük, hogy kinek a megbízásából készült

tényleg kíváncsi vagyok, miből gondolja bárki, hogy ez reklám

#12 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 15:08

Idézet: Ytse - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 16:00

érdekesek a kommentek. valamiért azt hittem, hogy ez a téma érdekes és jópofa

Gugáról nem akartok írni? Szerintem az is érdekes, meg jópofa. Esetleg megdöbbentő, gugaponthu, höhnyeeee  :up:
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.

#13 Felhasználó inaktív   Ytse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 16:01

@Jahno: úgy tudtam ő már kiszállt a "szakmából"....

#14 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 18:10

Idézet: Ytse - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 17:01

Benne van a köztudatban keményen.
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.

#15 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 21:16

Idézet: alb - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 15:23

@didyman: ez a cikk arról szól hogy hogy javítja meg ezeket az apple termékeket kedves didyman,nyilván mivel ő az aki meg tudja javítani átvitt értelemben róla szól.Elmeséli ,röviden,hogy jutott el odáig ,hogy ilyeneket javítson,ami szintén hasznos tud lenni valakinek,mint tapasztalatszerzési útmutató,de lényegében magáról a témáról ír,módszerekről,elméletről.Ez egy interjú,tudod ,hogy nez ki az szakmailag?Mert előbb inkább annak nézz utána szerintem mielőtt itt barmit is kommentálsz,vagy ha nem tetszik keress rá a képeknél a google-ben beázott ipodokra és nezegesd azokat,lehet az az ami téged megmozgatna..

Ennek fuss neki mégegyszer, érzem, hogy mondani akarsz valamit, de nem akar összeállni egésszé. :)

#16 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 21:22

Idézet: Ytse - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 16:00

érdekesek a kommentek. valamiért azt hittem, hogy ez a téma érdekes és jópofa, nekem például van iPodom és érdekelt hogy mi fog rajta először tönkremenni... furcsa hogy egyesek ott is reklámot látnak, ahol nincs. by the way a HWSW-n erre elég szigorú szabályaink vannak és minden hirdetést külön megjelölünk, illetve azt is feltüntetjük, hogy kinek a megbízásából készült<br />
<br />
tényleg kíváncsi vagyok, miből gondolja bárki, hogy ez reklám

Inkább a címválasztás az, ami nem igazán szerencsés, mert mögötte a mondandó már nem beázott Ipodokról szól, hanem valakiről, aki ezeket meg tudja javítani... A tartalom az olyan, mintha akár arról beszélgetnétek, hogy mitől sikeres a Gmail, vagy miért jó CPU az Intel. A srácnak van jó marketingje, meg ügyes is, de ez nem az a kifejezetten hírnek nevezhető dolog, az ennél sokkal tárgyilagosabb-pláne nálatok, ez kicsit olyan, mint mikor egy TV-shopos beszélgetésben "valaki" a nézők közül magyarázza, hogy milyen jó a termék. Lehet, hogy ezt csak én érzem így?

#17 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 21:24

Idézet: Ytse - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 17:01

Inkább nem nálunk blogol. Nem szállt ő ki semmiből. :Đ

#18 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 09:31

Idézet: Ytse - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 15:00

...tényleg kíváncsi vagyok, miből gondolja bárki, hogy ez reklám

Jó vicc, például a cikkben megadott linkekből, vagyis "elérési útvonalakból".

Egy kereskedelmi tévében például kényesen ügyelnek ilyen finomságokra. Szólhat riport, vagy portréfilm egy Kovács Józsefről, akit az információk alapján esetleg meg is találhat a néző, ha nagyon akar.

De azért direkt elérési lehetőségeket nem nagyon szokás bemondani a mikrofonba. Elképzelhetők amellett egyedi megállapodások, jótékonykodás a média részéről (segítsük meg szegény, csóró, nyomorék figurát egy kis ingyenreklámmal, ezzel legalább önmagunkat állítjuk be hősies színben és az nekünk jó), vagy fizetős konstrukcióban megy a dolog.

...és akkor még további gondolatok is átsunnyognak az ember fejében. Nem a számlaadásról kimondottan, hiszen nem vagyunk adóellenőrök, de lehetünk például hivatalosan bejelentett, számlaképes egyéni vállalkozók, akiket mindenféle járulékokkal, közterhekkel sarcolnak, számlaadástól függetlenül is.

Ehhez képest vannak ugyebár a feketézők, akiknek ilyen földi gyarlóságokkal nem kell foglalkozni, honlapjukon telephelycímet nem kell megadni, vagy inkább nem tanácsos... Szóval, léteznek ilyenek is, néha elviszik a munkát a családjukat eltartani igyekvő legálisoktól is, persze itt nyilván nem erről lehet szó...

Szerkesztette: Signal 2009. 09. 25. 09:50 -kor

#19 Felhasználó inaktív   RexMaximus 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 03. 17:10

PR cikk. Bizalomépítés András / Dr. Ipod szakértelméről meggyőzöd hetünk a "kötetlen" párbeszédben. Mellette több elérhetőség. A gond nem ezzel van, hanem azzal, hogy nem vállalják fel. Aki írással keresi a kenyerét tudja mi számít "reklámnak" és mi nem. Őszintén gyereke, miért kell hülyének nézni az olvasókat? Miért álltok be a sorba mint a médiák többsége?

#20 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 17:28

Na. Ez is megvolt. Van nálam javulni egy Ipod 60GB, meg a dokkolója, az Ipod alaplapja szar, néztem cseredarabot, olyan 80-110 dodó, de mondom felhívom a doktorurat, hátha van rá jobb ajánlat. Válasz: Nem tudják javítani, sem alkatrészt szerezni hozzá, behozhatom, de valószínűleg nem tudják megoldani. Mit is mond a honlap? Minden I-iiizét megjavít, legyen bármilyen baja. Ez is csak olyan marketingduma, amitől hányok, ami mögött csak a mellébeszélés van, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy itt a legjobb ötletek gazdái is abból akarnak megélni, hogy elhazudják a világ faszát is :down: .

Mellesleg a "valószínűleg nem javítható" ipod immár itt zenél mellettem. Végülis meg lehet ezt ideologizélni.

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó