A HD-s otthoni mozizás még el sem terjedt igazán, a nagyfelbontású filmeket tároló Blu-ray Disc szabvány létrehozói máris azon törik a fejüket, hogyan lehetne a technológia segítségével tovább fokozni a moziélményt. Ahogy a 3D-s mozi egyre sikeresebbé válik, nem kérdés, hogy a térhatású mozgókép hamarosan az otthonokba is eljut.
http://www.hwsw.hu/h...-panasonic.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...-panasonic.html
Oldal 1 / 1
Re: Jön a 3D-s filmet tároló Blu-ray
Elküldve: 2009. 09. 04. 09:08
igyekezzenek, mert már nem tudom mire kiírni a leforgatott 3d hd videóm!
Elküldve: 2009. 09. 04. 10:25
Nem tudom, lehet, hogy lemaradtam valamiről, de van 3D megjelenítőnk? Készen, kereskedelmi forgalomban? Vagy arra a néhány nagyon gyenge laboratóriumból félig sem kiszabadult fejlesztésre épít az úgy szabvány, amiből ki tudja mikor, és mennyiért lesz megvásárolható termék?
Ha egy autó 200-al megy, és van benne egy légy, és a hátsó ülésről az elsőre akar repülni, akkor miért nem 210-el kell repülnie? Miért elég neki csak a szokásos sebességen repülni? Hiszen ha felrepül, akkor az autó belsejében már repülni fog és független lesz a talajtól.
Nem kellene nekicsapódnia a szélvédőnek belülről? ... A legyes kérdésemmel arra akartam rámutatni, hogy a légy sebessége a megfigyelőtől függ! - Dextrose
Nem kellene nekicsapódnia a szélvédőnek belülről? ... A legyes kérdésemmel arra akartam rámutatni, hogy a légy sebessége a megfigyelőtől függ! - Dextrose
Elküldve: 2009. 09. 04. 12:00
Samsung 120hz lcd, 3D dlp tv, zalman trimon, iz3d, crt 120hz shutter, soroljam még?
de igazad van, ezeket meg fel kellene készíteni a 3d bluray szabvány fogadására
de igazad van, ezeket meg fel kellene készíteni a 3d bluray szabvány fogadására
Elküldve: 2009. 09. 06. 16:03
Épp tegnap voltam az IMAX-ben. Megnéztem egy 3D-s filmet. Azt kell mondjam, hogy az én 'vaksi' szememmel is tökéletes volt a 3D élmény. A szemüveg pedig egy cseppet sem rontott az élvezeten. Szerencsére ezeknél a sztereo képeknél már túlléptek a piros-kék szemüvegen...na az baromi rossz volt és gyenge a 3D hatása. De ez az új most király!
Elküldve: 2009. 09. 07. 13:48
don: még sokat várhatuk arra, hogy szemcsi nélkül, full felbontású, megfizethető 3d megjelenítőt kapjunk. De én most élek, ma akarom használni!
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó