HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Az OLED-ekhez mérhető képű LED-es LCD-ket kínál a Sharp - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Az OLED-ekhez mérhető képű LED-es LCD-ket kínál a Sharp Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 09. 18. 15:04

Az átlagosnál jóval kontrasztosabb képet és élethű színeket ígér a Sharp most bejelentett, LED-háttérvilágítású televízióival, melyek két új termékcsalád részeként kerültek be a vállalat portfóliójába.
http://www.hwsw.hu/h...ve-full-hd.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...ve-full-hd.html

#2 Felhasználó inaktív   neoandpipacs6 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 18. 15:04

...hát, engem azért annyira nem varázsolt el ez az új TV. A minap, volt alkalmam közelebbröl is megnézni egy 600-as szériába tartozó készüléket a 32 hüvelykesböl, és nem vagyok töle elragadtatva. A doboz kivitele és minösége siralmas, mivel szerencsére volt mihez hasonlítani, és itt a Samsung LED-es készülékeire gondolok, aki látta mindkét készüléket és van egy pici szépérzéke akkor igazat kell, hogy adjon. Valahogy az volt az érzésem, hogy mindenáron fel akarták használni a még raktáron levö eredetileg az LCD TV-hez legyártott müanyag kasznikat. Az illesztések pontatlanok, még szemböl is. A képernyöje összehasonlítva egy hagyományos LCD-vel már jó, viszont a Samsung képernyöje nekem jobban tetszett!
Nem tudom, nekem valahogy a lengyelpiac, románsegédmunkás minöséget idézte ez a készülék...
Pedig vásárlási szándékkal mentem a boltba és mindenáron Sharp-ot akartam hazavinni, de az elöben való megtapasztalása a valóságnak, valahogy nem engedte, hogy kinyissam a pénztárcámat.
Mostmár értem, hogy miért nem jelent meg fotó oldalról ill. hátulról is a készülékröl...

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó