HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Facebook-szerű szolgáltatással próbálkozik az iWiW - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Facebook-szerű szolgáltatással próbálkozik az iWiW Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 09. 27. 11:04

Az online magyar telefonkönyvként is aposztrofált iWiW újabb apró fejlesztéseket mutatott be, amivel szeretné felvenni a versenyt a webes háborúban. Ezúttal a Hírfolyam újult meg kissé, mostantól egyben látszanak az ismerősökkel történt események.

http://www.hwsw.hu/h...2-facebook.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...2-facebook.html

#2 Felhasználó inaktív   lola 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 27. 11:04

Az ismerőseim közül többen nem használják az iwiwet (és hasonlókat sem, pedig napi rendszerességgel interneteznek), mint amennyien használják. Természetesen én sem használom.

#3 Felhasználó inaktív   ozeee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 28. 07:59

Az IWIW-nek már rég leáldozott. A Titanic, mikor jéghegynek ütközött, akkor sem azonnal süllyedt el, hanem pár óra múlva. Ők akkor ütköztek neki, amikor áttértek a "vegyük át mások jó fejlesztéseit", azonban ezzel, mindig csak második lehet egy oldal. Azt is mondják, hogy a legjobbtól másolni nem szégyen. Valóban nem, évek óta lefejleszthették volna már a facebook legvonzóbb szolgáltatásait. E helyett, most kapkodnak, most is csak, majdnem olyan jó lesz, mint a Facebook. Még nincs kész, de már folyik a hír róla, így a lélegzetelállító meglepődés hiányában elkerülik a dobbantót, így lassan az első helyről is lecsúsznak Magyarországon. Én, minél többet használom a Facebookot, annál fapadosabbnak érzem az iwiwet. Pedig, úgy tudom, hogy a magyarok találékony emberek. Nincs még kifőzve szerintem a közösségi portálok lehetőségeinek a veleje, csak gondolkodni kéne, mitől lehet vonzóbb, hasznosabb Magyarország jelenleg vezető közösségi oldala.

#4 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 11:53

Egyáltalán szükség van rá? No nem mondom, sok ismerősöm van, aki kötelezően nyitott magának accountot, de nekik fontos volt az is, hogy a lehető legtöbb ingyenes e-mail szolgáltatónál legyen egy fiókjuk legalább. Van akinek ez fontos. Ismerőseikkel virtuálisan tartják a kapcsolatot. Azt nem tudom, hogy engem miért nem tudnak virtuálisan pótolni. Engem felhívnak, hogy személyesen jelenjek meg náluk, és "tegyem rendbe" a számítógépüket :-p

#5 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• élőhalott
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 16:23

Gyerekek ez Magyarország. Ami, külöldi, divatos az lemásolódik vacakul és végül népszerű is lesz még... Get accustomed to...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#6 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• élőhalott
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 16:23

Gyerekek ez Magyarország. Ami, külöldi, divatos az lemásolódik vacakul és végül népszerű is lesz még... Get accustomed to...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#7 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 18:20

@SFIJ: nem azért h védjem az iwiwet, de az a Facebookkal egy időben indult, egymástól függetlenül. szóval a wiw anno egy teljesen eredeti és tuti kis cucc volt. a T egy szükségszerű rossz volt a történetben, persze borítékolható volt, hogy elgányolják. Ráadásul volt pár személycsere is ott bent időközben, nem biztos h jó kezekben volt. mostmeg már mindegy.
egy év múlva freemail 2 lesz belőle.
chill,
aDoayen

#8 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• munkaerő :)
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 00:45

És jöhetnek helyette, mellé az egyébk közösségi oldalak :)

Nekem van regisztrációm a facebook-on is, de az nekem már túl kesze-kusza, átláthatatlan.
Az iwiw átláthatóbb valamennyire. Ezen felül még a Docler-en van userem, máshol nincs.

#9 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 05:59

Én ezt a hírfolyamot nem érzem hírértékűnek, olyan bulvárrovatban két sor adható neki dolog. Volt eddig is.
Amúgy meg nem értem a wiw-et. Annó olyan jó volt. Flenőtt,kinőtt, oké, megreformálták. Na azóta szinte állandóan baj van vele. Szarakodik a motor, lassú, a forráskód helyenként olyan, mintha valami kezdő webprogramozó tákolta volna. Az utóbbi időben mondjuk látni valami javulást ezekben.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#10 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Apostag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 20:01

Idézet: didyman - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 6:59

Én ezt a hírfolyamot nem érzem hírértékűnek, olyan bulvárrovatban két sor adható neki dolog. Volt eddig is.
Amúgy meg nem értem a wiw-et. Annó olyan jó volt. Flenőtt,kinőtt, oké, megreformálták. Na azóta szinte állandóan baj van vele. Szarakodik a motor, lassú, a forráskód helyenként olyan, mintha valami kezdő webprogramozó tákolta volna. Az utóbbi időben mondjuk látni valami javulást ezekben.

Már nem kezdő a tákoló.... :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó