Re: Ultrahordozható, netbook-áron: Acer Aspire 1810TZ
Elküldve: 2009. 10. 06. 13:14
http://www.hwsw.hu/h...iprobaltuk.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...iprobaltuk.html
Elküldve: 2009. 10. 06. 13:14
ehhez képest a köv mondatban máris ahhoz van hasonlítva és később is csak a netbook kapcsán kerül összehasonlításra
a bordó mióta női szín? még a királyok is ebben rohangáltak. arról nme is beszélve, h egy ideje már a rózsaszín is divatos férfi színnek számít...
Elküldve: 2009. 10. 06. 23:35
Ez az egész ultrahordozható, netbook-divatos irányzat egyre inkább úgy tűnik, hogy félelmetes selejtáradatot termel ki magából, lassan a Li1722-es Fujitsu-t is elkezdem értékelni mellettük, aztán akkor itt van egy többet tudó még olcsóbban. Ráncos a homlokom. De majd kiderül idővel. Épp az a szkeptikusság alapja, hogy a netbook-oknál is úgy volt, hogy nem lehet mit elrontani rajtuk, kicsi, könyű, nem hajlik, nem vetemedik, egyszerű és kevés hőt termel, ez tartós lesz, meg jó. Aztán nem is annyira.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2009. 10. 07. 08:29
Tényleg nem értem, hogy a napi "business as usual" munkára miért nem elég egy netbook, vagy ha valaki ragaszkodik a nagy kijelző nagy billentyűzet kombóhoz, akkor annak 12-13 collos verziója.
A helyzet az, hogy még szinte ma sem lehet ilyen preferencia alapján jobb választást hozni. És ez a preferencia: legyen elég gyors irodai munkára, ne legyen zajos, bírja sokáig az akksi, legyen kicsi és könnyű, valamint a legfontosabb, hogy ne fűtsön (mert a note/netbookot az ember az ölében tartja, az asztalra az asztali gép való).
Az igazán izgalmas kérdés, hogy hányan használtok ilyen netbookot (MSI Windet használok, csak azt ismerem). Nem gondoltam volna, hogy ezek az értékek fontossá válnak (csönd és hűvös), de ma már nem vennék zajos vagy meleg gépet...
Windu mester
Elküldve: 2009. 10. 07. 08:37
Idézet: Windu - Dátum: 2009. okt. 7., szerda - 9:29
Az első sorod után kérdeztem volna, hogy netán van neked netbook-od.
Én adok el, így eleget vagyok velük, magam is sokmindenre elégnek tartom az atomot, pláne egy jobb lapkakészlettel (röhej, hogy az éccaki híd 4x-es fogyasztást produkál a CPU mellett), és sajnos szervizre is jönnek vissza szépen.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2009. 10. 07. 13:35
Elküldve: 2009. 10. 07. 15:03
Idézet: bexxter - Dátum: 2009. okt. 7., szerda - 14:35
Úgy gondolod, hogy a Li1705 megér 80 ropit?
Elküldve: 2009. 10. 07. 18:13
Idézet: didyman - Dátum: 2009. okt. 7., szerda - 16:03
Nem, csak gyors írás volt, szerintem 45nél többet nem igen kapnék érte..
Elküldve: 2009. 10. 08. 04:53

Súgó