Látszólag sokaknak szúrja a szemét, hogy a MySQL az Oracle kezére juthat, több szervezet is azt várja az Európai Bizottságtól, tiltsa meg az Oracle számára a Sun felvásárlását.
http://www.hwsw.hu/h...elvasarlas.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...elvasarlas.html
Oldal 1 / 1
Re: Fellángolt a harc a MySQL körül
Elküldve: 2009. 10. 21. 11:52
Öhm, ugyan az Istenért nem akarom megsérteni azokat, akik aláírták ezt a nyílt levelet, de vajon azok tisztában vannak azzal, hogy az Oracle DB és a MySQL nem egy piaci szegmenst céloz meg?
Elküldve: 2009. 10. 21. 11:53
Micsoda badarság! Az Oracle már megvett ezer dolgot, nyílt és zárt kódú alkalmazásokat, adatbázisokat is, élnek és virulnak azok, amelyek eleve is életkepesek voltak. A MySQL meg nem lehet az Oracle RDBMS vetélytársa, mint ahogy a Matchbox nem vetélytársa az utasszállító repülőnek. mindkettő szépen megférne az Oracle (most már elég széles) adatbázis-kezelő választékában.
Larry nagy kópé, de azért én megbízom az igéretében, miszerint nem hagyja a MySQL-t elsorvadni.
Ezek itten csak paráznak, vagy személyes érdekük, hogy meghiúsuljon az összeolvadás. A háttérben meg az SAP kavarja a málnaszőrt.
Larry nagy kópé, de azért én megbízom az igéretében, miszerint nem hagyja a MySQL-t elsorvadni.
Ezek itten csak paráznak, vagy személyes érdekük, hogy meghiúsuljon az összeolvadás. A háttérben meg az SAP kavarja a málnaszőrt.
Elküldve: 2009. 10. 21. 12:21
@the Static: szerintem inkább az IBM kavarja, de mindegy. Abból a szempontból tényleg nem lényeges, hogy az Oracle és a MySQL nem egy ligában játszanak. Sem árban (hehe), sem teljesítményben, sem képességekben, sem megcélzott felhasználásban nem ugyanaz a szegmens, nagyon nem.
Elküldve: 2009. 10. 22. 09:43
A penz nem a szoftverben van, hanem a supportban. Elni fog a my sql, es lehet hozza venni jo draga oracles supportot.
Elküldve: 2009. 10. 22. 12:12
@MuldR: vagy olcsó supportot máshonnan... a forrás nyitott, bárki megnézheti, megismerheti, megtanulhatja, supportálhatja.... az Orcle pl. ugyanígy ad supportot a Red Hat Linuxhoz, olcsóbban mint a Red Hat
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó