Az LG különleges, átlátszó billentyűzettel szerelt mobiljának pro-kontra listáján a jó dolgok vannak túlsúlyban, ám néhány bosszantó hibát jobb lett volna elkerülni a tervezéskor.
http://www.hwsw.hu/h...iprobaltuk.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...iprobaltuk.html
Oldal 1 / 1
Re: Nagyon átlátszó: LG-GD900 mobiltelefon tesztje
Elküldve: 2009. 10. 26. 10:38
Érdekes ez a vieó konverzió mizéria. A LG KU990 nem ennyire válogatós. 640x480 -ig lejátszik XVID -et (fourcc csere után) és DIVX -et is (avi kiterjesztéssel), de b-frame -t használó videók szaggatak rajta azaz majdnem minden. Szóval a konverzió ott is elkerülhetetlen volt, csak ahhoz még nem adtak programot, nekem kellett kitalálni, hogy mi a jó beállítás amit még visz. Miért kell ezt ennyire túl bonyolítani? Jó persze nyílván a hardver nem elég erős, de azt gondolná az ember, hogy egy mai csúcstelefon azért többet tud mint egy két évvel ezelőtti.
Elküldve: 2009. 10. 26. 10:46
A fényképek nálam nem jelennek meg.
A nagybetűs kiterjesztést kicsire változtatva megjelenik.
A nagybetűs kiterjesztést kicsire változtatva megjelenik.
Á, mint Álemér...
Elküldve: 2009. 10. 26. 12:49
"felvételek 30 képpontot váltanak másodpercenként" szerintem nem képpontot hanem képet.
"Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect. "
-- Linus Torvalds
-- Linus Torvalds
Elküldve: 2009. 10. 26. 15:31
Én használom ezt a telót.Ilyen részletekig ugyan még nem mentem bele,de azért egy pár negatív tapasztalatom már van.Kezdjük rögtön azzal,ha a telefonkönyvben keresni akarok,akkor nagyon fürgének kell lennem,mert,ha ráérősen keresek egy nevet,az bizony túl ugrik.Nagyon bosszantó.Aztán hiába van úgy beállítva,hogy,ha összecsukom,akkor elvileg az billentyűzár is,de valahogy mégis felhívja az uccsó hívott számot.Van egy olyan lehetőség még,hogy be lehet állítani a kézírás felismerést,akkor pl.egyáltalán nem lehet nevet keresni.Két dolog viszont pozitívum:a hangminősége nagyon jó.A brutuszos füles meg egészen jó(LG HBM-580).A cég is ezt ajánlja hozzá.Az ár/érték arány,hát,hagy egy kis kívánnivalót
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó