A legtöbb európai országban olcsóbban lehetne a mobilinternetet és VoIP-alapú beszédszolgáltatásokat eljuttatni a fogyasztókhoz, ha az operátorok gazdaságosabban kihasználható frekvenciákat kapnának. Ehhez előbb azonban végig kellene vinni a televíziózás digitális átállását.
http://www.hwsw.hu/h...-televizio.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...-televizio.html
Oldal 1 / 1
Re: Páneurópai mobilinternetet vizionál Brüsszel
Elküldve: 2009. 10. 28. 16:58
Nem tudom van e koze hozza, de ha ennyire szivukon veselik a musorszoras szabadsagat, akkor hogyan engedhetnek egy politikai adot a Slager Radio helyere! Kezdodik a fejmosas!
Elküldve: 2009. 10. 28. 17:29
@carstephun: semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Can you hear me, major Tom?
Elküldve: 2009. 10. 28. 17:33
@Koi Tamás: akkor torold a kommentemet, bocsi rosszul olvastam a cimet kihagytam veletlenul
Elküldve: 2009. 10. 29. 13:18
"Az Európai Bizottság ma tette közzé azt a tervezetét, mely a földfelszíni sugárzású digitális televízióadások lekapcsolásával felszabaduló rádióspektrum európai szintű összehangolt elosztását irányozza elő. "
mármint az analógot, nme?
@lola: egy rádió amin egész nap zene megy és az kevés beszélgetős műsor ami van, az sem szól politikáról, akkor miért is lenne az?
mármint az analógot, nme?
@lola: egy rádió amin egész nap zene megy és az kevés beszélgetős műsor ami van, az sem szól politikáról, akkor miért is lenne az?
Elküldve: 2009. 10. 29. 18:17
Megint azok a távközlési cégek buknak ezzel, amelyek egy halom koncessziós díjat fizettek a frekvenciahasználatokért (3G mobilinternet). A 900MHz-es sáv kiosztása 3G frekvenciánsk meg csak nem akar megtörténni, pedig rural környezetben csak azzal lehetne normális mobilnetet csinálni!
Elküldve: 2009. 10. 31. 10:43
"Az Európai Bizottság ma tette közzé azt a tervezetét, mely a földfelszíni sugárzású digitális televízióadások lekapcsolásával felszabaduló rádióspektrum európai szintű összehangolt elosztását irányozza elő"
De tuti vissza állunk analógra
De tuti vissza állunk analógra
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó