HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Fura úton a Sony Ericsson: Satio teszt - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Fura úton a Sony Ericsson: Satio teszt

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 10. 30. 12:00

Lassan azt gondoljuk, hogy a Sony Ericsson a bolondját járatja velünk, 160 ezer forintért olyan készüléket vásárolhatunk, amely a 100 ezer forint feletti árkategória kötelező extrái mellett csak a 12 megapixeles kamerával nyomta ki a szemünket.
http://www.hwsw.hu/h...iprobaltuk.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...iprobaltuk.html

#2 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Alfa amore
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 30. 12:00

A menü meg az egész telefon nagyon hajaz a nokia 5800-ra és csak 50.000Ft Kép
Jó ebben nincs 12,1mp-es kamera, és?
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#3 Felhasználó inaktív   junior117 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 07:19

k800i talán lesz egy méltó utód, várunk időnk van :-)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#4 Felhasználó inaktív   winhate 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 01. 15:42

Minek bele 12mp kamera ? Ez veletlenul nem telefon hallo ?
Fenykepezovel kell fenykepezni megfelelo objectivvel...
http://pouet.net/prod.php?which=5633

http://amigamania.am...2001_OnLine.pdf
http://amigamania.am...2002_OnLine.pdf

A1200 Tower
Blizzard 1240/40 Terc 2x128 ECC IBM SIMM RAM , FastAta1200 , Scanjuggler ,VF PS2 Keyboard, Docky PS2 Mouse adapter

A1200 Desktop
Blizzard PPC603e+ 040/25

#5 Felhasználó inaktív   RCH 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 01. 21:36

Neha ugy erzem, hogy egy aprosagot felejtenek el a fejlesztok: a leendo felhasznalokat kikerdezni, hogy mit is szeretnenek egy okostelefontol. Mindenfele idiota, "korszakalkoto" cuccokat tesznek a teloba, ahelyett, hogy a korabban mar kitalalt, bevalt (es gyakran elfeledett) dolgokat tennek bele (vissza) a teloba. Pl. javithatnanak a telefonalas hangminosegen, vagy olyan egyszeru, de hasznos funkciokat tennenek a teloba, mint pl. az elmulasztott hivasok / sms-ek jelzese csipogassal x percenkent. (Volt telo ami tudta, de manapsag nem "divat").

#6 Felhasználó inaktív   kChris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 01:03

hát itt az árat nagyon benézték a srácok az SE-nél... Ekkora felbontású kijelző stbstb? Könyörgöm egy HTC HD2 ennyibe kerül (na jó lehet egy 10essel több)...

#7 Felhasználó inaktív   the Static 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 11. 02. 06:05

Az Ericcson és a Sony is már azzal és akkor beismerte, hogy nem tud rendes telefonokat gyártani, amikor a két cég egyesült. Aztán menet közben a Sony lassan lecsúszott; termékei nem a minőségről és felhasználók kisolgálásáról szólnak, hanem a marketingről és hogy mennyi funkcionalitás fér be X dollárba/yenbe.
Három különböző területen utáltam meg az Ericcson-t a munkámon keresztül (mobil telefon, telefonközpont, konzultáció), és számos személyes tapasztalaton keresztül a Sony-t (videó kamera, DVD lejátszó, lemezjátszó (emlékeztek még a lemezjátszókra?)). Ma már egyik márkát sem veszem/venném, sem külön, sem együtt.

#8 Felhasználó inaktív   Nikuyome 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 07:31

Hogyha ezek a félresikerült SE-k( csak az van a k800 óta) jóval olcsóbbak lennének, és nem drágábbak még a nála sokkal jobb telefonoknál is, akkor még lenne helye a mobiltelefonos piacon. Kíváncsi vagyok rá, hogy egyáltalán megmaradnak, vagy tönkremennek, mert úgy tudom nagy a baj. Persze mindenki egye meg amit főzött, és a SE az ég világon semmit sem tett, hogy jobb telefonokat gyártson.

#9 Guest_hgf_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 08. 20:01

nem értem mért pártolt el a sony a m2tm bővítő kártyától!!!

#10 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 20:23

Nem flame, bár nagyon olyan lesz :)

Nálam az SE a mostani fast port bevezetése óta gyakorlatilag esélytelen. Amikor nézem a kollégákat a hajgumis telefonjaikkal (van, aki Tesa ragasztót használ), megy a küzdelem a kilazuló és kihulló csatlakozóval...

Amikor utoljára telefont vettem, akkor a P1i nagyon közel volt a kiválasztáshoz, de aztán a miniatúr gombok és a fast port miatt elvérzett. E51 lett belőle, a töltő és headset csatlakozója pofon egyszerű, nem romlik el. Telefonálni lehet vele, naptárazni, sms és hívásinfó. Kábé ennyi egy telefon, nem GPS meg 12 megapixel. Keverik itt a szezont a fazonnal.

Aki jó érintős telefont akar venni az úgyis iPhone-t fog venni, gyakorlatilag "mindenki" ilyennel rohangászik az utcán.

Üdv!
.
.
.

#11 Guest_hgf_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 09. 17:22

szerintem az i phone nem egy telefon alkat de nyolc na mindegy ez a satio nem körözi le a w300i-t

#12 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 09. 21:27

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. dec. 8., kedd - 20:23

E51 lett belőle, a töltő és headset csatlakozója pofon egyszerű, nem romlik el.

Vettünk 11 db Nokia 6300-át, még nem éppen 5 ezer Ft-ért.

3-nál 4 hónap alatt elromlott a headset csatlakozó (hiába dugsz, semmi sem történik, a füles egy jó telefonban jó), egynél a töltő is. :)

Ez egyszerűen nem ettől függ.

Az biztos hogy valahogy mostanában az SE-k, főleg az alsóbb régióban nem túl jók, de hogy már a felsőben sem?  :think:

A Sagem-el való házasság sem túl jóra sikerült. Nejemnek most vettünk egy "1 Ft-os" hűséghosszabbításos W395-öt. Hááááááááát........

Szerkesztette: Kory 2009. 12. 09. 21:28 -kor

#13 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 19:48

Idézet: Kory - Dátum: 2009. dec. 9., szerda - 21:27

Vettünk 11 db Nokia 6300-át, még nem éppen 5 ezer Ft-ért.

3-nál 4 hónap alatt elromlott a headset csatlakozó (hiába dugsz, semmi sem történik, a füles egy jó telefonban jó), egynél a töltő is. :)

Ez egyszerűen nem ettől függ.

:offtopic:

Szerintem sajnos Kelet-Európába megy a sok minőségellenőrzésen megbukott áru. Ezért van az, hogy bekrepál a csatlakozó is. Én a telefonomba a headset dugóját naponta kábé tucatszor dugom be és húzom ki. Az asztalon ott figyel, olyankor be van dugva a headset. Ha elmegyek valahova, akkor berakom zsebbe és kihúzom a dugót. Mivel napközben a járkálás gyakori, ezért a dugót már legalább ezerszer aktiváltam, de talán többször is. 2008. júniusában vettem, az már kapott azóta rendesen. Semmi baja.

Amit telefont Magyarországon vettem eddig az mind bekrepált az első 6210-est leszámítva, abban még volt anyag.

ON:

Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz az Ericsson márkával, ez a Sony-val eltöltött időszak hatalmas bukta lett nekik. Szerintem a Sony rajongók is hiányolják az egyedi megoldásokat, voltak ügyes dolgok a Sony telefonokban.

Üdv!
.
.
.

#14 Felhasználó inaktív   Gábor1111 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 04. 17:18

Légyszíves ajánljatok egy jó telót 130.000 Ft-ért. Mert eddig én ezt néztem ki de látom hogy nem jó,nem éri meg!A szerkesztőséget is kérném erre!

Köszönöm!!!

#15 Felhasználó inaktív   Nikuyome 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 15:15

Idézet: Gábor1111 - Dátum: 2010. jan. 4., hétfő - 17:18

Légyszíves ajánljatok egy jó telót 130.000 Ft-ért. Mert eddig én ezt néztem ki de látom hogy nem jó,nem éri meg!A szerkesztőséget is kérném erre!<br />
<br />
<br />
Köszönöm!!!

Mindegy, hogy mit veszel, csak ne Sony Ericsson legyen ráírva, és máris jobban jártál.  Mondjuk a Motorola Milestone az kicsit ütősebb. Ennél még egy iphone 3g is jobb, és gyorsabb meg minden, és legalább nincsen benne ekkora parasztvakítás, mint ebben a 12 megapixel. Használt HTC HD2 esetleg már kijön ennyiből, de csak használtan, az is frankó.   

#16 Felhasználó inaktív   Gábor1111 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 13. 14:29

Mindegy, hogy mit veszel, csak ne Sony Ericsson legyen ráírva, és máris jobban jártál. Mondjuk a Motorola Milestone az kicsit ütősebb. Ennél még egy iphone 3g is jobb, és gyorsabb meg minden, és legalább nincsen benne ekkora parasztvakítás, mint ebben a 12 megapixel. Használt HTC HD2 esetleg már kijön ennyiből, de csak használtan, az is frankó.

köszönöm válaszod ! de honnan tudnék szerezni használtat?

#17 Felhasználó inaktív   Gábor1111 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Mindegy, hogy mit veszel, csak ne Sony Ericsson legyen ráírva, és máris jobban jártál. Mondjuk a Motorola Milestone az kicsit ütősebb. Ennél még egy iphone 3g is jobb, és gyorsabb meg minden, és legalább nincsen benne ekkora parasztvakítás, mint ebben a 12 megapixel. Használt HTC HD2 esetleg már kijön ennyiből, de csak használtan, az is frankó.

#18 Felhasználó inaktív   Gábor1111 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

#19 Felhasználó inaktív   Gábor1111 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

#20 Felhasználó inaktív   Gábor1111 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó