HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Jön az iGO Amigo Androidra is - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Jön az iGO Amigo Androidra is

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 02. 20:50

Néhány nappal azután, hogy a Google bejelentette, teljes értékű navigációra is képessé teszi az Android 2.0 platformon a Maps szolgáltatását, a Nav N Go közölte, hogy a Google platformján is bemutatja a tavaszi Cebiten debütált iGo Amigót.
http://www.hwsw.hu/h...igacio-pna.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...igacio-pna.html

#2 Felhasználó inaktív   szabi113 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 02. 20:51

2007 óta igérgetik a Symbian változatot, lassan elkészíthetnék azt is. Európában továbbra is Symbain az erős.

#3 Felhasználó inaktív   Atko 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 02. 21:50

Symbianra több jó navigációs megoldás is létezik, androidra meg... Lehet úgy vannak vele, hogy aki első tud lenni, az tud igazán kaszálni.

#4 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 22:39

Idézet: szabi113 - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 20:51

2007 óta igérgetik a Symbian változatot, lassan elkészíthetnék azt is. Európában továbbra is  Symbain az erős.

Elég nehéz rá fejleszteni. Nem occsó az ember sem, amiből legalább kevés van, meg csengetni kell a dollárokat minden buildért.
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.

#5 Felhasználó inaktív   Atko 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 23:28

@Jahno: Ez azért -- valljuk be -- nagyon gyenge kifogás lenne a navngo részéről, hogy ilyen okokra hivatkozva ne fejlesztenek a legelterjedtebb okostelefon platformra.

#6 Felhasználó inaktív   dzseronimo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 02. 23:34

Van androidra navigációs program. Minimum három. Tehát elsők már nem leszenek.

#7 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 01:40

Idézet: Atko - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 23:28

@Jahno: Ez azért -- valljuk be -- nagyon gyenge kifogás lenne a navngo részéről, hogy ilyen okokra hivatkozva ne fejlesztenek a legelterjedtebb okostelefon platformra.

Azt majd ők felmérik, hogy megéri-e. Mert lehet legelterjedtebb, de GPS/egyéb ellátottsága már érdekes, meg biztos kitalálták meddig tartana megoldani, mi erőforrás kell hozzá, mennyi a reális esélye eladni, oszt valamin. Bár ezt tőlük kellene megkérdezni, nálunk csak azt látom, hogy első csapásirány a win, aztán a winmo könnyen ment, Linuxos nagy része bedőlt, de plugin oldalról alakulunk, symbian feltörekvőben, de rétegcucc, meg folyton fizetem a 250 dollárokat a buildekért, és minden létező basz telefont be kell szereznem, MAC is alakul, de jóval nehezebben. Mobilos platformot holnap megkérdezhetem, ha nem akarok hülyeséget mondani, de mikor jó symbian programozót kerestem, akkor nagyából fél Európát át kellett nyálazni.

Én nehézkesebb problémának látom a symbianra fejlesztést, mint mondjuk másra. Androidra ellenben elég jól bólogatnak, mondván minden kész van benne, csak hasznélni kell, de legalább az is egyszerű, nincs annyiféle OS verzió, de azok kompatibilisek, nincs ezer felbontással vas, satöbbisatöbbi.

Reggel lehet beszélek a jómunkásokkal Ők miképpen látják, de gondolom itt is lóvé beszél, válság van, blábláblá.

#8 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 01:43

Idézet: dzseronimo - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 23:34

Van androidra navigációs program. Minimum három. Tehát elsők már nem leszenek.<br />

Többi nem beszél magyarul, ellenben ahogy tudom olcsó. Kérdés a lefedettség, mert amikor olvasom a "teljes Európa" stringet, akkor mindig eszembe jut az autós navi, meg Tokaj :-D Szerintem ez sokunknak örök emlék lesz.

#9 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 01:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 1:43

Többi nem beszél magyarul, ellenben ahogy tudom olcsó.

Ja, teljes EU 20k. Utána kellene járni:

http://nonstopmobil.hu/europa-terkepes-and...o-20090630.html

#10 Felhasználó inaktív   dzseronimo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 03. 08:05

Amit linkeltél az éppen beszél magyarul. Ezt használom kb. egy hónapja.

#11 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Scuderia Ferrari
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 10:42

google maps meg ingyen navigál.
szerintem meg vannak számlálva a drágán eladható offline navi napjai.

külföldön, ahol drága a roaming ott persze offline navi "kell", de szerintem nem sok idő, és google maps is elérhető lesz offline valamilyen formában.
Desktop: Intel Core i7 2600k @ 4.8 Ghz+Noctua NH-D14**Asus P8Z68-V Gen3**Corsair Vengeance LP White 8Gb**ESI Maya44**Dell 2405FPW**EVGA Geforce 560 GTX**Intel X25-M 80 Gb**WD VelociRaptor 300Gb**NEC 7173-S DVDRW**Chieftec 750W**CoolerMaster RC-690
NAS: Intel Celeron E3300**Gigabyte G41M-ES2L**1 Gb DDR2**Western Digital Caviar Green 320 GB**3ware Escalade 9500S-12**RAID5 - 4x Western Digital Caviar Green 2 TB**FSP 400W**CoolerMaster RC-335

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ő szintjükre, és legyőznek a rutinukkal.

#12 Felhasználó inaktív   Atko 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 10:54

@WiZARD: gondolom nemsokára megjelenik a google gears androidra oszt onnantól kezdve nincs miről beszélni.

Én is az online irányába látom a jövőt, de most nem nagyon használnék mást itthon, mint igo-t, mert egyszerűen jó. Eddig azért nem vettem volna más oprendszerrel okostelefont, mert nem volt igo rájuk, de úgy látszik, ez kezd változni, ergo lehet a következő teló már androidos lesz.

#13 Felhasználó inaktív   LouiS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 14:04

Tévedsz, de már más is leírta. A Sygic nevű szlovák csoda beszél magyarul, plusz a térkép házszámszintű Magyarország térképpel van ellátva. És működik. Az Ndrive (portugál) szintén tud magyarul, továbbá a Magyarország térképe ugyanaz a TopMap alap, mint amit az IGO is használ. És nem is kerülnek sokba. Úgyhogy a NNG most megpróbálja befoltozni azt a piaci rést, amit amit a két említett cég sikeresen észrevett (nevezetesen: minden platformon, igen Symbianon is fut a program).

#14 Felhasználó inaktív   Hassan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 14:52

@Atko:
Cacheld be fél Európát, nem tudom mennyit foglalhat megfelelő felbontással, de nem keveset. Valamint nem a csak a külföldi roaming díjak a probléma az online navival, hanem azok a területek ahol még gsm térerő is alig van.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó