A mobiltelefonoknál, illetve legfőképpen az okostelefonoknál ma már bevett szokása a gyártóknak, hogy újabb szoftverekkel nem csak a készülékek hibáit javítják, hanem új funkciókat is csempésznek a repertoárba. A Nokia N97-hez érkezett új rendszerszoftver is ebbe a kategóriába tartozik, kérdés, hogy az ú kód elég lesz-e az üdvösséghez.
http://www.hwsw.hu/h...ooth-bh905.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...ooth-bh905.html
Oldal 1 / 1
Re: Nokia N97 másodszor
Elküldve: 2009. 11. 09. 11:33
unokatesómnak ilyen van, annyira nem fogott meg mint most a napokban a kollegám 2 hetes iPhone-ja, pedig nagyon nem vagyok apple fan.. valahogy nem áll kézre, pedig volt E90-em jódarabig.
Elküldve: 2009. 11. 11. 11:42
Ez igazi Nokia vagy gagyi kínai Nokla?
Olyan csúnya, istenem... Rá kéne csapni a dizájnerek kezére, mert ez már rombolja a szépérzéket
A Palm Pré olyan cukira sikerült, lenne honnan meríteni!
Elküldve: 2009. 11. 26. 21:49
Senkinek se ajánlom ezt a szart vettem egyet a T-mobiltól 3 nap múlva kiesett az oldalgombja és visszavittem.2 hétig rajta ültek és 2 hét után közölték hogy szériahibás a készülék és nincsen hozzá gomb.És visszaadták rosszan a készüléket és egy az egyben leráztak és jegyzőkönyvet sem írtak amivel elmehettem volna a fogyasztóvédelemhez
Elküldve: 2010. 05. 22. 05:17
én hollandiábol hozattam áttfrissitettem megemnak magyarra és tökéletes majdnem,kicsit lehetne több belsö memoria de türhetö még várok frissitéseket és hátha kiforr
Elküldve: 2010. 09. 09. 12:18
@bandilaszlo: Figyi!Nekem 1éve van,voltak problémák az sw-vel.Frissítettem és semmi gond.Volt e51 em,ott hardverikus probléma volt,mint nálad.Nem ezt a telefont kell "szarozni",hanem a szolgáltatót.Nem 1 ismerősöm járt már így velük.Ez is a sorozatgyártás egyik hibája.Szerintem semmi gond nincs ezzel a telefonnal,próbáld megcsináltatni máshol.Ja,amúgy a szolgáltatók nem gyári szervízbe küldik,csak ,h tudd.Tehát nem a nokia volt a hibás azért,mert nem volt alkatrész.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó