HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Ma ingyen van az internet a brit Vodafone-nál - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Ma ingyen van az internet a brit Vodafone-nál Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 27. 11:06

Ingyen internetezhet a brit Vodafone összes ügyfele ma. A cég szerint a mobiltelefonos internetelérés kiváló segédeszköz egyebek mellett a karácsonyi bevásárláshoz, ennek megfelelően az ingyennetet nem is lehet mozifilmek letöltésére használni.
http://www.hwsw.hu/h...ilinternet.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...ilinternet.html

#2 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 27. 11:06

Tanulhatnanak a hazaiakKép
Ennel nincs jobb promocio...
Sajnos a kérést most nem tudjuk teljesíteni. Valamilyen probléma lépett fel az adatbázis lekérdezés során.

#3 Felhasználó inaktív   Freddy_M 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 27. 11:59

A nem modemkent hasznalat nem azonos a WAP-al szerintem. A 25 mega sem egy galans ajanlat. A 3 (szinten UK szolgaltato) 10-ert egy gigat ad egy honapig. Leforditva ez egy 100 forintot el nem ero ajanlat.

#4 Felhasználó inaktív   debaj 

• mutyuki
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 12:30

Freddy: számolgathatunk napestig, hogy hány forintot érő ajánlat, most nem arról van szó, hogy ki mennyiért ad egy gigát, hanem arról, hogy egy napig ingyenesen internetezhet 25 MB erejéig mindenki, akár előfizetett mobilnetre, akár nem. Összehasonlításképpen én egy hónapban 30-50 megabájtnyi forgalmat szoktam generálni levelezéssel, mobiltelefonos böngészéssel és egyéb forgalommal, pedig nem mondanám, hogy ritkán használom, viszont csak útközben, nem ez az egyetlen internetelérésem.

A modemes használatot meg elég egyszerűen lehet szűrni az IP csomagok alapján, egy okostelefon elég ritkán futtat Firefoxot Windows XP-n. Biztos láttál már olyan vicces képet, hogy feltörtem a gépedet, ilyen oprendszert és böngészőt használsz.

#5 Felhasználó inaktív   kChris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 20:52

@debaj: neked van tapasztalatod hogy egy pár gigabites forgalmat csak úgy layer7 szinten szűrni fog ilyenre egy szolgáltató egy ilyen akció kedvéért és milyen hardver-követelményei vannak? én szerintem egyszerűen a WAP-os APN-eken lehet majd ingyennet csak, és kész. Külföldi nagy hírszájtoknak pl tökjól használható mobil-verzióik vannak, pl mobilon hívd be egyszer majd a mobil.spiegel.de-t. Érzékeli hogy nem firefox (vagy egyéb asztali) böngésző fut és mobil verziót küld le.

#6 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 23:33

Idézet: Freddy_M - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 11:59

Leforditva ez egy 100 forintot el nem ero ajanlat.

Az lehet, ennek ellenére gondolom máshol is lehírezték, nem csak itt. Oszt máshol is vitatkoznak róla.
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó