HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Vodafone - messiás vagy vörös ördög? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Vodafone - messiás vagy vörös ördög? Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 30. 13:36

Tíz évvel ezelőtt új korszak kezdődött a magyarországi mobiltelefónia történetében: 1999. november 30-án megkezdte szolgáltatását a Vodafone. Tíz év elteltével a cég számos sikert könyvelhetett el magának, de az éremnek itt is két oldala van.
http://www.hwsw.hu/h...ternet-lte.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...ternet-lte.html

#2 Felhasználó inaktív   akos6514 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 30. 13:36

hehe

nem is beszélve a szülinapi meglepetésekről, mint a Kedvenc szám szolgáltatás megszüntetése és sorolhatnám...
kezdetek óta Vodás voltam, de elérkezett az idő ennek megszüntetésére...

#3 Felhasználó inaktív   kockulat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 30. 14:00

A Kedvenc számnak a megszüntetése még hagyján, elvégre semmi se tart örökké, plussz ha havonta van 1000 forint a számládon, akkor ugye marad (arról most ne beszéljünk, hogy mennyire etikus ilyen "kikényszerítést" használni). De az ennél durvább volt, hogy egyik pillanatról a másikra leredukálták az ingyenes percek számát a harmadára, erről pedig egy árva sms-t se voltak hajlandóak dobni. A honlapon kellett keresgetni, hogy akkor most mitmivan. Nem épp ezzel győznek meg, hogy Vodás maradjak, pedig a kezdetek óta az vagyok.

#4 Felhasználó inaktív   akos6514 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 30. 14:09

hát igen, nem is beszélek a nagy hévvel reklámozot családi csomagról ahol ugye szintén 1000perc a nagy családi csomag potom 2000 Ft körül...
azt hiszem ,már biztos a szolgáltató váltásom...

#5 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 14:12

Nekem 2szer ment el a kedvem a vodától:
- GPRS korlátlan net korlátozása.
- keveset beszélő feltöltőkártyásként zavart, h a legalacsonyabb feltöltés esetén 3 hónapom van a felhasználására.
gigabyte ep35-ds3 | intel e5200 | geil value 2x2gb | gainward gts 250 512mb | samsung 320gb + 1500gb | corsair vx450W | coolermaster cm690 pure # win 7 home premium
IBM ThinkPad T43 2668-WZE + Win Xp Prof.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.

#6 Felhasználó aktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 14:26

Nekem sose jött meg a kedvem a Vodához ... hozzáteszem, hogy hála a magasságosnak!

Ata
Telefon: Motorola DEFY with CM 7.1
Laptop: Lenovo R500
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#7 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 14:33

Idézet: gene - Dátum: 2009. nov. 30., hétfő - 14:12

...
- keveset beszélő feltöltőkártyásként zavart, h a legalacsonyabb feltöltés esetén 3 hónapom van a felhasználására.

Ez biztosan nem így van, legalábbis ha én ma feltöltöm, 365 nappal későbbig használhatom fel... Engem az borított ki:
1, amikor az SMS-ek árát az akkori csomagomban egyetlen figyelmeztetés nélkül emelték, ha nem figyelem, sose tudom meg.
2, A nagyobb értékű feltöltéseknél a kedvezményt elvették (legnagyobb feltöltésnél 2.500 Ft bónusz volt), ehelyett bevezették a 30 vagy 100? ingyen SMS-t, bármelyik(!) hálózatba, majd gyorsan váltották 10.000-re, de csak hálózaton belül...

+ a bónusz mobilinternetes hazugságok, de ez utóbbi minden szolgáltatónál megvan.

#8 Felhasználó inaktív   issti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 14:57

A voda gátlástalan üzletpolitikájának köszönhetjük a másodperc alapú számlázás megszűnését, a korlátlannak gúnyolt netes átveréseket, az átláthatatlan tarifacsomagokat, és hogy évek óta kartell miatt nincs piac alapú versen a mobilpiacon. Köszönjük Vodafon!

#9 Felhasználó inaktív   Devarion 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 15:05

"...szolgáltató 20-30-50 ezer forintos letétet kér új ügyfeleitől..." - ezt persze gerinctelen módon sosem közölték az ügyféllel az elején, csak a szerződéskötés közepe táján, a papírok megírása után égették be az embert.

#10 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 30. 15:34

@Devarion: főleg h nem lehetett ott befizetni, hanem el kellett menni egy postára, majd vissza
chill,
aDoayen

#11 Felhasználó inaktív   akos6514 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 30. 15:44

Látom mindenkinek van kellemes tapasztalata...
A kedvencem a felkészült ügyintézők, ne értsetek félre nem őket bántom, hiszen zömében diákok stb.

Elkezdtem intézni a szolgáltatóváltást, még erősen gondolkodom a számhordozáson is.

#12 Felhasználó inaktív   Devarion 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 16:08

@Dojcsák Dániel: Az nagyon a kezdetek kezdetén vót' Kép

#13 Felhasználó inaktív   Mr.Blacki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 16:35

Nos, speciel nekem semmi bajom a Vodával.
9 és fél éve vagyok vodás
Mellesleg tényleg sok az apró betűs rész!
Nem mondom, a telefonos ügyintézés is lehetne jobb, mert van úgy, hogy Én segítek rajtuk. Ez komoly, nem vicc!
Na, meg egyes márkaképviseletben, sok ügyintéző, mint akit vasvillával vettek el az anyától
És hülye mint a sejhaj

#14 Felhasználó inaktív   ATC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 19:34

A cikk nem pontos, Voda a kezdetekkor csak 1800MHz-es (DCS) koncesszióval rendelkezett, azért kellett az autópályák mellett is olyan sűrűn építeni az állomásokat. A 900MHz-et akkor kapta, amikor a másik két szolgáltató is újabb 900-as frekvenciákhoz jutott!

#15 Felhasználó inaktív   ATC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 19:37

Ugye tudjátok, hogy a magyarországi Voda egyedülálló a világon? Soha sehol nem történt meg a nagy Vodával az a blama, hogy egy adott országban 10 év elteltével is csak az utolsók, máshol másodikok, vagy elsők lennének, csak itt nem bírtak a két öreggel. Ez is mutatja, hogy a T és a Pannon azért nem olyan rossz szolgáltató.

#16 Felhasználó inaktív   ATC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 19:37

Ugye tudjátok, hogy a magyarországi Voda egyedülálló a világon? Soha sehol nem történt meg a nagy Vodával az a blama, hogy egy adott országban 10 év elteltével is csak az utolsók, máshol másodikok, vagy elsők lennének, csak itt nem bírtak a két öreggel. Ez is mutatja, hogy a T és a Pannon azért nem olyan rossz szolgáltató.

#17 Felhasználó inaktív   sylar77 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 30. 19:38

Én több mint 7 éve vagyok vodás, eddig semmi bajom velük, bár a mobilnetem az Pannonos.
Kipróbáltam az övékét is idén augusztusban de 3 napon belül vissza vittem és inkább aláírtam újabb
2 évre a Pannonnál. Sajnos 2 év alatt Kecskemét környékét sikerült lefedniük 3G-vel és valljuk be
manapság GPRS-el nem akarok netezni, ennél a Pannon jóval többet nyújt.

#18 Felhasználó inaktív   ATC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 19:39

És a Vodafone cégcsoporton belül a világon először Magyarországon használtak Nokia berendezéseket? Előtte csak Ericsson volt a hálózatokban. Kis színes, hogy a turbo GPRS (EDGE) szolgáltatást nem vették meg a Nokiákhoz, így ahol nincs HSPA, ott csak a döcögős 50kb-es GPRS van a Vodának az egész országban.

#19 Felhasználó inaktív   ATC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 19:39

És a Vodafone cégcsoporton belül a világon először Magyarországon használtak Nokia berendezéseket? Előtte csak Ericsson volt a hálózatokban. Kis színes, hogy a turbo GPRS (EDGE) szolgáltatást nem vették meg a Nokiákhoz, így ahol nincs HSPA, ott csak a döcögős 50kb-es GPRS van a Vodának az egész országban.

#20 Felhasználó inaktív   ATC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 19:43

Bocs a duplázásokért, nem szándékos voltKép Szóval nem olyan rossz a Voda, sokan vannak akik szeretik, de azt már sosem tudják magukról lemosni, ami a kezdetekkor rájuk ragadt, hogy a kis pénzű emberek szolgáltatója és azért olcsóbb a szolgáltatás, mert egyenes arányban áll a hálózat minőségével.

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó