HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Ismét a Lee család kezében a Samsung Electronics - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Ismét a Lee család kezében a Samsung Electronics Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 16. 01:57

Újabb fokozatba lépett a Samsung Electronics év elején elindult átszerveződése, mely egyszerre rejt stratégiai és politikai aspektusokat. Az új elnök-vezérigazgató a mobilrészleg vezetője, míg legfelsőbb szintre emelkedett a korrupciós botrányba bukott a Samsungot naggyá tévő Lee fia is.
http://www.hwsw.hu/h...vasarlasok.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...vasarlasok.html

#2 Felhasználó inaktív   Seregély 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 16. 01:57

Fél évet dolgoztam a másik nagy koreai elketronikai multinál, de azt kell mondjam, hogy a koreai vállalati kultúra szigorához képest, még a japán is ultraliberális hippik gyülekezete.

#3 Felhasználó inaktív   Makula 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 16. 07:46

Remélem, lassan erősödni kezd a won, vagy gyengülni a jen mert nem szeretnék samsung tévét a nappalimba, de ha sokkal olcsóbb lesz mint a Sharp még a végén elcsábulok... A telefonjaikból nekem még hiányzik valami amit a Nokia és S-E telefonokban egyből érez az ember.

#4 Felhasználó inaktív   Trolluska 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 16. 14:36

@Seregély: egyetértek, de be kell látnunk, hogy a távolkeleti vállalati kultúrák szigora elengedhetetlen volt ahhoz, hogy eddig eljussanak. Valamit tudnak ezek odaát...

#5 Felhasználó inaktív   Ply 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 03:06

Ez ugyan csak szőrszálhasogatás, de:

Cse Kiszang
Í Dzsejong

Ha már pontosan úgysem tudjuk visszaadni a nevek kiejtését, legalább ne random szótagokat írjunk oda zárójelben.

#6 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 10:35

@Ply: Köszi az észrevételt, valóban rosszul írtam, elnézést. Elfogadtam, hogy a romanizáció az angol fonetikának megfelelő, és nem néztem utána, ami hülyeség volt, mert ugye pl. a kínai átírások sem működnek már.

Most meghallgattam egy oldalon a nevek kiejétését, és a Lee-t az Jínek hallom (és azt is tanácsolják, hogy úgy ejtsük), így azt így írtam a cikkben, és a Gee-sungot Kiszángnak írtam, mert úgy hallom azt is.

Ha esetleg segítenél megfejteni a Lee Kun-hee-t (Yí Künhi?), és a Byung Chullt (Pjáng Csáll?), azt megköszönném.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó