A szabványt gondozó Blu-ray Disc szövetség bejelentette, hogy lezárult a "Blu-ray 3D" szabványosítási fázisa, így hamarosan megjelenhetnek a gyártók és a tartalomszolgáltatók választékában az első, otthoni házimozi-rendszerekbe szánt lejátszók és lemezek.
http://www.hwsw.hu/h...tion-3-ps3.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...tion-3-ps3.html
Oldal 1 / 1
Re: Kész a 3D-s Blu-ray szabvány
Elküldve: 2009. 12. 18. 14:11
És melyik lett végül? A polarizálós vagy az egyik szemet eltakarós?
Elküldve: 2009. 12. 18. 14:28
@mzso: Szia!
Ugye az IMAX is "sima" polarizálós szemüveget használ?
Az "eltakarós" a piros/cián színű?
Az utóbbi nagyon gagyi megoldás lenne.
Ugye az IMAX is "sima" polarizálós szemüveget használ?
Az "eltakarós" a piros/cián színű?
Elküldve: 2009. 12. 18. 15:14
@mzso: Ez egy *formátum*. A polarizációs meg a szemeltakarós az már a rendering, független dolog.
Egyébként szerintem először az eltakarós verziók jönnek majd, mert egy megfelelő képfrissítési frekvenciájú TV - aminek elég gyors a válaszideje - az azt "automatikusan" tudja, gyakorlatilag ingyen van a technológia.
Egyébként szerintem először az eltakarós verziók jönnek majd, mert egy megfelelő képfrissítési frekvenciájú TV - aminek elég gyors a válaszideje - az azt "automatikusan" tudja, gyakorlatilag ingyen van a technológia.
Elküldve: 2009. 12. 18. 16:48
Idézet: roliika - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 14:28
@mzso: Szia!<br />
Ugye az IMAX is "sima" polarizálós szemüveget használ?<br />
Az "eltakarós" a piros/cián színű?<br />
Ugye az IMAX is "sima" polarizálós szemüveget használ?<br />
Az "eltakarós" a piros/cián színű?<br />
Az az amikor a képernyő frissítéssel szinkronban hol az egyik, hol a másik szemet takarja a szemüveg. Ami szerintem jobb a másiknál mert akkor sem romlik a hatás hogyha nem tökéletesen vízszintesen tartod a fejed.
Idézet: fagzal - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 15:14
@mzso: Ez egy *formátum*. A polarizációs meg a szemeltakarós az már a rendering, független dolog. <br />
<br />
<br />
Azt hittem azt is meg fogják szabni.
Elküldve: 2009. 12. 19. 00:43
a polarizacios szemuvegbol is van elektronikus itt a kep felvaltva jelenik meg es minden masodikat csak az egyik szem latja stb de a modern 3d monitorokba be van epitve egy szuro igy abban van takargatas aszemeden csak ket szuro van ami el van forgatva
Elküldve: 2009. 12. 22. 13:06
Szinte biztos, hogy csak új 3d-s tv-kkel lesz hajlandó együttműködni - cseréld le a frissen vett plazmádat...
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó