HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Notebook-akkumulátorokat cserél a Fujitsu - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Notebook-akkumulátorokat cserél a Fujitsu Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 21. 12:34

Újabb noteszgépmárka hirdet átfogó akkumulátor-csereprogramot Magyarországon: ezúttal a Fujitsu közölte, hogy visszahív néhány régebbi modelljéhez mellékelt áramforrást.
http://www.hwsw.hu/h...s-onkentes.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...s-onkentes.html

#2 Felhasználó inaktív   sony88 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 21. 12:34

Vessenek magukra ha vacakok az akkumulatorok amit a gepeikhez adnak....
Kulonben a Dell akkumulatorait is lehetne fikazni..azok 6honap utan tonkremennek akarhogy is vigyaz rajuk az ember...
Kulonben nem rossz gepek :-)

#3 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 21. 12:39

LOL. Nevetséges.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#4 Felhasználó aktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 21. 16:37

Idézet: sony88 - Dátum: 2009. dec. 21., hétfő - 12:34

Kulonben a Dell akkumulatorait is lehetne fikazni..azok 6honap utan tonkremennek akarhogy is vigyaz rajuk az ember...

Kár általánosítani, nekem semmi bajom a Dell akkukkal, van amelyik 4-5 éves, azok is teljesen rendben vannak, meg a fél évesek is. Bár most árű/minőség miatt inkább Toshibákat veszünk.
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.

#5 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 22. 10:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 21., hétfő - 16:37

Kár általánosítani, nekem semmi bajom a Dell akkukkal, van amelyik 4-5 éves, azok is teljesen rendben vannak, meg a fél évesek is. Bár most árű/minőség miatt inkább Toshibákat veszünk.

Hát nem tudom.
Nekem pár éve volt egy Dell-em, vettem új aksit bele, ami egy év múlva 0 perces volt. Kb. 20 mp-et bírt.
Pedig vigyáztam rá, eleinte 5 és 1/2 meg 6 órát is ment róla, mire lemerült.
De már nálam lecsökkent 5 óra alá pár hónap után, aztán odaadtam egy ismerősnek, nála nem egészen 1 év alatt totál leromlott.

Ismerősnek, hogy ON is legyen, Fu-Si gépében pár hónap múlva ilyen 5 perc, 10 percet bírt az akkumlátor.
Jó, nem tudom, mennyire vigyázott rá, meg hogyan töltötte, de elvileg a mai akksikkal nem kell törődni, ha használod, akkor használod, és bármikor rátölthetsz. (Én azért le szoktam meríteni havi 1-2 alkalommal)

Ehhez képest van egy 100 éves Toshiba-m, PI-es gép, használtam vettem már jópár éve, még ha akkor az előző tulaj új akksit vett volna bele (amit kétlek), már akkor is 5 éve nálam van. És akkor bírt kb. 1,5 órát az akksi, és azóta sem romlott, most is megvan kb. 1,5 óra. (Mondjuk ezt mindig lemerítem teljesen, lehet az is közrejátszik, hogy ilyen sokáig őrzi a kapacitását)

Az új akksik közül nagyon sok hamar tönkremegy.
Ha most nézel használtan PIV-es gépeket, ritka, amiben jó akksi van. A legtöbbnél "akksi 10 perc", meg "akksi 0 perc", meg ilyesmik vannak beírva.

Persze megértem én, hogy nagy áramfelvétel, meg nagy teljesítmény. De azért hogy sokszor 1 évet nem bír ki egy akkumlátor, az meredek.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 12. 22. 11:00 -kor

SAJTBÓL VAN a Hold!

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó