Re: Egyelőre nem robbant nagyot az androidos iGO
Elküldve: 2010. 01. 06. 16:08
http://www.hwsw.hu/h...iprobaltuk.html' target='_blank'>http://www.hwsw.hu/h...iprobaltuk.html
Elküldve: 2010. 01. 06. 16:20
Soha nem tartottam fontosnak PNA-t venni. Tudtam, hogy ma holnap ,telefonokban is lesz navigáció.
Forjon is össze a kettő! 1-el kevesebb kügyü, és 1-el kevesebb kidobott készülék "mert meguntam", és 1 a körgyezetre hasznos dolog.
Elküldve: 2010. 01. 06. 16:37
igaz autós tartóm nincs a telóhoz, de a váltó előtt pont be tudom póckolni a kis tárolóba, hogy jól lássam (mert töltőt vettem 6 ezerért, aztán amikor tartót akartam, mondták, hogy töltővel együtt van csak és megharagudtam ezért)
aDoayen
Elküldve: 2010. 01. 06. 16:37
Ott pedig az OS lehet akár android is, mert a WinMo elég gyengén muzsikál mostanában.
Azon meg ne csodálkozzunk, hogy nem "robbant" az iGo androidon, ahhoz kevés még a készülék.
Hozzá tartozik viszont, hogy nem emlékszem olyan cikkekre sem, hogy az iPhone-os iGo mekkora kasszasiker lett volna, pedig az Apple körül még mindig nagy a hype.
Elküldve: 2010. 01. 06. 16:47
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2010. 01. 06. 21:03
Elküldve: 2010. 01. 07. 09:46
Tekintve, hogy iPhone-on az iGO a legrosszabb navigációs alkalmazás, így nem csoda, hogy nem hallottál sikerekről
Elküldve: 2010. 01. 07. 10:05
Elküldve: 2010. 01. 07. 10:14
Hát most tévedsz, mert bizony a navigációs szoftverek "megromlanak"
Ugyanis az utak fejlődnek, változnak és ezt a térképeknek követnie kell, a gyártó meg nem nyújt visszamenőleg teljes támogatást, így pl. a legrégebbi iGO-hoz sem kapod meg a friss térképeket, POI-kat stb.
Az Amigo egyébként semmivel sem rosszabb, mint a sima IGo, csak a felülete egyszerűbb.
Elküldve: 2010. 01. 07. 10:16
A WinMo már nem fog dőlni, hanem már most bedőlt. A részesedése a smartphone piacon lassan a marginális értéket sem éri el, ha a WinMo7-el nem tudnak nagyot robbantani, akkor egyszerűen 1-2 éven belül eltűnnek a piacról.
(A legjobban elkötelezett gyártók pl. HTC is egyre inkább az Androidban látja a jövőt.)
Elküldve: 2010. 01. 07. 10:51
Ez utóbbi egyelőre még csak terv szintjén létezik (...)." - Ez marhaság. A spicara kiadott iGOval már működik a Naviextras. Lehet új térképet vásárolni, sőt, ha jól tudom, 1 évig ingyenesen lehet Mo térképet frissiteni.
Fura, hogy a cikkíró nem fedezte fel a About képernyőn az "Update" gombot. Ha van frissítés a fent emlitett http://android.naviextras.com/dlapk oldalon, akkor az iGO-ból indítható a letöltés és 1-2 perc alatt fent van az ú verzió.
Elküldve: 2010. 01. 07. 10:55
Elküldve: 2010. 01. 07. 10:59
Smartphone-on mellesleg nem is megy az iGO.
"HTC is egyre inkább az Androidban látja a jövőt" - persze. Azért adták ki a HD2-t is előbb winmo-val, ugye? LOL!
Elküldve: 2010. 01. 07. 12:04
Elküldve: 2010. 01. 07. 13:30
Az iPhone-ra kiadott iGo-nál már most vannak olyan utcák, amiket a Navigon ismer rendesen, és az iGO nem, a frissítése meg egyszerűen egy vicc.
Elküldve: 2010. 01. 07. 13:37
"A smartphone piacot már ők maguk sem támogatják"
Ezt jó tudni
Csak tudod, ha kisbetűvel írod, akkor egész mást jelent, mintha nagybetűvel írnád.
Az MS Smartphone mint platform valóban már nem támogatott és halott dolog, viszont a ma kapható összes WinMo készülék a smartphone kategóriába sorolható a Symbian, Android és iPhone rendszerekkel együtt.
"Azért adták ki a HD2-t is előbb winmo-val, ugye? LOL!"
Miért? Még mivel adták ki?
Szerintem nézd meg, hogy hány Android alapú eszközt szeretnének idén piacra dobni, nézd meg a Nexus One-t, meg majd főleg az eladási mutatókat, aztán rájössz, hogy miért nem a WinMo-ban látják jelenleg a jövőt HTC-ék
Ha a HTC a HD2-ből fele annyit el tudott volna adni, mint a Motorola a Droid-ból/Milestone-ból pár hét alatt, akkor már elégedett lenne, de sajna nem annyira kelendő ma már egy WinMo-s készülék, hiába jó vas van benne, ha egy lényegében 6 éve nem fejlesztett, elavult rendszer fogja azt vissza.

Súgó