Valahogy a legtöbb olyan noteszgép, amit könnyen hordozhatónak, ugyanakkor komoly munkára is alkalmasnak terveztek, 13,3”-es kijelz?vel rendelkezik. Ez az a méret, ahol már nem kell túl közel hajolni a kijelz?höz hogy lássuk, a felbontás is elég nagy hogy ne kelljen állandóan görgetni, elég kényelmes lehet a billenty?zet, de a gép mégis elfér egy kézitáskában is.
http://www.hwsw.hu/h...iprobaltuk.html
Oldal 1 / 1
Re: Toshiba Satellite T130: dögös CULV
Elküldve: 2010. 01. 14. 11:42
Az ilyen tesztekhez miért nem készítetek saját képeket (így kicsit olyan mint a McDonalds szendvicsek
) ? Esetleg egy rövid (1-2 perces) videót ahol bemutatjátok a főbb jellemzőit? Szerintem sokat dobna rájta! (Amellett hogy a cikk tartalma is nagyon jó és lényegretörő)
A toshiba nem engedi?
A gép meg szerintem drága ennyiért, viszont ez a CULV kategória a legjobb amit az utóbbi 10 évben kitaláltak. Kiváncsi lennék van-e linuxos verzió
A toshiba nem engedi?
A gép meg szerintem drága ennyiért, viszont ez a CULV kategória a legjobb amit az utóbbi 10 évben kitaláltak. Kiváncsi lennék van-e linuxos verzió
Elküldve: 2010. 01. 14. 11:51
@Capri: szoktunk saját képeket csinálni, sajnos most logisztikai okai voltak annak hogy elmaradt....
Elküldve: 2010. 01. 14. 12:27
Nem értem ezt a fényes kijelzős dolgot... az összes asztali monitor matt, miért muszáj minden notebook-ba ilyen tükröződő f*st rakni, vagy legalábbis miért nincs opcióban??
Elküldve: 2010. 01. 14. 12:59
@fagzal: A válasz pedig egyszerű: a LCD-panelek nem alaptól matt felületűek, hanem van rajtuk egy tükröződést csökkentő réteg, ami viszont kicsit elmossa a képet és a kontrasztra is rossz hatással van. A fényes bevonattal a kontrasztot meg a színtelítettséget próbálják növelni a cégek, ami ugye jól jön ha fotókat nézegetsz meg filmeket meg webodalakat (sok grafika). Az más kérdés hogy ha pont a hátad mögött van egy lámpa vagy ablak vagy más fényforrás, akkor semmit se látsz, vagy csak maxra húzott fényerő mellett....
Elküldve: 2010. 01. 14. 16:08
@Bodnár Ádám: Ez érthető is. De amikor én a Dell-emet vettem, opció volt hogy fényes vagy matt. Én inkább a mattot választottam. Nem értem hogy miért erőltetik rá a felhasználóra azt ami SZERINTÜK kell neki....
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre
Elküldve: 2010. 01. 14. 16:08
Jav: SZERINTÜK bocs az elírásért.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre
Elküldve: 2010. 01. 14. 16:23
@fagzal: Mennyi helyen elsírtam már én is ezt, gyakorlatilag a notebook lényegét ölik meg vele, a "használd bárhol és bármikor"-t.
Labor körülmények között biztos jól mutatnak a telítettebb színek mozizás közben, de én inkább látni szeretném a képenyőre írt adatokat.
Labor körülmények között biztos jól mutatnak a telítettebb színek mozizás közben, de én inkább látni szeretném a képenyőre írt adatokat.
Elküldve: 2010. 01. 20. 10:18
VSZ egy rakás bóvli a Toshiba Satellite sorozat. Pár éve vettem egyet, innen tudom. A drágább, minőségi Toshiba sorozatokat nem ismerem, arról nem nyilatkoznék. (Lehet, hogy jók, csak megfizethetetlenek.)
A Satellite sorozatnál a Toshiba csak a márkanevét használja ki (amíg tart a jó híre, de már leáldozóban van) az olcsó cuccot adja, és fele annyit sem ér, mint az ára.
Nem mennék részletekbe, h mi a bajom a TS laptopommal, ha valakit nagyon érdekel, PM-ben. Azóta 2 másik laptopot is vettem, amikkel semmi gond (nem mondom itt a márkájukat).
A Satellite sorozatnál a Toshiba csak a márkanevét használja ki (amíg tart a jó híre, de már leáldozóban van) az olcsó cuccot adja, és fele annyit sem ér, mint az ára.
Nem mennék részletekbe, h mi a bajom a TS laptopommal, ha valakit nagyon érdekel, PM-ben. Azóta 2 másik laptopot is vettem, amikkel semmi gond (nem mondom itt a márkájukat).
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó