A számos iparági szabványt megalkotó Video Electronics Standards Association (VESA) bejelentette, hogy elkészült a DisplayPort csatolószabvány legújabb változatával.
http://www.hwsw.hu/h...enito-vesa.html
Oldal 1 / 1
Re: Kétszeresére gyorsult a DisplayPort csatoló
Elküldve: 2010. 01. 18. 13:41
Hiába az ingyenessége (licensz díj), a HDMI mellett szinte alig érdeklődik rá monitor gyártó.
Elküldve: 2010. 01. 18. 15:30
DVI-D-A-I, HDMI, Displayport. Úgy látom van néhány feleslegesen erőltetett szabvány. A HDMI népszerű az emberek már felismerik, a gyártók is kedvelik, nem kell több csatlakozó szabvány egyszerűen. Most még szerintem kis vesztességgel ki lehetne szállni ebből a Displayport szenvedésből.
Elküldve: 2010. 01. 18. 18:31
Én még nem találkoztam olyan kijelzővel, ami fogadja a jelet DisplayPorton keresztül.
VGA-n már van.
VGA-n már van.
Elküldve: 2010. 01. 19. 12:52
Valljuk be a DisplayPort szabvány elkésett. Nem kicsit, nagyon. Nem akkor kellett volna előhozakodni vele amikor már a kávéfőzőben is 1.3-as HDMI van. A csúnya DSub-ot még a 90-es években kellett volna lecserélni rá. Akkor lehet hogy HDMI se lenne. De most már felesleges előlködésnek érzem. Ez a multimonitor támogatás dob egy kicsit rajta, de így is izzadtságszaga van.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre
Elküldve: 2010. 01. 22. 15:48
Szerintem meg nem késett el, mivel a Displayport legújabb generációja akár 4 1920x1200-as felbontású kijelzőt is kiszolgál. Egyszerűbb, mint portokkal teledobálni a vga kártyát, ráadásul a 3D technológia követelni fogja az átvihető adatmennyiség drasztikus megemelését. A displayport kész rá.
Elküldve: 2010. 01. 22. 16:07
En a DVI-t nem ertettem. Alig volt hozzaadott erteke.
Sajnos a kérést most nem tudjuk teljesíteni. Valamilyen probléma lépett fel az adatbázis lekérdezés során.
Elküldve: 2010. 01. 22. 16:07
En a DVI-t nem ertettem. Alig volt hozzaadott erteke.
Sajnos a kérést most nem tudjuk teljesíteni. Valamilyen probléma lépett fel az adatbázis lekérdezés során.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó