Er?s eladásokat produkált a Samsung Electronics a negyedik negyedévben, a cég nyeresége azonban apadt az árverseny hatására. A vállalat a televíziók és mobiltelefonok piacán is tovább terjeszkedik, kilátásai biztatóak.
http://www.hwsw.hu/h...moria-piac.html
Oldal 1 / 1
Re: Dől a lé a Samsunghoz
Elküldve: 2010. 01. 31. 23:17
Hát én nem igazán veszem észre a közéletben, hogy annyira tarolna a Samsung. Alig ismerek 1-2 embert aki ilyen márkájú RAM-mal, TV-vel, mobillal, bármilyen elektronikai eszközzel rendelkezne.
Elküldve: 2010. 01. 31. 23:45
Idézet: rSp - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 23:17
Hát én nem igazán veszem észre a közéletben, hogy annyira tarolna a Samsung. Alig ismerek 1-2 embert aki ilyen márkájú RAM-mal, TV-vel, mobillal, bármilyen elektronikai eszközzel rendelkezne.
Ezer éve használok Samsung RAMot, de ha mást nem, akkor a Kingston modulokon ott vannak a Samu chipek. Ahova csak tudom, oda csak a Samu TV-ket ajánlom, cégeimhez csak tavaly legalább 200 Samu monitor lett kihelyezve, nyomtatóból is vagy 50 darab a minimum.
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.
Elküldve: 2010. 01. 31. 23:46
Ja, zasszonynak és kollégának a mobilja is Samu, mert abból tudtam értelmes 2 SIMeset lőni.
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.
Elküldve: 2010. 02. 05. 14:42
Ami azt illeti, nálam Samsung RAM, Samsung HDD, Samsung mobil, Samsung TFT van... Nem csalódtam bennük.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó