Oldal 1 / 1
Re: Beszállítója kémkedett a Samsung után
Elküldve: 2010. 02. 08. 17:47
Ipari kémkedés vádjával több embert is letartóztattak Dél-Koreában, mivel a gyanú szerint Samsung technológiát loptak el és használtak fel. A letartóztatottak közt van az egyik legnagyobb rivális, a Hynix egy vezet?je is.
http://www.hwsw.hu/h...i-kemkedes.html
http://www.hwsw.hu/h...i-kemkedes.html
Elküldve: 2010. 02. 08. 17:47
"A kémkedést az amerikai székhelyű Applied Materials koreai leányának emberei követték el, közölték a koreai hatóságok. Megállapodást kötöttek ugyanis a Hynixszal, hogy amennyiben megszerzik annak kulcsfontosságú félvezető- és chiptechnológiáit, úgy garantáltan tőlük vásárolnak bizonyos félvezetőipari berendezéseket. Az Applied Materials mindkét vállalat, és világszerte számos gyártó beszállítója"
Én értem, hogy kitől mit loptak el, de mégis kitől, mert talán ez lehet mégsem olyan egyértelmű.
Én értem, hogy kitől mit loptak el, de mégis kitől, mert talán ez lehet mégsem olyan egyértelmű.
Elküldve: 2010. 02. 08. 22:41
@Bizó Dániel: Én köszönöm, hogy figyelsz ránk olvasókra.
Elküldve: 2010. 02. 09. 16:56
"az amerikai székhelyű Applied Materials koreai leányának emberei követték el"
Azért ezt a "koreai leányának" dolgot át kéne fogalmazni. Értem én hogy leányvállalatról van szó, de ez igy kicsit pongyolán hangzik.
Azért ezt a "koreai leányának" dolgot át kéne fogalmazni. Értem én hogy leányvállalatról van szó, de ez igy kicsit pongyolán hangzik.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre
Elküldve: 2010. 02. 09. 17:08
@delphijos: Pongyola, de szokták így ahsználni.
Elküldve: 2010. 02. 09. 21:15
Idézet: delphijos - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 17:56
De olyan trendi!
Elküldve: 2010. 02. 10. 08:24
Kíváncsi vagyok, hogy pernyertesség esetén mi lesz a Hynix-szel. Vajon képes lesz-e kifizetni a kárt, vagy mi lesz vele
. Lehet, hogy egy szereplővel kevesebb lesz? Az ugyanis nehezen hihető, hogy az alkalmazottak saját szakállukra kémkedtek volna...
Elküldve: 2010. 02. 10. 09:16
A kék lézert is a Samsung fejlesztette ki (1993!), oszt mágis meg tudott egyezni, más is gyárt Blu-Ray meghajtókat. Publikálta volna inkább az eredményeit, licencfelvételekkel, másképp nézne ki a dolog.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó