HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Időgép került a Microsoft Bing térképére - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Időgép került a Microsoft Bing térképére Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 12. 22:57

A Microsoft újabb extrával b?vítette a Bing Maps szolgáltatásait, mégpedig kib?vített valósággal. Ez esetben viszont kicsit megfordult a logika, ugyanis a Maps Streetside Photos kiegészít?, a Google Street View-val megegyez? utcaszint? nézethez csatol hozzá geocímkével ellátott fényképeket.
http://www.hwsw.hu/h...ssegi-foto.html

#2 Felhasználó inaktív   Freddy_M 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 12. 22:57

Ezt mar egy ideje tudja a google maps. utca nezetben ha bekapcsolja az ember a user photokat akkor nem pont igy de rapakolja a kepre a megfelelo szogbena kepeket. Nagyon latvanyos ez pl a londoni Royal Albert Hallnal

#3 Felhasználó inaktív   lewisfm 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 13. 11:10

Ok, hogy ennyi extrát tud, de mikor lesz pontos is?
Azt tapasztalom, hogy itthoni címeknél még mindig hiányos a házszám szerinti címkeresés, sokszor az utcai szintű is. A reverse geociding-ról meg inkább ne is beszéljünk. Ha nem pontos a GPS koordináta, egyáltalán nem működik a címfeloldás, s ráadásul sok utcát nem is ismer. A Google-nál ez miért működik tökéletesen?

#4 Felhasználó inaktív   airmax 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 08:57

Ja. Majd ha San Francisco-ba megyek nem felejtem el használni. Mást sem csinálok, mint lelkendező újságírókat olvasok a binges cuccról. Nekem még az utcát sem találta meg amikor ki akartam próbálni, hogy a munkahelyemről haza mit javasol.
Király cuccc. Amikor kipróbáltam, egy 1.5 androidos mobilon a googl megmutatta hol vagyok, és hogyan jutok haza. A 2.0 frissítés után már haza is manőverez. Meghagyom a "forradalmi ujdonságok" iránti lelkesedést másoknak. Média bullshit.

#5 Felhasználó inaktív   airmax 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 09:02

Ja és mindezt amit leírtam egy 45000 Ft-os telefonon csináltam. (amihez tavasszal megjelenik a 2.0 android frissítés) A MS cucchoz kell majd az 1Ghz snapdragon 800x480 kijelző... stb mennyibe fog ez nekem fájni?

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó