HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Rá sem lehet ismerni a Windows Mobile-ra - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Rá sem lehet ismerni a Windows Mobile-ra

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:11

Barcelonában, a Mobile World Congressen elrajtolt a Windows Phone 7 Series, a Microsoft okostelefonos szoftverplatformjának új változata. Most nem csupán egy ráncfelvarrásról van szó mint a tavalyi 6.5 esetében, hanem egy teljesen megújult, az alapokról újraírt rendszerr?l.
http://www.hwsw.hu/h...s-rendszer.html

#2 Felhasználó inaktív   ion 

• nincs
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:11

"minden könnyen megtalálható könnyen"

#3 Felhasználó inaktív   bigsee 

• kis csacsikám...!
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:23

Könnye a gúgli fővárosa, nem tudtad...?

#4 Felhasználó inaktív   Ytse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:26

kösz, jav.

#5 Felhasználó inaktív   Primary 

• Tót Béla
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:36

Erről beszéltem nyusszómusszó!
Microsoftéknak bejön a 7-es szám (W7, Office 2007)
Én abban bízom, hogy lesz egy egységes platformjuk, és bármelyik wm7-es készüléken elfut bármilyen program.
P5Q-Q9550-4×2GB-N260GTX-WD750-Samu1.5-PSU.650TX-LG.W2252V-Samsung.940MW
BLOGGGG
Music Time Machine

#6 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:36

bye-bye androidKép
Sajnos a kérést most nem tudjuk teljesíteni. Valamilyen probléma lépett fel az adatbázis lekérdezés során.

#7 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:38

Egyebkent orulok, hogy a WinCE es a WinMO ismet szetvalik.
Sajnos a kérést most nem tudjuk teljesíteni. Valamilyen probléma lépett fel az adatbázis lekérdezés során.

#8 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:45

@Primary: Silverlight

#9 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Dr. Genya
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:49

Tudom honnan ismeros ez a felulet, a Windows Media Centerbol. Vegre, a 7-es szam tenyleg bejohet a Microsoftnak, nagyon jonak tunik.
Meade ETX-90EC UHTC + Autostar | 72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#10 Felhasználó inaktív   nhw 

• ardent photographer
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:56

"A listában szereplő tagokat nem kell majd szinkronizálni ezer helyről, hanem a Microsoft Live, Exchange, Facebook vagy egyéb adatbázisokon keresztül kerülnek be"

Lehet megköveznek itt páran, de ezt kell észrevenni. Mikor azt mondjuk hogy Android a király mert ingyenes, vagy a symbian mert xy... vagy iphone mert zx akkor azt nem szabad elfelejteni hogy a Microsoft nem csak egy OS-t ad el hanem egy rakás egymáshoz kapcsolódó szolgáltatást.
Az MSN mára default IM alkalmazás nemhiába hogy a WinMo7 erősen épít a live servicekre. Hiszen pont ezekben a közös csatlakozási pontokban van az ereje. Szuper jó az Android is, és igen nagy pofonokat adott és ad is a WinMo-nak de úgy érzem ez most valóban sikertörténet szagú. Meglátjuk mi lesz, de kíváncsian várom, hogy hogyan fog a népszerűsége a jövőben alakulni.

Mindenesetre ez most nem egy marketing "egészében más" dolog, hanem tényleg.
"A journey of a thousand miles began with a single step." // Lao Tzu

#11 Felhasználó inaktív   whanklee 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:56

Nagyon jó hír, alig várom hogy a HD2-es készülékem megkapja a 7-et már... KépKép

#12 Felhasználó aktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 20:07

Lesz még baj ezzel a sok live gecivel, mikor más neve van az embernek a telóban, meg az Outlookban, plusz van egy arckönyves profilja is...
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.

#13 Felhasználó inaktív   nhw 

• ardent photographer
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 20:12

@Jahno: Ez tény. De biztosan van Override funkció mint az Messengerben.

#14 Felhasználó inaktív   nhw 

• ardent photographer
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 21:22

@Jahno: Másik szemszögből, többi MobilOS mögött ilyen szolgáltatást (ennyi aktív felhasználót számláló) mondani se tudok mint pl MSN network (de lehet az én tájékoztlanságom) Szal okés hogy van hibája, de legalább van Valaminek hibája lenni...

#15 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• félping
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 21:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 20:07

Lesz még baj ezzel a sok live gecivel, mikor más neve van az embernek a telóban, meg az Outlookban, plusz van egy arckönyves profilja is...

Anno Lepenye Tamás bejegyzése után/alapján én is szüttyögtem kicsit a Live-val, nem rossz dolog, ha az ember ráun a készülékcserék (és romfrissítések) miatti backup/restore taposómalomra...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#16 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 23:58

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 21:43

Anno Lepenye Tamás bejegyzése után/alapján én is szüttyögtem kicsit a Live-val, nem rossz dolog, ha az ember ráun a készülékcserék (és romfrissítések) miatti backup/restore taposómalomra...

Sztem ilyen esetekre jobb a Microsoft MyPhone szolgáltatás, ahova képek, smsek, meg minden felmenthető. Mondjuk készülékcserénél, csak akkor jó, ha winmo-s az új eszköz is.

#17 Felhasználó inaktív   Petesejt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 02:17

Hmm.

- Vajon elég lesz neki a Qualcomm 1 GHz-es procija?
- Rámerőlteti majd a sok online izét, vagy nem?

Az kellene még, hogy a telefonomban lévő 700+ kontaktot összekeverje az iwiwes/liveos/facebookos ismerősökkel. Aki a telefonomban van, jó okkal van ott. Aki máshol, az pedig jó okkal máshol. Nem szeretem én ezt a fene nagy automatizmust.

- És ki a tökömnek kell, hogy egyfolytában szinkronizáljon? Baromira nem érdekelnek a *** ismerősöm vadiúj képei az unokaöccsének az új kiskutyáiról. Csak zabálja a forgalmat...

- A Bing hulladék. Számtalan MS megoldást sem talál meg a saját cégének az oldalain belül. A Google leveri mint vak a poharat, égnek is tőle mint a Reichstag. (Jól írtam?) Nem elég, hogy gyűlölöm amikor a keresők tolják az arcomba, hogy márpedig őket használjam, itt még kötelező is lesz ezt használni?

Megöregedtem volna, hogy ilyen a felfogásom? De most komolyan! Akkor leszek a menő, ha Full HD mobillal, emos stílusban köszcsi-zek valamelyik IM-en? Akkor ki fogja az autómat vezetni? :-)
"Ez itt a szellemes aláírás helye..." :: "Ez itt a qva menő pécém leírása..."

#18 Felhasználó inaktív   zdanee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 03:05

A lenyeg kimaradt: kepek, es hogy akkor most van multitask vagy nincs?

#19 Felhasználó inaktív   zdanee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 04:02

Rendben, Opera mini nem hozta be a videot Kép
Szoval ez a felulet nekem nagyon nem jon be. Hatalmas ures teruletek, nem egyertelmu, hogy mi gomb, mi label, nincsenek sorkizartra igazitva a GUI elemek, hol fent, hol lent, hol balra csuszik a kep. Nem tunik okostelefonnak, inkabb olyan, mint valami felevi flash-beadando (es max 3-ast erdemel). Eddig sem voltam nagy WinMo-fan (ide lojjetek!), de ezutan tuti nem is megyek a kozelebe. Mivel ugye a visszafele-kompatibilitasnak lottek, ures lappal kezd, mint a Bada, ami szinten kicsit fura egyveleg, de ennel sokkal jobb. Plusz nem tetszik a HW-t megszabo hozzaallas sem, megint nem optimalizalnak, hanem inkabb alaja tolnak egy izom-vasat kotelezokeppen, aminek az eroforrasait viszont az operacios rendszer viszi el (de ezen ugye mar meg sem lepodunk ennyi ev utan). Komolyan kell 1GHz-s Snapdragon egy SMS megirasahoz? Es ehhez a minimal-GUI-hoz? Az attunesek kiszamolasahoz kell 1GHz? Mert akkor talan felesleges... Azt belatom, h a QVGA manapsag ciki, de a 480x800 ugye csak azert kell, hogy nagyobb legyen, mint az iPhone? Szoval valami itt nagyon el lett szerintem tolva, de majd meglatjuk, veszik-e, lehet, hogy en vagyok maradi, es most Facebook kell, nem pedig preemptive multitasking (csak akkor mitol *smart*phone?).

#20 Felhasználó inaktív   MisterY 

• -=#X#=-
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 07:38

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 20:07

Ennél csak az a szebb, amikor valaki vicceskedve átírja a nevét "szabójános"-ról "mókamiki"-re, és onnantól kezdve nem találhatod meg te sem, mert a te címjegyzékedben is automatikusan megváltozik.
Eddig ez csak icq-n, msn-en, skype-on volt így, mostantól várhatjuk az outlookban is? Szép.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó