Re: Nem sokat érnek a domainek WHOIS adatai
Elküldve: 2010. 02. 23. 03:29
http://www.hwsw.hu/h...main-whois.html
Elküldve: 2010. 02. 23. 03:29
Elküldve: 2010. 02. 23. 05:46
Elküldve: 2010. 02. 23. 07:30
nem gondoltam volna 15 éve még hogy az internet az új évezredben 90%-ban hatalmas reklámbiznisz lesz gépet jól megterhelő gyakran egész képernyős flash bannerekkel, mindenki csak másolja a másikat = millió példányban ugyanazt a tartalmat találod meg, és ezt állítja be, hogy újat teremtett... a fájlletöltésért is fizetni kell, a web2 pedig elhozta a magánszemélyek mindenféle közízlést sértő fotóinak publikálását, és az ezen való személyiség jogi hisztit.
természetesen olyan égető dolgok, mint az email szabvány értelmes megreformálása, a zene- és filmipar neten való legális terjedése, spam, abuse, phising és hasonló kínos dolgok lfszt nem haladtak semmilyen irányba 15 év alatt, csak szélmalomharc az egész!
Elküldve: 2010. 02. 23. 16:48
Hejj, hogy mennyire igazad van! De most mond meg mit lehetne tenni?
Ez mar reg nem a "geek"-ek homokozoja....
Elküldve: 2010. 02. 25. 00:05
Idézet: special - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 8:55
Ennek ellenére SSD kategóriásból hetente nyílik vagy kettő.
Elküldve: 2010. 02. 25. 00:08
Magyar igénylésen rajt is van, hogy amennyiben nem tartják frissen a paramétreket, úgy a domain felmondható. Év végén meg számlázási perióduskor én is már a wiw-en, meg mindenfelé keresem a júzert, mert pár év alatt szó szerint nyom nélkül fel bírnak szívódni.
Elküldve: 2010. 02. 25. 09:59
Elküldve: 2010. 02. 25. 15:18
Idézet: special - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 8:55
@Jahno: ez az egész azért van, mert nem akartuk, hogy a fórumosok úgy érezzék, teleszarjuk a játszóterüket azzal, hogy minden egyes hírhez nyitunk egy témát, amelyhez talán sosem szólnak hozzá. mondj jobbat megoldást.
OFF: Ezért kellett volna a cikkeknek fórumrészenként külön alfórumot létrehozni (ahogy most van a Másvilág, vagy a HWSW-s szavazások) és nem tönkretenni a bevált témastruktúrát. A játszótér már így is tele van sz@r.va.
Elküldve: 2010. 02. 25. 15:21
Idézet: kukif - Dátum: 2010. febr. 25., csütörtök - 9:59
Sokan csak levelezést haszálnak, vagy azt sem. Általában FTP jelszót rontok el, meg a satöbbi, de elég nehéz ezt pluszban lekezelni. De ez legyen az én bajom, csak írtam mi szokott lenni a nyűg. Ráadásul én meg vagyok adva kontakt személynek, valahol üzemel a weboldal, DNS nálam, weboldalra ráhatással sem bírok lenni, ottani kontaktok meg nem mindig működnek közre, külföldön azért, mert ügyfél adatát nem adják ki, idehaza meg azért, mert néhány kis szolgáltató már csak azért is köcsög, vagy nem érdekli.
Vagy ha oldalába belenyúlok, akkor megfenyeget, mert ahhoz nincs jogom, satöbbisatöbbi. Bár volt akinek kompletten töröltem az oldalát, meg guga.hu-ra irányítottam, ilyenek, aztán csak nem vette észre.

Súgó