Re: Kipróbálható az Outlook közösségi kiegészítője
Elküldve: 2010. 02. 23. 06:42
http://www.hwsw.hu/h...n-facebook.html
Elküldve: 2010. 02. 23. 06:42
Főleg, ha ez egy olyan alkalmazáshoz kapcsolódik, ami meglehetősen fontos szerepet tölt be a vállalat belső/külső kommunikációjában.
Elküldve: 2010. 02. 23. 08:09
vagy megy rajt az edenhotel video? ja nem akkor???... "
A Borsodi Bivaly hivatalos támogatója
Elküldve: 2010. 02. 23. 08:47
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 8:09
"bármilyen külső közösségi, kollaborációs vagy szöveges üzenetekkel dolgozó alkalmazással összeköthető."
Ez nem csak az általad említett közösségi majomságok halmaza, hanem pl egy külsős céggel folytatott együttműködés, vagy eseti bedolgozók koordinálására/kapcsolattartására létrehozott 3rd party rendszer is lehet, amit így jóval könnyebb a céges vérkeringésbe kapcsolni.
Elküldve: 2010. 02. 23. 10:20
Idézet: Szabcsi - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 8:47
Ez nem csak az általad említett közösségi majomságok halmaza, hanem pl egy külsős céggel folytatott együttműködés, vagy eseti bedolgozók koordinálására/kapcsolattartására létrehozott 3rd party rendszer is lehet, amit így jóval könnyebb a céges vérkeringésbe kapcsolni.
Ezt értem, meg tök jó, de szerintem nem erre fogják használni
Elküldve: 2010. 02. 23. 10:48
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 10:20
Hanem? Azért jó lenne valamivel megtámogatni ezeket a sommás nyilatkozatokat.
Példaként: sok kis/középvállalkozást ismerek akik jelen vannak közösségi oldalakon, és nem tudnak/akarnak saját maguk ácsolta CRM rendszert fejlesztgetni/üzemeltetni, vagy nincs keretük kész megoldásokra, nekik szerintem jól jöhet, de még nagyon az elején járunk a történetnek...
Elküldve: 2010. 02. 23. 11:05
Idézet: Szabcsi - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 10:48
Példaként: sok kis/középvállalkozást ismerek akik jelen vannak közösségi oldalakon, és nem tudnak/akarnak saját maguk ácsolta CRM rendszert fejlesztgetni/üzemeltetni, vagy nincs keretük kész megoldásokra, nekik szerintem jól jöhet, de még nagyon az elején járunk a történetnek...
Hát, örülök neki ha te úgy gondolod hogy a kis cégek ezt erre használni fogják.
Elküldve: 2010. 02. 23. 11:17
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 11:05
Ezek mind lehetőségek, de véleményem szerint aki nem él (okosan) velük az lemarad.
Sok minden miatt lehet jogosan ostorozni a hűtőből is ömlő közösségi majomságokat, de figyelmen kívül hagyni őket (és a bennük rejlő lehetőségeket) manapság inkább hiba, mint erény egy üzleti vállalkozás szempontjából.
Elküldve: 2010. 02. 23. 12:53
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 8:09
Nálunk munkaszervezés van, de külsős cég is be szokott írni a naptárba, én meghívom aki esetleg még érdekelt, kicsit max. tologatunk rajt, oszt béke. Egész jó megoldás az alapeset is, de az sem árt, ha nem kell mindenhova MSN, neve mellett tudom, hogy online, vagy csak a közös naptár, amiben tárgyalót egyebet foglalunk.
Elküldve: 2010. 03. 01. 15:04

Súgó