Oldal 1 / 1
Re: iRiver Story: szépséges olvasó
Elküldve: 2010. 02. 23. 12:29
Magyarországon eddig cudarul álltunk elektronikus könyvolvasók terén, de az elmúlt hónapokban egyre több modell tűnt fel. Anno az iPod-hullámot is jól kihasználó iRiver nem maradt ki ebből a divatból sem, s immár nálunk is elérhető az iRiver Story. Szép, könnyen használható és egészen gyors.
http://www.hwsw.hu/h...ltuk-teszt.html
http://www.hwsw.hu/h...ltuk-teszt.html
Elküldve: 2010. 02. 23. 12:48
A szépség szubjektív. Viszont az nem, hogy a Kindl képességeihez képest elég kezdetleges.
Elküldve: 2010. 02. 23. 12:57
Kedvenc olvasóm. Csak nincs benne ugye Wifi, se 3G. De valami még mindegyikből hiányzik. Tipikus telefon iPhone helyzet...
Kedvenc olvasóm.
Kedvenc olvasóm.
Elküldve: 2010. 02. 23. 15:23
a kinézet is elég szubjektív ezek szerint, mert nekem se az iphonehoz, se a nookhoz nem hasonlít,
viszont az amazon kindlehez annál inkább
viszont az amazon kindlehez annál inkább
Elküldve: 2010. 02. 23. 22:11
Faja. Na majd ha tizedáron megkapom, jöhet.
Gigabyte P41T-D3P, Pentium Dual Core Q9400 2.66 GHz (Yorkfield), Gigabyte GeForce GTX 460 SE 1G, 4G DDR3, BenQ GL2240
Elküldve: 2010. 02. 24. 10:52
Nem rossz ez csak még kissé drágák az ebook olvasók. Pár év múlva már lehet mindenkinek lesz ilyesmije.
Elküldve: 2010. 02. 24. 21:03
Jaja. Akinek meg nagyobb tudás kell, vegyen netbookot. Szerintem semmi szükség wifire, 3G-re, egyéb "akkuhorpasztó" feature-ökre egy ebook olvasóban, így is bőven túlteljesíti a célját.
Gigabyte P41T-D3P, Pentium Dual Core Q9400 2.66 GHz (Yorkfield), Gigabyte GeForce GTX 460 SE 1G, 4G DDR3, BenQ GL2240
Elküldve: 2010. 02. 25. 15:57
Egy könyvolvasóba minek wifi meg 3g? Nekem még billentyűzet se kellene, csak egy szürkeárnyalatos kijelző meg két lapozógomb és mindez kerüljön max 20ezer forintba.
Elküldve: 2010. 02. 25. 23:14
20-30k, oszt venném is. Ez mondjuk mekkora fááák? "Ha pár percig nem nyúlunk a Storyhoz, akkor klasszikus festményeket kezd el megjeleníteni a képernyőn."
No meg a pdf, satöbbi nagyítás érdekesen hangzik, jó lenne élőben látni. html az nagyon negatív, csomó doksim, bizbaszom van ilyenbe lementve. Szerintem sosem lesz olyan cucc, ami minden lényegeset tud, de cserébe megfizethető.
Majd folytatjuk, bár ár éve is ezt mondtam, a helyzet nem lett jobb.
No meg a pdf, satöbbi nagyítás érdekesen hangzik, jó lenne élőben látni. html az nagyon negatív, csomó doksim, bizbaszom van ilyenbe lementve. Szerintem sosem lesz olyan cucc, ami minden lényegeset tud, de cserébe megfizethető.
Majd folytatjuk, bár ár éve is ezt mondtam, a helyzet nem lett jobb.
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.
Elküldve: 2010. 03. 03. 17:19
Jahno. html-eket egy pdf nyomtatóval nyomtasd ki egybe és elvileg akkor tudod olvasni.
De amúgy meg pont ez a nagy szívás.
Tudjon txt doc pdf html-t kezelni.
ne zenéljen ne 3G-zen stb, kell a halálnak.
Papírkönyvem se zenél, csak porosodik a polcon.
Igazat adok Khelbennek.
De amúgy meg pont ez a nagy szívás.
Tudjon txt doc pdf html-t kezelni.
ne zenéljen ne 3G-zen stb, kell a halálnak.
Papírkönyvem se zenél, csak porosodik a polcon.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó