Oldal 1 / 1
Re: Az utolsókat rúgja a Palm?
Elküldve: 2010. 02. 26. 10:38
A tavaly nyáron piacra dobott Pre és az azt nem sokkal követő Pixi okostelefonok nem hozták meg a várt áttörést a Palm számára, a vállalat tegnap figyelmeztetést tett közzé, mely szerint a jelenlegi negyedévben a bevételei jóval a várakozások alatt maradnak. A részvények árfolyama a hír nyomán közel 20 százalékkal zuhant.
http://www.hwsw.hu/h...lefon-piac.html
http://www.hwsw.hu/h...lefon-piac.html
Elküldve: 2010. 02. 26. 10:38
Gyakorlatilag: RIP
Attól még, hogy paranoiás vagyok, nem biztos, hogy nem üldöznek...
Elküldve: 2010. 02. 26. 12:43
Mondjuk maga a vas nekem nem tetszett (se a Pre, se a Prixi). Pedig most is egy Treo 750-et használok, az meg az eddigi legjobb készülékem.
Attól még, hogy paranoiás vagyok, nem biztos, hogy nem üldöznek...
Elküldve: 2010. 02. 26. 16:58
voltam egy ilyenem régen: Palm IIIxe
Akkoriban szerettem nagyon.
Tényleg egy rakás xxx az egész Palm mamár
Akkoriban szerettem nagyon.
DESKTOP: Asus P4P800-E Deluxe|Cel. 2.6GHz|1GB|ATI 9550 256MB|2x120GB SATA|EG465AX-VE(G)FMA|SBLive! 5.1 Player|NEC-3520A|Cordless Desktop MX|V7 19" WTFT|Soprano
NOTEBOOK : ACER Timeline 3810T Core2 Solo, 4GB, 500GB, Wifi, BT, VHP
NOTEBOOK : ACER Timeline 3810T Core2 Solo, 4GB, 500GB, Wifi, BT, VHP
Elküldve: 2010. 02. 26. 17:20
Idézet: cse978 - Dátum: 2010. febr. 26., péntek - 16:58
voltam egy ilyenem régen: Palm IIIxe<br />
Akkoriban szerettem nagyon.<br />
<br />
Akkoriban szerettem nagyon.<br />
<br />
Palm III, m515 még nagyon jó készülékek voltak korukban.
Az első Tungsten és a Treo készülékekkel még épp elérték a a piac szintjét, de azóta egyre jobban lemarad mind hardvereivel, mind szoftvereivel a piactól.
Elküldve: 2010. 02. 27. 20:22
Anno volt Palm tenyérgépem, nagyon jó volt. Volt vele pár gond, ebben-abban elmaradott volt (mondjuk ebben az is benne volt hogy olyat tudtam megfizetni), de működött, és használható volt. Évek óta nem hallottam róluk, csak ezt a Pre-t, arról meg rosszakat írtak a tesztek, összerakás minőségére nagyon panaszkodtak, ezt meg úgy nem lehet eladni... Elrontották, sajnálják.
Elküldve: 2010. 02. 28. 00:43
Azert a WebOS ahhogy igy elnezem, inkabb widgeteket futat, mint alkalmazasokat. Ketsegtelenul egyszerubb HTML-ben "programozni", mint megtanulni egy huszonhatodik platformot, de azert igy komoly programokat nem igazan lehet alkotni. A kompatibilitasrol meg annyit, h a nokia 5800-asomon van egy StyleTap nevu emulator, ami tokeletesen futtat minden regi Palm progit (az egyik fo tenyezo, amiert ezt a telot valasztottam). Egy ilyet teljes lelki nyugalommal bele lehetett volna tenni a Pre-be is, es maris nem kell megmagyarazni, hogy miert is jo a kompatibilitas hianya.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó