HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Kivonul a Skype a Windows Mobile platformról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Kivonul a Skype a Windows Mobile platformról Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 26. 16:57

Eggyel csökken azoknak az okostelefon-platformoknak a száma, amelyekre elérhető natív Skype-kliens.
http://www.hwsw.hu/h...ite-iphone.html

#2 Felhasználó inaktív   midnight coder 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 26. 16:57

Ez azon ritka területek egyike ahol valóban lenne értelme az openszorsznak.

#3 Felhasználó inaktív   lgb 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 26. 22:48

@midnight coder: ?? Kép heh? inkabb forditva latom, az a ritkabb ahol nincs ertelme az open source-nak Kép

#4 Felhasználó inaktív   Troppauer3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 27. 11:30

Kinek kell windowsos telefon ? Kép

#5 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 27. 17:49

@Troppauer3: Ez OK, de ha jól olvastam az androidos változat sem tölthető le. Vagy Marketplace-n továbbra is van?
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#6 Felhasználó inaktív   stinkydiver73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 27. 18:15

Érdekes idozités, pont most, amikor itt a win mobil 7. Én a skype-ot már rég szeretném lecserélni, de nem sikerült jobbat találni.

#7 Felhasználó inaktív   Jen?bácsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 27. 19:04

Fring, Nimbuzz??? Azért ezek is léteznek már jó ideje, és működnek is. A Skype meg végre csinálhatna autentikált repositoryt Linux alá, mert unalmas hogy felrúgnak minden szabályt...
Amúgy meg kinek kell Windows bármilyen területen?! Régebben max. a játékok miatt láttam életképesnek a dolgot, azóta már megoldódott az is. És lassan már HP notebookokra (CQ61-210HS) is csont nélkül felmegy a Linux (nincs hardver inkompatibilitás), ami azért meglepő...
A mobilszolgáltatók meg a 3-5 forint/perces önköltségi árukhoz képest végre adhatnák a csomagjaikat normálisabb áron is, beleértve a mobil internetet is, illetve kombinálhatnák a szolgáltatásaikat. Unom ugyanis, hogy hang-internet kombinált megoldásuk nincs normális egynek se itthon, és úgy csinálnak, mintha nem is lenne lehetséges.

#8 Felhasználó inaktív   stinkydiver73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 27. 20:15

Félreérthető voltam, a PC-ről szeretném kirúgni a skype-ot. Próbálkoztam a gizmo-project-tel, de nem volt jó. Most megvette a google, talán kezd vele valamit. De itt sok embernek nem tetszene, ha ez a terület is google kézben lenne. Részemről a skype cégbe se bízok jobban Kép

#9 Felhasználó inaktív   kChris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 27. 23:17

@Jen?bácsi: ne kezdjünk már flémet... Azért mert _neked_ csak a linux az überf.sza lehet még más még használná... A fring és társaiban meg igazad van..

#10 Felhasználó inaktív   kChris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 27. 23:20

Nekem meg nincs is szükségem ilyen alkalmazásra, akivel akarok beszélni azt fogom és felhívom. Hívások nagy része csoportos 0Ft/perc, a maradék meg nagyon jó percdíjon van mp alapon. Nem kell már szerintem nagyon belsősnek lenni hogy valami jobb csoportos csomagba bekerüljön az ember.

#11 Guest_flashdesigner_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 28. 11:29

Nem semmi hír. A Skype azért nem kispályás cég, a Windows platform pedig mára már kultikus lett.. hogy innen kivonul ez még a laikusoknak is jelent valamit.

#12 Felhasználó inaktív   Szerzetes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 12:54

Az én telefonomon (S60v3) a Nimbuzz kliens vált be a legjobban. Külföldi ismerőseimmel szoktam vele skype-olni (ők skype klienst használnak PC-n), 20-30 perces beszélgetéseket is lehet vele folytatni a hangminőség romlása nélkül, ráadásul úgy, hogy közben autózom. A Fring ennél sokkal gyengébb, pár perc után szakadozni kezd a hangja, a hivatalos Skype kliens meg annyira kezdetleges, hogy ugyanazzal a lendülettel töröltem, ahogyan feltettem.

#13 Felhasználó inaktív   sede 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 16:58

Kösz Szerzetes a tapasztalatokat, én is megtaláltam a két programot, de nem tudtam melyiket érdemesebb használni android alatt.

#14 Felhasználó inaktív   zoly15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 20:46

Ha vkinek (rajtam kívül, mivel muszáj volt egy "hard reset"-et megtennem a WinMobile 6-on...) kell a Skype 3.0.0.256-os verzió (szerintem ez a legújabb, pedig már tavaly júniusi...) innét még letölthető:
http://www.skype.com.../windowsmobile/

#15 Felhasználó inaktív   midnight coder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 11:23

@Jen?bácsi: Ha flém legyen flém: én kb. 15 éve linuxozok és a linux azóta nem lépett igazán túl a hobbios szinten legalábbis desktop vonalon. Olyan alapvető elkúrások vannak benne aminek az oka a fejlesztési modellje és ami miatt soha nem lesz belőle normális oprendszer. Ettől persze Pl. az Android vagy a Chrome OS tarolhat, de ezeknek kb. annyi közük van a linuxhoz mint a MacOS-nek a BSD-hez.

Amúgy meg az openszorsz 99%-ban a multik játékszere, arra való hogy az egyik multi alávághasson a másiknak. És amíg ez megéri nekik addig van pénz a fejlesztésre és addig születnek is többé-kevésbé működőképes dolgok. Aztán amikor a multi kiveszi a pénzt a fejlesztésből (pontosabban nem teszi tovább bele) jön a szívás. Ez most még nem nagyon látszik, de pár év múlva komoly gondjai lesznek a mozilláéknak is, és java, mysql, openoffice vonalon is érdekes dolgok lesznek szerintem. A SUN halott, az oracle pedig nem a jótét lelkéről híres, a mozillát pedig nem fogja a gugli tovább finanszírozni mivel most már a chrome/chrome os terjedésében érdekelt.

#16 Felhasználó inaktív   fuvolati 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 08. 12:31

@zoly15: Nincs valakinek a PC-jére mentett Skype winmobil alkalmazása? Lehet, hogy nem elég stabil, de nekem akkor is nagyon jól jönne, ha hozzájuthatnék... (A Skype honlapról már törölték az elérhetőséget)

#17 Felhasználó inaktív   savanyaw 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 02. 03. 21:43

[link=http://data.hu/get/3474286/SkypeForPocketPC.CAB]SkypeForPocketPC[/link]

Remélem jó, és hogy jól illesztettem be.

#18 Felhasználó inaktív   MisterY 

• -=#X#=-
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 04. 07:52

Üzenet megtekintéseIdézet: savanyaw - Dátum: 2011. 02. 03. 21:43

[link=http://data.hu/get/3...ForPocketPC.CAB]SkypeForPocketPC[/link]

Remélem jó, és hogy jól illesztettem be.

Szerintem ha fél év alatt nem találta meg, már nem nagyon érdekli. :rolleyes2:

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó