Az ősszel megjelent 2010-es Norton-generáció legfontosabb technológiai újdonságaival frissült a laikus otthoni felhasználóknak szánt Norton 360 biztonsági programcsomag.
http://www.hwsw.hu/h...-biztonsag.html
Oldal 1 / 1
Re: Itthon is megjelent az új Norton 360
Elküldve: 2010. 03. 10. 12:39
Isten óvja azokat, akik MSE-t használnak. A M$ nem arról híres, hogy normális tűzfal és vírusvédelmi programokat képes csinálni...
Elküldve: 2010. 03. 11. 07:55
Idézet: Szasza2 - Dátum: 2010. 03. 10. 12:39
Isten óvja azokat, akik MSE-t használnak. A M$ nem arról híres, hogy normális tűzfal és vírusvédelmi programokat képes csinálni...
És ez hogy kötődik a Norton 360-hoz? Egyébként meg nem tudom, miről beszélsz, le vagy ragadva az XP tűzfalánál (amivel egyébként én meg vagyok bőven elégedve, de ez egy másik témában már párszor levezetésre került)? Víruskergetésben tényleg nem lehet híres, hiszen ez az első átfogó megoldása az MSAV óta, de persze legyünk szkeptikusak, hiszen M$..
A Norton 360-ról meg csak a szokásosat tudom nyilatkozni, új ügyfél gépének lassúsága kizárólagosan neki volt köszönhető, egy rendes P4 2,4GHz-es gépen, fél guga RAM és 160GB-os merevlemez mellett hosszú percekig nyújtja a rendszerindítás idejét (memóriahasználat messze a fizikai korlátja alatt marad közben), irdatlan lassúvá tett mindenféle programindítást. Nem akartam elhinni, hogy emiatt, hiszen a NIS/NAV2009 eleve jónak tűntek ilyen szempontból, de leszedtem és jó lett rögtön a gép, másik keresővel szépen hasít, ahogy kell neki. Persze ez erősen egy résztvevős tapasztalás, de netbook-okon, noteszeken tavaly is sok helyen szedtem le Nortont, egyszerűen nem oda való, ez a kicsivel régebbi gép viszont elborzasztott, ismerve pár hatékony megoldást, nem tudom megérteni, hogy miért kell egy vírusvédelemnek ilyen behemót gépigény. Lassan úgy tűnik, hogy az asztali munkavasaknál a fejlesztést ösztönző húzó ágazat, mivel a játék nem lehet, módosulni látszik a védelmi szoftverek irányába.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2010. 03. 11. 08:42
Idézet: didyman - Dátum: 2010. 03. 11. 07:55
A Norton 360-ról meg csak a szokásosat tudom nyilatkozni, új ügyfél gépének lassúsága kizárólagosan neki volt köszönhető, egy rendes P4 2,4GHz-es gépen, fél guga RAM és 160GB-os merevlemez mellett hosszú percekig nyújtja a rendszerindítás idejét (memóriahasználat messze a fizikai korlátja alatt marad közben), irdatlan lassúvá tett mindenféle programindítást. Nem akartam elhinni, hogy emiatt, hiszen a NIS/NAV2009 eleve jónak tűntek ilyen szempontból, de leszedtem és jó lett rögtön a gép, másik keresővel szépen hasít, ahogy kell neki. Persze ez erősen egy résztvevős tapasztalás, de netbook-okon, noteszeken tavaly is sok helyen szedtem le Nortont, egyszerűen nem oda való, ez a kicsivel régebbi gép viszont elborzasztott, ismerve pár hatékony megoldást, nem tudom megérteni, hogy miért kell egy vírusvédelemnek ilyen behemót gépigény. Lassan úgy tűnik, hogy az asztali munkavasaknál a fejlesztést ösztönző húzó ágazat, mivel a játék nem lehet, módosulni látszik a védelmi szoftverek irányába.
Önmagában az, hogy milyen változatos formában és hány helyre rágja be magát a registrybe, eléggé szkeptikussá tesz... a "teljesítménye" viszont elborzaszt.. (És biz ez is az MS istállóból kapja a szénát)
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2010. 03. 11. 09:42
Nortonról utolsó tapasztalat az, mikor egy üffél feltette a gépére, oszt onnan minket b@szogatott, h nem megy ez+az...
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó