Hosszú tesztidőszak után ma elérhetővé vált az egyik legkedveltebb mobil böngészőnek, az Opera Mininek a legújabb verziója. Az Opera Mobile-t is frissítették a fejlesztők.
http://www.hwsw.hu/h...r-bongeszo.html
Oldal 1 / 1
Re: Itt a végleges Opera Mini 5 és Opera Mobile
Elküldve: 2010. 03. 16. 13:41
Nagyon pöpec lett!
Elküldve: 2010. 03. 16. 14:31
Egyelőre fel sem bírom rakni
Ennél is kötelezően az Opera szerverein keresztül megy minden adatom?
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.
Elküldve: 2010. 03. 16. 14:36
@Jahno: Opera Mininél igen, Opera Mobile-nál csak akkor, ha bekapcsolod a Turbót.
Can you hear me, major Tom?
Elküldve: 2010. 03. 17. 13:00
Jól működik mindkettő, bár a Mobile érdekes módon csak mobil nézetben tördel rendesen néhány mobilra optimalizált oldalt (pl. m.goal.com), míg a Mini ezt megteszi normál nézetben is.
A Mini gyorsabb, végre (!!!) van benne jelszókezelő, viszont a Mobile szebb, és "kompatibilisebb" turbóval együtt is (pl. ezen rendesen futnak iwiwes alkalmazások, a Minin döcögősen).
A Mini gyorsabb, végre (!!!) van benne jelszókezelő, viszont a Mobile szebb, és "kompatibilisebb" turbóval együtt is (pl. ezen rendesen futnak iwiwes alkalmazások, a Minin döcögősen).
Elküldve: 2010. 03. 31. 10:23
Sziasztok!
Nokia e66-om van és feltettem én is az új Opera Mobile-t. A kérdésem/bajom az, hogy úgy tűnik, hogy nem tudok lementeni képeket benne semmilyen weboldalról, amiket éppen böngészgetek. Mintha nem is lenne benne ilyen funkció, se billentyű kombinációval, se a navigációs gombbal, se semmivel nem tudok képet lementeni. Most valóban nincs benne ez a funkció vagy csak én nem találom vagy valami telepítési hiba lehet?
Nokia e66-om van és feltettem én is az új Opera Mobile-t. A kérdésem/bajom az, hogy úgy tűnik, hogy nem tudok lementeni képeket benne semmilyen weboldalról, amiket éppen böngészgetek. Mintha nem is lenne benne ilyen funkció, se billentyű kombinációval, se a navigációs gombbal, se semmivel nem tudok képet lementeni. Most valóban nincs benne ez a funkció vagy csak én nem találom vagy valami telepítési hiba lehet?
.:my deviantart:.
AMD Phenom II X4 945 | Gigabyte GA-MA790XT-UD4P | 2x2 GB OCZ Platinum 1600@1333 Mhz | Powercolor HD5850 | Dell Ultrasharp 2007 WFP | SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Enermax Liberty 500W | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2&3: Seagate Barracuda 300 Gb | OS: Windows 7 Professional 64 bit, Windows XP Professional SP3
AMD Phenom II X4 945 | Gigabyte GA-MA790XT-UD4P | 2x2 GB OCZ Platinum 1600@1333 Mhz | Powercolor HD5850 | Dell Ultrasharp 2007 WFP | SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Enermax Liberty 500W | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2&3: Seagate Barracuda 300 Gb | OS: Windows 7 Professional 64 bit, Windows XP Professional SP3
Elküldve: 2010. 03. 31. 15:31
Ha rámész a kurzorral a képre, és nyomsz egy 1-es gombot, akkor felugrik egy menü, onnan tudsz képet menteni.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó