Re: Kérdés nélkül kikapcsolja a mobiltévét a T-Mobile
Elküldve: 2010. 03. 18. 14:06
http://www.hwsw.hu/h...mediamania.html
Elküldve: 2010. 03. 18. 14:06
- Az előfizetőnek is luxus kifizetni a 16"000Ft/hó-t. Szóval a fenti mondat az nem érv, kifogásnak is gyenge. Alternatívaként azt tudom elképzelni, hogy amikor deaktiválják a szolgáltatást akkor csökkentsék a havidíjat.
Elküldve: 2010. 03. 18. 14:53
Szerintem ha a fontos dolgokat *-ozzák és "apróbetűsítik" az simán átverés.
Elküldve: 2010. 03. 18. 15:20
Nem?
Én ezzel már évek óta így vagyok.
Elküldve: 2010. 03. 18. 18:57
Talán a felsőbb szerveknek (fogyasztóvédelem, nhh) kellene egy icipicit dolgozni. És az ilyen szerződésekért 1 héten belül kellemes büntetéseket kiszabni, úgy hogy máskor eszébe ne jusson ilyen "trükk".
(Mindig is felháborítónak tartottam, ha okos emberek arra használják az eszüket, hogy az adott témában kevésbé okosokat becsapják. Ha ez egy kocsmában fordul elő, akkor pár pofonnal el lehet intézni, a T ellen pedig tán a hatóságnak kellene fellépni.)
Elküldve: 2010. 03. 18. 20:34
A T-Szolgáltatónak fel kellene már fogni, hogy ő van az ügyfélért és nem fordítva.
Az előfizető fizet egy szolgáltatásért, ezért elvárhatja, hogy a szolgáltatás rendelkezésre álljon.
A jogdíjparát meg vastagon lesz@rja az ügyfél, ha neki ahhoz van kedve, hogy 57 naponként egyszer 5 percet TV-zik a mobilján és fizeti rendesen a díjat, akkor a szolgáltatónak kötelessége ennek eleget tenni és nem aktiválós oldalra irányítani, mert az aktiválás alatt letelik AZ AZ 5 perc.
A Homáros posztban az volt a plusz felháborító, hogy ott a póruljárt felhasználónak azt mondták, hogy fáradjon be valamelyik T-Pontba és ott tudja újraaktiválni. És ha kinn ül a tó közepén a horgászcsónakban, de nincs kapás, ezért TV-zne egy kicsit? A nyomorult T-ügyintéző fáradjon ki az ügyfélhez a kéziszámítógépével és sűrű elnézés-kérések közepette, plusz lebeszélhető kedvezmény nyújtásával azonnal kapcsolja vissza a szolgáltatást, ami ki van fizetve.
Elküldve: 2010. 03. 18. 21:14
(A mai Metropolban már nem tudom melyik hiper-szupermarket hirdetésében volt valami ilyen szöveg: "a csillaggal jelölt termékek...". Megnéztem, minden terméknél ott volt a kiscsillag...
Jó lenne, ha végre a GVH/FV kilobbizná, hogy a lábjegyzet ne lehessen értelmezés, csak magyarázat. (A "korlátlan*" esetében a "*10 GB-ig" nem magyarázat, hanem eufemisztikusan: újraértelmezés. (*eufemisztikus: átb*szás
Elküldve: 2010. 03. 18. 22:49
Idézet
Aha. Kapacitáshiány miatt azért kapcsolják ki bizonyos idő után a hangpostát is.
Elküldve: 2010. 03. 19. 12:07
Idézet: Chase - Dátum: 2010. 03. 18. 20:34
A csajoknak meg fel kellene már fogni, hogy ők vannak a férfiakért, és nem fordítva...
Most nem azért, de a fenti mégis honnan jött le? Idejön külföldről a marha nagy tőkével beruházni a gazdagcég, mer megsajnálta szegény elnyomott magyarokat, és szolgálni akar nekik? He? Ébresztő!
Azért jött ide, hogy tarháljon és minél nagyobb bevételt / profitot realizáljon.
A profit az egy olyan termászeti elem, amire alapvető kényszer hat, azt minál nagyobbra kell növelni. Még nagyobbra.
Elküldve: 2010. 03. 19. 12:39
stand-by, ennyi.
aDoayen
Elküldve: 2010. 03. 19. 12:40
Komolyan van olyan ember ebben az országban,aki azért fizet,hogy barátok-köztöt nézzen mobilon 2.4 colon? :DDD ennyire birkák hogy lehetnek az emberek? :DD
Elküldve: 2010. 03. 19. 12:42
én alapjában véve örülök neki, hogy 20ft körüli percdíjért beszélek és emellé technikailag ingyen kapok smst, adatot, meg tévét. akkor is, ha a tévét nem használom, csak néhány havonta.
aDoayen
Elküldve: 2010. 03. 19. 13:34
Mivel nekem nincs ilyen csomagom, így nem tudom, hogy küldött-e értesítést(pl. sms) a T arról, hogy
1, ki fogja kapcsolni 2 nap múlva, ha nem használom,
2, a mai nappal kikapcsolta ezt a szolgáltatást.
3, hogyan lehet visszakapcsolni.
Elküldve: 2010. 03. 19. 13:35
aDoayen
Elküldve: 2010. 03. 19. 15:35
Idézet: aDoayen - Dátum: 2010. 03. 19. 12:39
Nem érted? Akkor elmagyarázom.
Van egy szolgáltatáscsomag, aminek van egy ára, amit az előfizető kifizet. Erre a szolgáltató a szolgáltatáscsomag egy részét lekapcsolja, értesítés nelkül, figyelmeztetés nelkül.
Magyarul: nem engedi használni azt, amit kifizettél. Remélem már érted, hogy mi a para?
OK, vissza lehet kapcsolni egyszerűen, apróbetűsben ott van, meg pénzbe fáj neki, kevesebb lesz az extraprofit (mindjárt elsírom magam), de akkor is féregség. Legalább egy sms-t küldhetnének, hogy kedves bélám, úgy tűnik, hogy ezt nem használod, mi ezt most kikapcsoljuk, te meg itt tudod bekapcsolni ha szükséged van rá.
Azt meg leszarom, hogy pénzbe kerül neki az, amit elad az előfizetőjének. Nyilván készítettek számításokat a díjcsomag bevezetésekor. Ha elbaszták, akkor álljanak ki az emberek elé, hogy A díjcsomag X Ft-ért megszűnik, lesz helyette B csomag kevesebb szolgáltatással Y Ft-ért és C csomag ugyanolyan szolgáltatással Z Ft-ért, aztán majd a kedves ügyfél eldönti, hogy kell-e neki mobiltv. De ne a tí találja már ki. Ha ezért nem kapnak komoly bírságot akkor nagy szarban vagyunk mi előfizetők.
Mert ha legközelebb megint kevés lesz a profit, akkor lekapcsolja 1 hét, 1 nap vagy akár 1 óra inaktivitás után, vagy ha nem írsz ingyen ( == alapdíjban kifizetett) sms-t 1 napig akkor meg azt kapcsolja le.
Na ez a para.
volt: Asus O!Play HDP-R1, Panasonic TH-37PV7P, Linksys WRT54GL
'Geri': "a sony konzoljain csak az nem talál már ránézésre legalább 4-5 fogást jogilag, aki igencsak amatőr az informatikában."
Elküldve: 2010. 03. 19. 16:43
Ha meg nem olvastam el az aprobetust az az en hibam.
Szabalytalan sem volt T es meg kulonosebben szemet sem. Az aktiv felhasznalokat nem erintette, engem meg ugyszinten nem, mert az elmult evben 1 percet neztem.
Ez kb olyan, mint amikor kihuzod a TV-t a konnektorbol nyaralas elott.
Elküldve: 2010. 03. 19. 19:03
Szerkesztette: zoli62 2010. 03. 19. 19:04 -kor
Elküldve: 2010. 03. 19. 20:04
Elküldve: 2010. 03. 19. 20:48
Elküldve: 2010. 03. 19. 21:31
1, Fontos dolgokat csillagozottan, szürkén, apró betűkkel írni...
2, Szolgáltatást figyelmeztetés/tájékoztatás nélkül kikapcsolni...
3, Úgy visszakapcsoltatni, hogy az előfizető +1990Ft-os szolgáltatást rendel meg (amely így megtévesztő, sőt elriasztja az előfizetőt a visszakapcsolástól: ha +1990Ft, akkor már nem is kell alapon) - bár az üsz-on azt ígérik, hogy ezt nem kell kifizetni...
+1, az 1 klikk erős túlzás. (Avagy kell még elé néhány klikk, amelyet nem számolunk bele az egybe.)

Súgó