Az országgyűlési választások közeledtével aktuális problémává válhat a kéretlen levelek küldése azon politikai pártok és szervezetek részéről, melyek érdekeltek a minél jobb szereplésben.
http://www.hwsw.hu/h...e-mail-sms.html
Oldal 1 / 1
Re: A politikai pártoknak is tilos a spamküldés
Elküldve: 2010. 03. 19. 15:46
pont a napokban postaláda ürítés közben kérdeztem cimborámtól viccesen, hogy ez akkor most SPAM? mert nekem az.
Elküldve: 2010. 03. 19. 18:47
Én szépen kiírtam a postaládámra, hogy nem kérek - többek között - választási propaganda anyagot (sem), és nem is kapok, csak a többi láda telik folyton
Elküldve: 2010. 03. 20. 07:48
@webdev: Egyszer kiírtam én is és mindet az én postaládámba helyezték!
Elküldve: 2010. 03. 20. 10:03
A cikk hivatkozásából nem lehetne kiszedni az "sms" karaktersort, vagy legalább a végéről áttenni valahová máshová? Ugyanis a filterem szűri az *sms.*-t tartalmazó linkeket (tudom, ne járjak olyan oldalakra, ahol ilyen linkek egyáltalán előfordulhatnak
). Most ideiglenesen feloldottam, hogy meg tudjam nyitni, de nem szeretném így hagyni. Nem annyira fontos, csak apró kényelmetlenséget okoz.
Elküldve: 2010. 03. 20. 12:29
Remélem olvassák ezt a sörösmária féle civil mozgalmasok is, mert már nem először kaptam tőlük spam-et a mailcímemre (utoljára pont a napokban).
Elküldve: 2010. 03. 20. 14:21
Idézet: Warton - Dátum: 2010. 03. 20. 07:48
@webdev: Egyszer kiírtam én is és mindet az én postaládámba helyezték! 
Olyan ez, mint a diliház: minél jobban ellenállsz, annál keményebb a kezelés
Én meg párszor nem engedtem be a szórólapost. Nézett csúnyán. Azóta is mély szemnyomok vannak a nyaki ütőereim felett
Szerkesztette: Wile E 2010. 03. 20. 14:23 -kor
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó