Mostantól nem csak a Firefoxszal kompatibilis az a böngésző-bővítményeket ellenőrző weboldal, melyet tavaly ősszel hozott létre a Mozilla alapítvány azzal a céllal, hogy a beépülők aktualitását - ezzel együtt a böngésző potenciális sebezhetőségét - tudja vele ellenőrizni a felhasználó.
http://www.hwsw.hu/h...g-bongeszo.html
Oldal 1 / 1
Re: Sebezhető a böngésződ? A Mozilla megmondja!
Elküldve: 2010. 03. 24. 22:34
Hihihi...
Kipróbáltam FF alatt a fentit, és ott a "Java Platform SE 6 U17" friss volt; míg amikor a bõvítmények közti frissítés ellenõrzése gombra kattintottam, akkor meg már nem. Ráadásként nem is ismer fel minden beépülõt; és a "saját" elenőrző oldalán felajánlott Shockwave for Director beépülő sem friss (letöltöttem, telepítettem, és ugyanúgy "Outdated Version").
Azt hiszem, legalább arra figyelhettek volna, hogy a saját böngészõjükkel teljesen kompatibilis legyen.
Kipróbáltam FF alatt a fentit, és ott a "Java Platform SE 6 U17" friss volt; míg amikor a bõvítmények közti frissítés ellenõrzése gombra kattintottam, akkor meg már nem. Ráadásként nem is ismer fel minden beépülõt; és a "saját" elenőrző oldalán felajánlott Shockwave for Director beépülő sem friss (letöltöttem, telepítettem, és ugyanúgy "Outdated Version").
Azt hiszem, legalább arra figyelhettek volna, hogy a saját böngészõjükkel teljesen kompatibilis legyen.
Szerkesztette: Jocika 2010. 03. 24. 22:57 -kor
Elküldve: 2010. 03. 25. 03:06
@Jocika:
Igen, vannak még hibái, de alapvetően nem rossz ötlet főleg, hogy nem csak saját böngészővel megy majd.
Igen, vannak még hibái, de alapvetően nem rossz ötlet főleg, hogy nem csak saját böngészővel megy majd.
Elküldve: 2010. 03. 25. 19:22
@Yv@n:
Én úgy vagyok vele, hogy akkor inkább már a Secunia PSI-t használom, mint a fentieket. A saját böngészőjére sem működik rendesen; ellenben a Secunia biztonsági cég által készített kis programocska szinte minden telepített programot is (a beépülők nagyrészét is) - és nagyon nagy az adatbázisa...
Én úgy vagyok vele, hogy akkor inkább már a Secunia PSI-t használom, mint a fentieket. A saját böngészőjére sem működik rendesen; ellenben a Secunia biztonsági cég által készített kis programocska szinte minden telepített programot is (a beépülők nagyrészét is) - és nagyon nagy az adatbázisa...
Elküldve: 2010. 03. 25. 19:26
Nekem a felét nem tudta ellenőrizni, linux alatt...
VERS az ipadról : "nem tok mindegy mi van benne, hiszen meg internetezesre is alkalmatlan
vagy megy rajt az edenhotel video? ja nem akkor???... "
A Borsodi Bivaly hivatalos támogatója
vagy megy rajt az edenhotel video? ja nem akkor???... "
A Borsodi Bivaly hivatalos támogatója
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó