Andy Rubin, a Google alelnöke a New York Times-nak adott interjújában hivatalosan is megerősítette, hogy a hamarosan debütáló, Froyo kódnéven ismert Android 2.2 teljes Flash 10.1 támogatást kap. Az első telefon, amin ezt ki is lehet majd próbálni, természetesen a Nexus One lesz.
http://www.hwsw.hu/h...kostelefon.html
Oldal 1 / 1
Re: Lesz Flash az új Androidban
Elküldve: 2010. 04. 28. 16:28
Legalább van verseny, ez jó. Csak meg kell nézni az utóbbi 2-2.5 évben történteket.
Elküldve: 2010. 04. 28. 17:15
Hajrá! Az Apple most sarokba lesz szorítva, mivel az Adobe már kész az iPhone Flashplayer implementációval, tulajdonképpen az Apple vezetőin kívül mindenki azt szeretné, hogy az iPhone/iPad készülékeken is fussanak a flash tartalmak !
Elküldve: 2010. 04. 28. 19:41
Ha arra gondolsz, hogy a cs5-ben van olyan opció, hogy iphone appot exportálsz flashből, na, az nem fog menni. Legalábbis az appstoreba nem fogják felvenni az appot. Flash player for iphone-ról meg még nem hallottam.
Elküldve: 2010. 04. 28. 22:24
@BigiCigi: BlackBerry-n sincs flash mégsem lázong senki. A RIM részesedése folyamatosan nő, csakúgy mint az Apple-é. Gyakorlatilag egy-két nokia 3210 tulajdonoson kívül mást nem nagyon érdekel a kérdés:)
Nekem sem hiányzik, sőt eddig fel sem tűnt, hogy nincs flash támogatás a telefonomban:D
Nekem sem hiányzik, sőt eddig fel sem tűnt, hogy nincs flash támogatás a telefonomban:D
Sajnos a kérést most nem tudjuk teljesíteni. Valamilyen probléma lépett fel az adatbázis lekérdezés során.
Elküldve: 2010. 04. 29. 06:45
Annak ellenére, hogy néhol szükség van rá, a flash-t egy erőforrás-zabáló valaminek tartom. Szerintem a weboldalakon ugráló-mozgó flash hirdetések különösen kellemetlenül érinthetik a mobiltelefon készenléti idejét. Továbbá, ha egy-két helyen képes az flash 40-50 %-os CPU-használatot generálni az átlagosnak mondható, de azért a telefonnál jóval erősebb processzorral felszerelt duálmagos asztali gépemen, akkor ezt a telefon sokkal jobban megérezheti.
Brrr.
Brrr.
"No such thing as normal people." /My Life Without Me/
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Sapphire Radeon HD6670 1 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows Vista Ultimate en_US x64
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Sapphire Radeon HD6670 1 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows Vista Ultimate en_US x64
Elküldve: 2010. 04. 29. 11:15
Sokakat nyilván nem a hirdetések érdekelnek, hanem a játékok, és ezért akarják annyira a Flash-t. Mindegy én megvagyok nélküle, minta ahogy mobilnet nélkül is, tekintve, hogy a munkahelyemen is, és otthon is szabadon használom kábelvégen vagy WiFin egyaránt. Azt az fél-egy órát, amíg összeszedem valamelyik gyereket, esetleg beugrom valamilyen boltba és aztán már otthon is vagyok, vagy ha elugrunk valahova családostul néhány órára, na azt kibírom net nélkül. Nyáron a Balatonon meg veszek 3 GB-os feltöltőst a már meglévő vasra-számra, és arra az egy-másfél hónapra letudom a netet 4-8e Ft-ból.
Persze annak, aki munkavégzés vagy más miatt gyakran mozog az országban vagy "kijjebb", annak célszerű mobilnetet használni, ez érthető és logikus.
Persze annak, aki munkavégzés vagy más miatt gyakran mozog az országban vagy "kijjebb", annak célszerű mobilnetet használni, ez érthető és logikus.
Elküldve: 2010. 04. 29. 12:15
@FleetCommand: Az átlagfelhasználót nem érdekli a terhelés, neki ez max melegedésben, vagy akkumerülésben tűnik majd föl, ellenben örülni fog, hogy a kedvenc -ingyenes- flash játékai mennek. És, ha szar a flash, akkor is a telefont fogja szidni, nyilván...
De, ami mindennél fontosabb, az a hype.
(Egyébként igazad van. Majd legalább lesz piaca a 1.5Ghz-es, 2magos QSD8672-nek, a többit meg majd lehet kidobni.)
De, ami mindennél fontosabb, az a hype.
(Egyébként igazad van. Majd legalább lesz piaca a 1.5Ghz-es, 2magos QSD8672-nek, a többit meg majd lehet kidobni.)
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó