A közösségi kommunikáció, a kapcsolati hálók teljesen felborították a marketing és kommunikáció több évtizede viszonylag nyugodtan fejlődő világát. Manapság a vállalatok nagy része már kísérletezik a Twitter és a Facebook meghódításával, de gyakran melléfognak.
http://www.hwsw.hu/h...mmunikacio.html
Oldal 1 / 1
Re: Ami tilos és ami kötelező a közösségi weben
Elküldve: 2010. 04. 29. 16:58
e-mail, e-book, e-commerce... e-lőtt 
köszi, javítva.
egyébként nekem is annyira tetszett az anyag, egyben volt, hogy gondoltam mindenképp érdemes "sharelni" ide
persze beletettem saját kútfőből is, amit úgy éreztem, hogy beleillik, például az idézett mondatot
köszi, javítva.
egyébként nekem is annyira tetszett az anyag, egyben volt, hogy gondoltam mindenképp érdemes "sharelni" ide
persze beletettem saját kútfőből is, amit úgy éreztem, hogy beleillik, például az idézett mondatot
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2010. 04. 30. 07:49
@Dojcsák Dániel: ha már nyelvtan-náci és ezt külön kiemeled a cikkben, helyesen: share-elni. Ez az az eset amikor kötőjellel kell a toldalékot csatlakoztatni (az uccsó betű néma).
Elküldve: 2010. 04. 30. 09:00
Hmm kezd alakulni a vírusmarketing kiskátéja?
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2010. 04. 30. 09:05
@bakagaijin: az én imidzsembe belefér 
kicsit megijedtem, hogy a cikkben van vmi ilyen, de aztán rájöttem, hogy a kommentről beszélsz. ráadásul idézőjelben is volt szerencsére
kicsit megijedtem, hogy a cikkben van vmi ilyen, de aztán rájöttem, hogy a kommentről beszélsz. ráadásul idézőjelben is volt szerencsére
chill,
aDoayen
aDoayen
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó