Oldal 1 / 1
Re: Közel a 4G mobilinternet
Elküldve: 2010. 05. 04. 09:37
Jövő tavaszra véglegesedhet a negyedik generációs mobilhálózati szabvány, erősítette meg a napokban az ütemtervet a kidolgozásáért felelős iparági szervezet, a 3GPP. Az LTE optimalizációjával gigabites linksebességek is felépíthetőek lesznek.
http://www.hwsw.hu/h...lozat-3gpp.html
http://www.hwsw.hu/h...lozat-3gpp.html
Elküldve: 2010. 05. 04. 09:37
kíváncsi vagyok mennyibe fog fájni, amúgy nagyon várom, lehet majd végre videótelefonálni is talán, bár én a mostani webnwalkkal is tudok, ha úgy vesszük (laptopon kamerával)
Elküldve: 2010. 05. 04. 10:31
Én azt szűröm le a cikkből hogy olcsóbb lesz kiépíteni mint a mostani megoldásnál , remélem ezt az ára is tükrözni fogja. Ha tényleg teljesülnek az ígéretek akkor azzal csak Mi, felhasználók nyerhetünk.
Elküldve: 2010. 05. 04. 10:37
Hát bevezetésnéé biztos drágább lesz mint a mostaniak, kizárt hogy olcsóbb legyen, csak teljes kiépítés, és elterjedés után várható a lazulás az árak terén. Meg azért én kíváncsi leszek erre az "50 Mbps maximális elméleti sávszélesség"-re, hogy az mennyire fog megvalósulni, legyen úgy
. Bár a Svédektől ered a technológia, ők meg azért tudják hogy mi az a precizitás... hát hajrá,
...kérem kapcsolja ki
Elküldve: 2010. 05. 04. 10:43
Én arra leszek kíváncsi, hogy mikor lesz egy olyan hálózat, aminek befejezik a kiépítését, mielőtt az újnak nekiállnának. Most, hogy 4G, meg gigabit, szerintem illene legalább a 2G-t kiépíteni, mert ok, hogy mindenhol nem lehet 3G, de hogy beszédhez elegendő térerőt is vadászni kell, ahogy elhagyod a várost 10 km-re, az azért szemtelenség.
Ha egy autó 200-al megy, és van benne egy légy, és a hátsó ülésről az elsőre akar repülni, akkor miért nem 210-el kell repülnie? Miért elég neki csak a szokásos sebességen repülni? Hiszen ha felrepül, akkor az autó belsejében már repülni fog és független lesz a talajtól.
Nem kellene nekicsapódnia a szélvédőnek belülről? ... A legyes kérdésemmel arra akartam rámutatni, hogy a légy sebessége a megfigyelőtől függ! - Dextrose
Nem kellene nekicsapódnia a szélvédőnek belülről? ... A legyes kérdésemmel arra akartam rámutatni, hogy a légy sebessége a megfigyelőtől függ! - Dextrose
Elküldve: 2010. 05. 04. 11:02
Ebben is van valami, főleg a nagyvárosban élőknek kedvez ez a reform majd, de én megmondom elégedett vagyok a mostani hsdpa-mal is még ha valahol csak 2g van akkor is sokkal jobb mint a semmi, mondjuk amikor Mucsaröcsögén vagyok és leveleznem kell, olyankor nem igazán érdekel hány g van csak legyen
Elküldve: 2010. 05. 04. 11:26
Azért el lehetne viselni hogy a levelezésen kívül is lehessen valamit csinálni akár még a szántón is. Ha nem is a HD youtube videókat de mondjuk moziműsort vagy hasonlókat, és ahoz azért kellenek a G-k:D
Elküldve: 2010. 05. 04. 13:13
Meg egy jobb fajta videótelefonálás sem rossz dolog
Tetszik hogy ip alapú lesz a rendszer
Elküldve: 2010. 05. 04. 13:24
Nohát a beszédhez való térerőt nekem még nem nagyon kellett vadásznom, jó olyan meg esett már hogy kicsit helyezkedni kellett hozzá hogy meglegyen a kellő erő, de ebbe beletörődtem. Ez meg sajnos elkerülhetetlen hogy a városokra fejlesszenek, elsősorban Budapestre, dehát nem csak ebben ilyen az országunk, szerintem ez még sokáig így lesz.
Viszont az hogy IP alapú az tényleg ígéretesen hangzik, csak legyen működőképes
Viszont az hogy IP alapú az tényleg ígéretesen hangzik, csak legyen működőképes
...kérem kapcsolja ki
Elküldve: 2010. 05. 05. 15:37
Az a baj, hogy volt ez már jobb is, 3G előtt nekem se kellett keresgélnem, azóta meg olyan lyukak vannak a lefedettsében, hogy félelmetes. Pannon is leszereli a bázisállomások 1/3-át, LOL. És van egy olyan érzésem, hogy nem csak ők. Lassan lesüllyedünk USA szintjére, városon kívül ott sincs térerő.
Ha egy autó 200-al megy, és van benne egy légy, és a hátsó ülésről az elsőre akar repülni, akkor miért nem 210-el kell repülnie? Miért elég neki csak a szokásos sebességen repülni? Hiszen ha felrepül, akkor az autó belsejében már repülni fog és független lesz a talajtól.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó