Test Drive Unlimited 2 PC/X360/PS3
Elküldve: 2010. 07. 29. 22:05
Már túl közel van a kiadási dátum ahhoz, hogy érdemben változzon bármi is. Az 1-nél is ezt csinálták, hogy mire vége lett a beta-nak már kiadták a játékot, vagyis gyakorlatilag max szerveroldali javításokat tudtak eszközölni, a játékon már érdemben nem változtattak.
Elküldve: 2010. 07. 29. 23:15
BETA verziókban elvileg gyakran visszább veszik a textúra felbontást pl, ami itt a leginkább szembetűnő. Én erre gondoltam. De ha nem változik semmit, akkor is... egyszerűen nem hiszem el, hogy csúnyább lenne majd mint az első rész és én ugyan azzal a grafikával is keblemre ölelném a folytatást.
Elküldve: 2010. 08. 09. 09:13
Idézet: sQr` - Dátum: 2010. 07. 30. 00:15
BETA verziókban elvileg gyakran visszább veszik a textúra felbontást pl, ami itt a leginkább szembetűnő. Én erre gondoltam. De ha nem változik semmit, akkor is... egyszerűen nem hiszem el, hogy csúnyább lenne majd mint az első rész és én ugyan azzal a grafikával is keblemre ölelném a folytatást.
Azt furának tartanám, hiszen bármennyire is NDA-s, azért azt sokan leszarják meg szájhagyomány útján elterjed, hogy ilyen meg olyan szar az azért nem túl jó marketing.

Súgó
Új hozzászólás

Multiidézés