Az Acer otthoni felhasználóknak szánt, vékony és könnyű Timeline sorozata mellé beköltözött a Timeline X, amely már nem CULV platformra épül, hanem az Intel vadonatúj Core processzoraira.
http://www.hwsw.hu/h...iprobaltuk.html
Oldal 1 / 1
Re: Kipróbáltuk: Acer Timeline X 5820TG notebook
Elküldve: 2010. 05. 08. 00:31
A leírtak alapján az NVidia jobban csinálja az idle-t, a 240m-el 5 óra feletti üzemidőt is el lehet érni 6 cellás aksival (ha csak olvasol). Persze az újabb modellekben már könnyen át lehet kapcsolni integrált grafikára is.
Elküldve: 2010. 05. 08. 17:06
Egyrészt a galéria neve el van írva, az 5820 helyett 8520at írtatok, gondolom csak gépelési hiba.
Másrészt az első sortól látszik, hogy le akarjátok írni a gépet a tesztben, így nem maradtok függetlenek.
A tesztek egy részét nem végeztétek el, csak matekoztatok, ebből következnek a számítási hibák is.
Egy kifejezetten gyenge színvnalú cikket sikerült összehozni, nem kellett volna...
Másrészt az első sortól látszik, hogy le akarjátok írni a gépet a tesztben, így nem maradtok függetlenek.
A tesztek egy részét nem végeztétek el, csak matekoztatok, ebből következnek a számítási hibák is.
Egy kifejezetten gyenge színvnalú cikket sikerült összehozni, nem kellett volna...
Elküldve: 2010. 05. 08. 18:05
@8520tg: mit nem végeztünk el és milyen számítási hibákat találtál?
Elküldve: 2010. 05. 08. 18:11
@8520tg: ja és miért érzed azt hogy lehúztuk? "Ennyiért egy egész jól összerakott, modern kinézetű, sokoldalú lakossági gépet ad az Acer. " Hol itt a lehúzás?
Elküldve: 2010. 05. 11. 17:46
Végigolvastam, nekem is korrektnek tünt a cikk. Magát a gépet "jó átlagba" sorolnám, ár-érték arányát tekintve. (hogy hol volt a lehúzás, én sem értettem:) )
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó