HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Üti-vágja egymást az Apple és a HTC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Üti-vágja egymást az Apple és a HTC

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 05. 13. 12:30

Immár oda-vissza zajlik a pereskedés az Apple és a tajvani HTC közt, miután az ázsiai cég a héten bepanaszolta az Apple-t szabadalomsértés miatt.
http://www.hwsw.hu/h...adalom-jog.html

#2 Felhasználó inaktív   lola 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 13. 12:30

Mindenki lop mindenkitől, ez a gyakorlat. A dolog másik oldala meg az, hogy ha valaki kitalál valami jót, azt már nem találhatja ki más, mert jogdíjat kell fizetnie csupán azért, mert később találta ki (persze ez arra vonatkozik, ha tényleg kitalálta, nem csak ellopta)? Értem én, hogy alapjában véve a tudást akarják valahogy védeni, de amíg usákoknál az agyelszívás a gyakorlat, amiért persze egy petákot sem fizet egyik ország számára sem, addig miről beszélünk?
Usákia szabadalmai a vicc kategóriát súrolják időnként.

#3 Felhasználó inaktív   map 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 13. 20:07

Nem tudom milyen szabadalmakat sért...lehet,h komolyak,és a HTC sok pénzt fektetett beléjük nem tudom (vagy egy marék apróért vette), de ez már egy kicsit sok a szabadalmakból,meg a sértésekböl. a levédetek valami általam tervezett áramkört,szoftveres megoldást, akármit az hogy lesz akiknek ujdonság nem biztos,h valahol másutt nem létezik,csak nem szabadalom,na akkor ök perelnek,vagy fizetnek. És azt sem lehet elkerülni,h valaki magától valami hasonlót kitaláljon ugyan arra a problémára. Az üzletben fontos a pénz, de ez már inkább harácsolásnak tűnik számomra!

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó