Re: Még mindig a Blu-ray miatt vonzó a PlayStation 3
Elküldve: 2010. 05. 19. 15:56
Nem elég exkluzív tartalmakkal megjelenni a platformon ahhoz, hogy sikeres legyen, legalábbis ez az egyik tanulsága annak a felmérésnek, melyet potenciális PlayStation 3 vásárlók közérben végeztek.
http://www.hwsw.hu/hirek/44608/ps3-playstation-3-konzol-jatek-videojatek-blu-ray.html
http://www.hwsw.hu/hirek/44608/ps3-playstation-3-konzol-jatek-videojatek-blu-ray.html
Elküldve: 2010. 05. 19. 16:12
A Killzone 2 bukta lett volna?
"Killzone 2 sells more than 1M copies worldwide" - www.joystiq.com/2009/04/16/killzone-2-sells-more-than-one-million-copies-worldwide (tavalyi link, nyilván azóta fogyott még belőle)
Egyébként, azért mert történetesen vki ps3 tulaj, még nem fog minden "húzócímet" megvásárolni... Sokféle stílus van, és senki sem mindenevő, hiába a 10 pontos az értékelés...
"Killzone 2 sells more than 1M copies worldwide" - www.joystiq.com/2009/04/16/killzone-2-sells-more-than-one-million-copies-worldwide (tavalyi link, nyilván azóta fogyott még belőle)
Egyébként, azért mert történetesen vki ps3 tulaj, még nem fog minden "húzócímet" megvásárolni... Sokféle stílus van, és senki sem mindenevő, hiába a 10 pontos az értékelés...
Elküldve: 2010. 05. 19. 16:19
Hát nem tudom én használtan láttam PS3-at 52-ért, újat meg meg olyan 90 környékén. Ehhez képest a Samsungnak van olyan lejátszója, ami a legdrágább helyen is max. 48. Szóval inkább egy BR lejátszó kerül egy PS3 árának a 2/3-ába vagy inkább felébe ha az újat nézzük, és nem fordítva.
Elküldve: 2010. 05. 19. 16:43
A legolcsóbb Samsung játékos 40 ezer még az MM-ben is.
Elküldve: 2010. 05. 19. 17:36
Igy is az Xbox360 mogott cammog, mi lenne ha ez sem tudna Blu-Rayt? Pedig harom nagy csoport reszesiti elonybe a PS3-at, a kovetkezo okok miatt:
1) mert van benne Blu-Ray
2) mert Sony (fap fap fap)
3) mert erosebb a hardver
Mindez mar azert is szomoru mert konzolrol van szo ahol egyik pontnak sem kellene szamitania. Az Xbox360-ban pl. nincs Blu-Ray, megis minden jatek kijon erre is (leszamitva persze az exkluzivokat es vica versa), hiaba gyengebb a hardvere (a jatekok 99%-a megis jobban fut es szebben nez ki).
Ja, egyet kifelejtettem:
X) lehet vele kutat... khm... lehetett vele kutatni!!
1) mert van benne Blu-Ray
2) mert Sony (fap fap fap)
3) mert erosebb a hardver
Mindez mar azert is szomoru mert konzolrol van szo ahol egyik pontnak sem kellene szamitania. Az Xbox360-ban pl. nincs Blu-Ray, megis minden jatek kijon erre is (leszamitva persze az exkluzivokat es vica versa), hiaba gyengebb a hardvere (a jatekok 99%-a megis jobban fut es szebben nez ki).
Ja, egyet kifelejtettem:
X) lehet vele kutat... khm... lehetett vele kutatni!!
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 05. 19. 18:55
Én az ingyenes online multiplayer miatt vettem ezt a másikkal szemben. A BR azért nem téma már, mert kizárólag streamelt filmet nézek rajta (számítógépről streamelve, nem nas-ról).
Szóval a Killzone 2 megbukott. Aha.
Mindig jó ilyeneket olvasni évekkel a játék megjelenése után. Belefutottam már olyanba, hogy olyan helyen írták hogy az adott gém megbukott, ahol a megjelenéskor az egekbe magasztalták. Azóta az ilyen megbukott jelzőket mindig fenntartással fogadom.
Végül feltaláljuk a kanálban a mélyedést: több x360 fogyott, de ps3 játékot jóval többet adnak el. Ugye ennek semmi köze ahhoz, hogy ps3-ra nincs warez, x-re meg él és virul? Azzal ugye nem jön senki hogy "bezzeg nyugaton nem warezolnak csak nálunk" mert az körberöhögném (nyilván a ban-t csak a magyar gémerek miatt találták fel).
Szóval, hatalmas egy felmérés volt, gratulálunk a készítőknek. Remélem jó sok zsét felvettek érte.
Szóval a Killzone 2 megbukott. Aha.
Végül feltaláljuk a kanálban a mélyedést: több x360 fogyott, de ps3 játékot jóval többet adnak el. Ugye ennek semmi köze ahhoz, hogy ps3-ra nincs warez, x-re meg él és virul? Azzal ugye nem jön senki hogy "bezzeg nyugaton nem warezolnak csak nálunk" mert az körberöhögném (nyilván a ban-t csak a magyar gémerek miatt találták fel).
Szóval, hatalmas egy felmérés volt, gratulálunk a készítőknek. Remélem jó sok zsét felvettek érte.
Elküldve: 2010. 05. 19. 19:36
@lugosi:
"Szóval a Killzone 2 megbukott. Aha."
Gondolom mint system seller bukott meg. Hatalmas beharangozott exkluzív cím volt, amitől azt várták, hogy az eladási grafikonon meredek emelkedést produkál majd, aztán végül nem lett olyan szép az a görbe, ahogy szerették volna.
"több x360 fogyott, de ps3 játékot jóval többet adnak el."
Ezt mondjuk nem igazán hiszem, ha igaz az amire állandóan megy a saját mell veregetés, miszerint X-re jobb az attach rate. Hisz, ha több X fogy, és magasabb az egy gépre eladott játékok aránya, akkor az úgy eléggé üti a fenti állítást.
"Szóval a Killzone 2 megbukott. Aha."
Gondolom mint system seller bukott meg. Hatalmas beharangozott exkluzív cím volt, amitől azt várták, hogy az eladási grafikonon meredek emelkedést produkál majd, aztán végül nem lett olyan szép az a görbe, ahogy szerették volna.
"több x360 fogyott, de ps3 játékot jóval többet adnak el."
Ezt mondjuk nem igazán hiszem, ha igaz az amire állandóan megy a saját mell veregetés, miszerint X-re jobb az attach rate. Hisz, ha több X fogy, és magasabb az egy gépre eladott játékok aránya, akkor az úgy eléggé üti a fenti állítást.
Elküldve: 2010. 05. 19. 19:44
@lugosi: Xbox 360-ra 353 millió játék fogyott eddig, PS3-ra csak 290 millió, warez ide vagy ode, az Xbox vezet.
A Killzone 2 pedig bármilyen jó játék is lett, kereskedelmileg egyértelmű bukás, főleg hogy 20 millió dollár volt a fejlesztési költsége. A Halo 3-ból például 8 millió ment el, MW2-ből több mint 7 millió (csak X360!), Gears of War 2-ből 5 millió.
A Killzone 2 pedig bármilyen jó játék is lett, kereskedelmileg egyértelmű bukás, főleg hogy 20 millió dollár volt a fejlesztési költsége. A Halo 3-ból például 8 millió ment el, MW2-ből több mint 7 millió (csak X360!), Gears of War 2-ből 5 millió.
Elküldve: 2010. 05. 19. 20:29
@kovacs_istv: A kijelentés nem erről szólt, hogy ilyen vagy olyan feature-ökkel felszerelt DR lejátszó mennyibe kerül. Általában egy BR lejátszó. Van 45-ért is és láttam 200-ért is (mondjuk aki ez utóbbit megveszi, az meg is érdemli, hogy így lehúzzák)
Elküldve: 2010. 05. 19. 20:32
ja, egyébként egy BD-C5300-asnak is ott a hátulján az ethernet, akkor meg minek a wifi?
Elküldve: 2010. 05. 19. 20:35
@Bodnár Ádám:Csak a hecc kedvéért nem csinálnátok egy "fapados" BR lejátszó tesztet, hogy melyik mire képes?
Elküldve: 2010. 05. 19. 21:14
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy egy átlagfelhasználó* igényeit és a rendelkezésre álló meglévő infrastruktúrát (meglévő TV, házimozi rendszer) egy ilyen 40-50-60.000.- Ft cucc is képes kiszolgálni és nincs szüksége a 100k+ Ft-os cuccokra.
* Egyszerűen csak szeretne blu-ray filmeket megnézni és nem akarja a lejátszót "e-penis"-ként (az én lejátszóm 3 funkcióval tud többet, mint a Józsié, igaz az életben nem fogom használni, de akkor is tudja) "használni".
* Egyszerűen csak szeretne blu-ray filmeket megnézni és nem akarja a lejátszót "e-penis"-ként (az én lejátszóm 3 funkcióval tud többet, mint a Józsié, igaz az életben nem fogom használni, de akkor is tudja) "használni".
Elküldve: 2010. 05. 19. 22:54
Idézet: HaZeX - Dátum: 2010. 05. 19. 23:37
@ganxsta: én a PC-mbe vettem egy LG BD olvasó/DVD író kombót egy huszasért, tökéletes házimozi
(monitorként HDTV-t használok, hdmi-vel összekötve, a meghajtóhoz pedig adták a bd-t lejátszani képes Cyberlink PowerDVD-t).
(monitorként HDTV-t használok, hdmi-vel összekötve, a meghajtóhoz pedig adták a bd-t lejátszani képes Cyberlink PowerDVD-t).
Jó lenne ha már a bd író lenne olcsóbb, mert lemezt már lehet kapni viszonylag értelmes áron
Desktop: Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, WD Caviar Black 640GB, WD Caviar Green 1TB , Optiarc AD-7243S, Creative Audigy ES, Samsung SyncMaster F2380M, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Laptop: Fujitsu Pi 3560 (Intel Core 2™Duo Mobile T6600, 4GB Samsung DDR2, nVidia Geforce GT240M 1GB DDR3, WD Scorpion Blue 320GB, Windows 7 Home Premium 64-bit) + Creative N400
Eladó cuccok! (frissítve 12.11-én)
Laptop: Fujitsu Pi 3560 (Intel Core 2™Duo Mobile T6600, 4GB Samsung DDR2, nVidia Geforce GT240M 1GB DDR3, WD Scorpion Blue 320GB, Windows 7 Home Premium 64-bit) + Creative N400
Eladó cuccok! (frissítve 12.11-én)

Súgó
Új hozzászólás

Multiidézés