HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Öt évig még biztosan lesz Farmville a Facebookon - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Öt évig még biztosan lesz Farmville a Facebookon Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 05. 21. 10:27

Megnyugodtak a kedélyek, mégsem hagyja el a Facebookot a világ legnagyobb közösségi játékait jegyző Zynga.
http://www.hwsw.hu/hirek/44618/facebook-zynga-farmville-mafia-wars-kozossegi-videojatek.html

#2 Felhasználó inaktív   Dr_Syrex 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 21. 10:27

Erre fel volt a nagy riadalom?!

a creditek bevezetését csak NAGYON óvatosan lehet csinálni, különben fejvesztve hagyják abba majd milliók a játékot.
Sajnos az látszik már most is, hogy a facebook vezetése "kis" pénzzel nem éri be, nagyot akarnak szakítani, csak nem biztos, hogy ez összegyeztethető a közösségi oldal egészséges működésével.
Fizetős tartalmak nyugodtan lehetnek (akinek futja rá, csak tessék ), de az alapvető szolgáltetásokat hagyni kellene.

#3 Felhasználó inaktív   debaj 

• mutyuki
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 21. 11:52

E ööm, e bódottá, e a öö bódottá!

#4 Felhasználó inaktív   Kxaxa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 21. 17:23

Hááát nem tudom.
Nekem a cikk alapján úgy tűnik, h nem magáért a Farmville-ért kell majd fizetni, hanem az abban lévő extra szolgáltatásokért, melyek most is fizetősek. Tehát tulajdonképpen semmi nem változik a Farmville szemszögéből, csak a többi játékfejlesztőt kopasztják meg egy kicsit jobban. A Farmville pedig nagyon ügyesen most kialkudott magának egy jó konstrukciót...

Nekem ez a véleményem...

#5 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 08:00

Hihetetlen. Most már tudom, miért nem aludtam az éjjel.
Meg most nem azé', de benézek a web2.0 témakörbe és mit látok: facebook minden mennyiségben. Ez a web2? Meg a farmville?

Szerkesztette: didyman 2010. 05. 22. 08:01 -kor

Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#6 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 23. 15:45

@didyman: elég addiktív játékocskák ezek valóban.. igazából mind arra törkeszenek, hogy spammeld darabokra az ismerőseidet, hogy a szomszédjaid legyenek, és ha nem akarsz várni fél napot mire a búza beéréséről megkapod az e-mail értesítődet akkor uccu neki paypal, nehogy a szomszéd több xp-vel rendelkezzen máááár..

én azon gondolkodtam mi lesz akkor, ha a facebook azt mondja: 5 fészbúk kredit feltölteni egy képet, 2 fészbúúk küvecs megosztani, 10 fászbék rongydarab újabb agyatlan csoportokat nyitni amit beperel a hálydú júdú peti.....

#7 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: deuce - Dátum: 2010. 05. 23. 16:45

@didyman: elég addiktív játékocskák ezek valóban.. igazából mind arra törkeszenek, hogy spammeld darabokra az ismerőseidet, hogy a szomszédjaid legyenek, és ha nem akarsz várni fél napot mire a búza beéréséről megkapod az e-mail értesítődet akkor uccu neki paypal, nehogy a szomszéd több xp-vel rendelkezzen máááár..

Haver mutatta a farmville robotját, belőtte neki, hogy arat, szánt, vet, leszop. Azóta elvesztette a játék a varázsát :-D .
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó