A barcelonai Mobile World Congress közeledtével egyre több mobiltelefon-gyártó jelenti be előzetesen új készülékeit. A Samsung és az LG most két, szinte teljesen egyforma érintőkijelzős mobilról lebbentette fel a fátylat.
http://www.hwsw.hu/hirek/43927/samung-s5620-monte-lg-gd880-mini-mobiltelefon-facebook-twitter.html
Oldal 1 / 1
Re: Közösségi mobilt készít a Samsung és az LG
Elküldve: 2010. 05. 21. 10:58
LG Mini-nél azt írja, hogy "kulcsrakész szoftverkörnyezetet kínál". Ez jól hangzik, bár nem teljesen értem. Akkor nem kell majd letöltögetni semmit? És milyen rendszer lesz rajta?
Elküldve: 2010. 05. 21. 12:48
@kulilajos: Kulcsrakész szoftverkörnyezetet kínál a facebookhoz meg a twitterhez.
Ha jól tudom, az "LG Widget Gallery" -ről lehet leszedni "tartalmakat" a telefonhoz.
Hogy most ezek a "tartalmak" mit is takarnak nem tudom, gondolom ilyen kis mini applikációk.
Ha jól tudom, az "LG Widget Gallery" -ről lehet leszedni "tartalmakat" a telefonhoz.
Hogy most ezek a "tartalmak" mit is takarnak nem tudom, gondolom ilyen kis mini applikációk.
Elküldve: 2010. 05. 21. 13:13
MIndkét telefon szimpatikus nekem. Bár nincs megemlítve a cikkben de az LG-ben található Air Sync szinkronizálási rendszer nagyon megfogott!! Le a kalappal!
Elküldve: 2010. 05. 25. 09:28
Értem tehát akkor saját letöltő programja lesz, akkor a saját hálózatról gondolom. Ez azt feltételezi, hogy akkor valamiféle software kontroll lehetséges hogy belekerül?
Az Air Sync az valóban hangulatos alkalmazásnak tűnik, bár nem egészen értem hogyan működik, de annyi baj legyen
Az Air Sync az valóban hangulatos alkalmazásnak tűnik, bár nem egészen értem hogyan működik, de annyi baj legyen
Elküldve: 2010. 05. 25. 10:34
Annyi a lényege, hogy vezeték nélkül (is) tudod szinkronizálni a számítógépeddel a telefont. Ez annyit tesz, hogy az előzményeket lementi a gépedről a telóba így könnyebben el tudod érni azokat a lapokat ott is. Nem olyan nagy szám szerintem.
Elküldve: 2010. 05. 25. 13:38
@szavacska:
Azért nem teljesen mindegy, hogy hány száz kábelt kell összedugni, ahhoz hogy a mobilt szinkronizáld a számítógépeddel. Bár azt érdemes megjegyezni, hogy ha nincs térerő, akkor az egész semmit sem ér, és Magyarországon szép számmal vannak fehér foltok a lefedettséget illetően.
Azért nem teljesen mindegy, hogy hány száz kábelt kell összedugni, ahhoz hogy a mobilt szinkronizáld a számítógépeddel. Bár azt érdemes megjegyezni, hogy ha nincs térerő, akkor az egész semmit sem ér, és Magyarországon szép számmal vannak fehér foltok a lefedettséget illetően.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó