Frissítette a PlateSpin termékcsalád három tagját a Novell, megjelent a Forge 3, a Migrate 9 és a Protect 10. A termékek az adatközpontok felügyeletét hivatottak egyszerűsíteni, legyen szó akár hagyományos fizikai, akár részben vagy egészben virtualizált környezetről.
http://www.hwsw.hu/hirek/44681/novell-platespin-migrate-9-protect-10-forge-3-szerver-felugyelet-virtualizacio-windows-linux.html
Oldal 1 / 1
Re: Még egyszerűbb szerverfelügyeletet ígér a Novell
Elküldve: 2010. 06. 02. 16:27
"...nehogy készületlenül érzje az üzemeltetőket.." : bekerült egy plusz Z
Elküldve: 2010. 06. 02. 16:34
"A Migrate a live transfer képességet korábban csak Windows-szerverekhez kínálta, a linuxos rendszereket mozgatás előtt le kellett állítani. A PlateSpin Migrate 9 egyik újdonsága, hogy a live transfert már Linux-szervereken is képes végrehajtani."
Csak az érdekesség keedvéért kérdezem, a Solaris-szervereken ez a funkicó nem müködik?
A Solarisról ugyis kevés szó esik,ha már igy szóba jött
Csak az érdekesség keedvéért kérdezem, a Solaris-szervereken ez a funkicó nem müködik?
A Solarisról ugyis kevés szó esik,ha már igy szóba jött
Elküldve: 2010. 06. 02. 17:00
@map: Erről a Novell mélyen hallgat, legalábbis a kiadott közleményben nincs szó róla, a weboldalukon elérhető doksik pedig még a Migrate 8.1 képességeit mutatják be és azoknak a dokumentációi érhetők csak el.
Elküldve: 2010. 06. 02. 17:29
@map: Na, jó és rossz hírem is van. A jó, hogy a Novell Twitteren válaszolt a kérdésre, a rossz az, hogy a live transfert Solaris alatt nem támogatják.
Elküldve: 2010. 06. 02. 20:17
Én mindig tudtam,h a PR-osok semmirekellők
A Solarist támogatja,de azért annyira nem! Persze ez nekem nem gond éppen,csak kiváncsi voltam,h hogy is van ez...és köszönöm a választ
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó