Oldal 1 / 1
Re: Európába is elért a Google Maps navigáció
Elküldve: 2010. 06. 10. 10:14
Sokat irigykedtünk már az Egyesült Államokra, többek közt azért, mert az ingyenes Google Maps turn-by-turn navigáció csak ott volt elérhető. Tegnap óta viszont további 11 országban lehet közvetlenül a térképprogrammal navigálni.
http://www.hwsw.hu/hirek/44728/google-maps-navigacio-gps-android-europa.html
http://www.hwsw.hu/hirek/44728/google-maps-navigacio-gps-android-europa.html
Elküldve: 2010. 06. 10. 10:28
Elküldve: 2010. 06. 10. 10:36
Az komoly akadályozó tényező, hogy nincs StreetView? Csak mert még ha egy országban van is, akkor sincs az egész országban, de gondolom a navigáció attól még az egész országban műxik.
Gondolom inkább csak döntés kérdése, jó lenne erről valami infó, hogy mikorra várható itt is. (Bár tudom, hogy senki nem tudja.)
Gondolom inkább csak döntés kérdése, jó lenne erről valami infó, hogy mikorra várható itt is. (Bár tudom, hogy senki nem tudja.)
Elküldve: 2010. 06. 10. 10:55
@Watt: valószínűleg egymásra épülnek a dolgok és nem technológiai, hanem inkább marketing okokból gondolom h számít
persze a google "fejébe" nem lehet csak úgy belelátni
persze a google "fejébe" nem lehet csak úgy belelátni
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2010. 06. 10. 11:01
Ezt fel lehet tölteni offline térképadatokkal, mint az Ovi Maps-et?
Elküldve: 2010. 06. 10. 11:12
@ion: ÉS TÉNYLEG!!!
THX
kurva jó
ki is próbáltam és megy és megy és megy...
mondjuk az utcanév felolvasást jó lenne kikapcsolhatóvá tenni, mert kicsit zavaró ahogy szerencsétlenkedik a "turn right at bekkó ukka"
THX
kurva jó
ki is próbáltam és megy és megy és megy...
mondjuk az utcanév felolvasást jó lenne kikapcsolhatóvá tenni, mert kicsit zavaró ahogy szerencsétlenkedik a "turn right at bekkó ukka"
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2010. 06. 10. 11:16
@dtracer: nem. kipróbálgatom és összegzem majd a tapasztalatokat.
kíváncsi vagyok pl, hogy cache-t használ-e legalább rendesen
kíváncsi vagyok pl, hogy cache-t használ-e legalább rendesen
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2010. 06. 10. 11:23
@dtracer: offline adatokkal sajnos nem lehet... csak addig tárolja az előre letöltött térképrészleteket, amíg offline vagy, utána törlődnek. Azért ez elég rossz külföldön.
Nemrég voltam izlandon és nagyon kellett volna offline térkép, de egyszerűen egyik navigációsprogramhoz sincs, szóval megpróbáltam letölteni x nagyításig az openstreetmapsről és a google mapsről a TrekBuddy Atlas Creator nevű programmal bitmap tile-okat egy sqlite adatbázisba (200MB), néhány óra alatt leszedte egész izlandot, és az Rmaps nevű appot használtam a desire-n, csak sajnos nem lehet keresni benne semmire, úgyhogy arra volt jó, hogy ne tévedjek el a vadonban.
Nemrég voltam izlandon és nagyon kellett volna offline térkép, de egyszerűen egyik navigációsprogramhoz sincs, szóval megpróbáltam letölteni x nagyításig az openstreetmapsről és a google mapsről a TrekBuddy Atlas Creator nevű programmal bitmap tile-okat egy sqlite adatbázisba (200MB), néhány óra alatt leszedte egész izlandot, és az Rmaps nevű appot használtam a desire-n, csak sajnos nem lehet keresni benne semmire, úgyhogy arra volt jó, hogy ne tévedjek el a vadonban.
Elküldve: 2010. 06. 10. 13:17
@ion: mintha azt olvastam volna, hogy brut jelenleg pont azon dolgozik, hogy a térképek, de legalábbis egy részük offline módban is elérhető legyen.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó